O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Odlepenie hodín zo steny
Dobrý deň/Ahojte, mám taký problém....mám na stene nalepené hodiny (tie také klasické penové) a c…
calimune
Pred 9 rokmi
12
Reklamacia pracky
Dobry den, mam pracku Gorenje. Mozem ju podla vas reklamovat, ked sa mi v nej zbehne skoro vsetko n…
janacas
Pred 9 rokmi
1
2
46
Sokel z fasady..mate niekto? Teda omietka fasadna na sokel.
Teraz zevraj to davaju...ze je to lepsie ako marmolit ci skaly...ake mate skusenosti? Ak je kvalitn…
fuskaj
Pred 8 rokmi
14
Vytýčenie pozemku a oplotenie
Ahojte. Kúpili sme pozemok na novo vytvorenej ulici , zatial tam stavaju len 3 domi. Su to všetko n…
linear324
Pred 9 rokmi
1
2
50
Ovladanie el. kotla RAJA pri podlahovke
Ahojte, niesom v tom doma este tak sa chcem s vami poradiť :) Kurime prvu sezonu el. kotlom RAJA 9 …
igor250
Pred 9 rokmi
1
Nepotrebna plynova pripojka
K pozemku mam vyvedenu nepotrebnu plynovu pripojku. Plyn vsak vobec nepotrebujem, kedze kurenie aj …
richard71
Pred 3 rokmi
10
Som v koncoch,,,,,
Ahojte nechcem to rozmazavat ,ale otazka znie: je mozne a ak ano tak ako vymenit hornu drevennu pod…
slavoslav
Pred 9 rokmi
5
Som v koncoch,,,,,
Ahojte nechcem to rozmazavat ,ale otazka znie: je mozne a ak ano tak ako vymenit hornu drevennu pod…
malidalu
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Som v koncoch,,,,,
atak77
Pred 9 rokmi
3
Som v koncoch,,,,,
olgazaa
Pred 9 rokmi
6
Kúpno-predajná zmluva a návrh na vklad
Zdravím. Od manželovej prababky chceme kúpiť pozemok na stavbu. Chceme si zmluvy napísať sami ..ked…
tibo35
Pred 9 rokmi
3
Platit dan z predaja nehnutelnosti ???
Dobrý deň, prosím o odbornú radu týkajúcu sa daní z predaja nehnuteľností. Od roku 1986 do roku 2…
tibo35
Pred 9 rokmi
3
Termostat Salus T105RF a výpadok elektriny
Poprosím Vás o radu. Situácia je nasledovná: urobené omietky, potery aj sadrokartóny. Teraz na chví…
pablox
Pred 6 rokmi
21
Skúsenosti s koreňovou čističkou
Má niekto? Myslím reálne skúsenosti, nie teórie. Páči sa nám všetko 'eko', ale v živote som nebol…
majkoj
Pred 9 rokmi
2
Moze ist Tondach Samba11 na strechu so sklonom 16 stupnov?
Ahojte. Mam otazku. Moze ist skridla Tondach Samba 11 na strechu so sklonom 16st? Strechari nan tvr…
andyfr
Pred 9 rokmi
5
Cyklovanie tepelneho cerpadla
mam novostavbu 123m2 tepelne straty 4kw ak by som zateplil 10cm polystyren.zatial je len ytong 37,5…
roman_gajdos70
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
102
Viete prosím Vás poradit výhodné elektricé podlahové kurenie ?
Mám zaujem o motáz elektrickeho podlahoveho vykurovania. Viete mi prosim vas poradit niečo nepredra…
babuci009
Pred 8 rokmi
5
Hladam dobru partiu murarov okolie Levice
Ahojte prosím vás o radu na jar chcem začať stavať dom v okrese Levice a hladám partiu murárov ak o…
manocvik
Pred 9 rokmi
2
Ako oblozit vanu ,skusenosti..:)
neviem sa rozhodnut ako oblozit vanu poprosila by som skusenosti ako by to bolo lepsie?pridavam fot…
tomascolt
Pred 9 rokmi
3
Poradíte ohľadom dobrých a lacných gabiónov?
Potreboval by som poradiť ohladne dobrých a lacných gabiónov. Eventuálne aj lacného kameňa do nich
tibo35
Pred 9 rokmi
8
Siko kúpeľne
Dobrý den, oplatí sa brat kúpeľnu zo Sika? Či si myslíte, že je zbytočne predražená a dá sa nájsť a…
zita19
Pred 9 rokmi
6
Hlavny istic
Vedel by niekto poradit ako sa da, a ci vobec, zistit preco, alebo co mi moze vyhadzovat hl.istic B…
gadefox
Pred 6 mesiacmi
30
Strešné doplnky Tondach - riešenie odvetrania
Ahojte rád by som sa Vás opýtal ako ste riešili prestupy odvetrania prípadne uchytenie satelitu ak…
blackomt
Pred 9 rokmi
1
Prosím Vás viete o aký obklad ide?
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť či náhodou niekto nepozná názov sivého obkladu za záchodom a v k…
nikka35
Pred 9 rokmi
2
Rozbor vody zo studne Trnava a okolie
Ahojte, potrebujem si dať spraviť kompletný rozbor vody zo studne. Viete mi poradiť firmu v Trnave …
majki555
Pred 9 rokmi
2
Inšpirácie na kúpelnovy nábytok pod pult
Ahojte, strechaci :) keďže sa tu vzdy dockam nejakých dobrých rád, prišla som vás poprosiť o ďalšiu…
kampor
Pred 9 rokmi
5
Jedálenské stoličky šedej farby
ahojte strecháči, hľadám nejaké pekné moderné stoličky do kuchyne, šedej alebo sivej farby za rozum…
lubomird
Pred 9 rokmi
7
Elektrikár na prípojku/hodiny Nitra- M. Lapáš?
Dobrý deň, chcem sa opýtať, kto Vás pripájal na el. prípojku, kto montoval hodiny? Dostala som odka…
topfield
Pred 9 rokmi
3
Www.kupelnesk.sk
Ahojte vsetci, rad by som Vas varoval pred nakupom na stranke www.kupelnesk.sk. Kupovali sme u …
galbosko
Pred 9 rokmi
3
Projekt Kukucinova Cierna Voda
Kupuje niekto z vas byt v tomto projekte? Zaujimaju ma nazory ci do toho ist.
bajkak
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
1965
1966
1967
1968
1969
…