Kúpa nehnuteľnosi a realitná bublina

Zobraz úvodný príspevok
Dobry den ceny nehnutelnosti sledujem uz dlhsiu dobu a za posledny rok ceny neskutocne stupli.Celkovo si myslim ze ceny bytov su k slovenskym platom neumerne a clovek sa bez hypoteky nepohne.Otazka je ako dlho budu este banky poskytovat lacne hypoteky a tym padom ceny bytov budu tak vysoko.a este co sa stane po uplynuti fixacie,Pytal som sa v banke na uver a super nizky uver a fixacia a a la la a pytam sa a ked fix skonci aky bude urok vtedy tak ze to sa uvidi podla trhu no dost blbe ked si clovek chce zobrat uver na 30 r.Zvazujem kupu 2 izbového.V sucastnosti mam garzonku ktora bola kupovana za hotove ktoru teraz prenajimam moj zisk 130 eur.zvazujem ci ju predat a do 2 izbového bytu mi chyba cca 20 tisíc eur ktore mam v hotovosti.Alebo 2 alternativa zobrat si na garzonku uver cca 25000eur a tak sa zaviazat banke a mat 2 izbovy byt pre seba a zadlzenu garzonku prenajimat dalej nech na seba zaraba.Dost som si tu toho o uveroch precital a nerad by som sa dostal do financnych problemov.Teraz pracujem v zahranici takze s peniazmi nieje problem ale tak planujem skoncit a vratit sa na sr a tam to bude realita 600 eur mesacne.A z toho sa uz bude tazko splacat v pripade nejakých nepredvídaných okolnosti.Co by ste robili na mojom mieste?Kupit 2 a garzonku predat a mat cistu hlavu a pokojny spanok alebo to riesit s tym uverom?Alebo este pockat ked ceny bytov pojdu dole a ci vôbec?Dakujem za reakcie
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
ako to teda dopadlo s tou bublinou?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?