Kolko stoji plot v TT

Zdravim Vas, prosim vas, nevie mi niekto poradit nejaku solidnu firmu, ktora by nam za rozumny peniaz spravila klasicky pletivovy plot? Davali sme si to nacenit 6000 za takyto plot sa mi zda strasen vela.
Odpovedať
Pavol Bejdák , www.epletivo.sk http://www.bc-ploty.sk/bc-ploty/2-KON...
Odpovedať
V TT sme robili výberové konanie pre bytový dom a najlepšiu ponuku dodala firma Hromex Nájdeš ich na googli, majú aj galériu plotov. Čo je super, tak vypracujú cenovú ponuku naozaj detailnú, sú tam vidieť všetky položky a práce ...
Odpovedať
Dakujem krasne, firma Hromex nám robila terasy, boli sme s nimi veľmi spokojný ale na ploty nemajp teraz čas, čakali sme na nich skoro 6 týždňov a nemôžu :-(
Odpovedať
O aké množstvo sa jedná,lebo 6000.- skôr vyzerá na panelový a nie pletivovy plot.
Odpovedať
82 bežných metrov, plot okolo pozemku
Odpovedať
@kufrik2008 a nie je to 600.-?veď to nie je možné takáto cena 6000.-ozvite sa mi,navrhnem vám ja cenu..
Odpovedať
Možno by bolo najlepšie uviesť, koľko metrov toho plotu potrebujete a ako ho chcete mať vysoký ... Prípadne, či len plot s pletivom alebo aj nejaké doplnky (podhrabové dosky, ostnatý drôd, bránky atď)
Odpovedať
82 metrov plotu, 2 rady DT najlacnejsi plot 160 cm bez ostantych drotov
Odpovedať
@kufrik2008 2 rady DT nad zemou alebo do zeme ?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubk0 Ty keď staviaš plot, tak dávaš dve DT-čka (t.j 50cm) do zeme? Skús mi prosím Ťa vysvetliť, že k čomu je to dobré? Máš ich prebytočné a potrebuješ sa ich zbaviť? :-D
Odpovedať
@jamk1 ty kokos... len tak aby rec nestala to davam 8-) aby si sa mal comu cudovat ;-) sme mierne vo svahu oproti susedovi, tak poterbujeme naviezt hlinu... spokojny s toutu odpovedou? ci pojdes to vysvetlit vsetkym nasim susedom preco dat davali 2 rady dt??? nechampem takychto ludi, tu si maju ludia pomahat nie? ci nemas si s kym doma pokecat?
Odpovedať
@lubk0 do zeme na jednej strane a nad zemou na druhej
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kufrik2008 sa necuduj tej cene vykopat 82 m zakladu vyliat to betonom nejako rozumne zasalovat aby to bolo rovne kedze je to vo svahu zaliat potom 82 dt nebodaj este kozovat. Cez 1000 bude len beton. Sprav si radsej z podhrabovych.
Odpovedať
nemusia nic kopat, teren je teraz rovny, stac ich poukladat a potom sa navezie hlina do potrbnej vysky...
Odpovedať
@jamk1 Odpoveď si dostal, nevadí, aj múdry schybí :D Takže síce budú na začiatku nad zemou, ale následne sa zakopú ... @kufrik2008 Preto som žiadal doplňujúce info. Teraz ešte povedz, či chceš (alebo si dostala) cenu za plot ktorá obsahuje aj potrebné 2 rady DT čiek a betón, alebo niečo z toho už máte :)
Odpovedať
cena bola aj s materialom ale vieme si ho v podstate zabezpecit aj samy, beton, plot aj dt.cka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?