Spolubývanie, izba keď som tehotná v Ba, respektíve okolí

Dobrý deň, ocitla som sa v zlej a neriešiteľnej situácii ohľadom bývania. Potrebovala by som si prenajať izbu, respektíve ísť k niekomu do podnájmu v Senci, Bratislave alebo okolí kde by cena nájmu neprevyšovala za izbu 150 euro. Termín mám na konci roka, takže je dosť podstatné, aby to bolo čím skôr a asi najideálnejšie je nájsť niekoho, slobodnú mamičku, ktorá býva sama a tie peniaze jej pomôžu k nájomnému. Najideálnejšie by naozaj bolo byť maximálne dve na byte, a hlavne niekoho kto vie tolerovať že sa mi narodí syn.
Odpovedať
@ivanaema1 Pomôcť neviem, tak prijmite aspoň morálnu podporu.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanaema1 skus azylove domy, ubytovne... ;( prenajat nieco paru s maloletym dietatom byva problem, nieto osamelemu rodicovi... Uprimne, nie je mozne ta potom vystahovat. O par mesiacov budes mat narok iba na RP - co je aj s pridavkami cca 250 eur mesacne. Azylove byvanie - aj ked to znie strasne - je urcene na par mesiacov, verim ze po nastupe na rodicovsku si najdes pracu a opatrovatelku a bude to aj s hladanim byvania lahsie, ako teraz, ked si pred porodom... Drzim palce.
Odpovedať
http://www.spolubydlici.cz/advertisem... mozes kuknut sem, ale za 150 euro najdes tazko, mozno tak niekde v poddunajskych biskupiciach, na rybnicnej, pri pentagone, atd.. aj to len mozno. Ale poddunajske nie su az take rozne. Musis byt v Ba?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?