O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Izolácia zakladov
Ahojte, máme hrubú stavbu hotovú. Nemáme zaizolovane základy tak uvažujeme že to spravíme ešte pred…
mirkasasikova
Pred 9 rokmi
7
Je to myšací exkrement?
Dobrý deň V sobotu som kúpil zákusky. Všimol som si že je tam akýsi neznámi predmet. Mám vážne …
milan209
Pred 9 rokmi
1
2
41
Pohon dvojkridlovej brany do 550€
Ahojte, Nemate niekto skusenosti s realizaciou, pouzivanim, poruchovostou pohonou dvojkridlovyc…
kolombus
Pred 7 rokmi
8
Kto rekonštruuje v okoli Trenčína staré domy?
Hladám človeka, ktorý sa zaobera rekonštrukciami starých domov. Trenčín a okololie. Ak by ste o nie…
mesarosanton
Pred 9 rokmi
4
Cena poterov
Kolko vas vysli potery ? Presov a okolie
eva320
Pred 9 rokmi
6
Betón a kamene
Ahojte potrebujem odviesť starý kamenný múr cca 3 autá nepotrebuje niekto vo vrútkach pripadbe v Ma…
branomt
Pred 9 rokmi
1
Pozemok Potocky (TT)
Kupili ste niekto pozemok na Potockoch v novej lokalite pri Trnave ? :)
topolskym
Pred 7 rokmi
17
Ako na radiator
zdravim ,,,vedel by niekto poradit. potrebujem odmontovat radiator ,aby som mohol ostierkovat aj za…
viktor811
Pred 9 rokmi
11
sponzor fóra
3D navrhu exterieru/fasady
Zdravim, Hladam projektanta/tku na 3D navrhy ktory/a by nam dokazali uz z hotovenej stavby vedi…
melanie9
Pred 9 rokmi
6
Ako odstrániť cigaretový zápach v starom dome?
Prosim o radu. Kupili sme dom, v ktorom s 30rokov fajcilo :( .. Dom bude zatial neobyvany, ale chce…
kamilka22381
Pred 8 rokmi
21
Plastove okna NR.
Mam vo finale tri firmy s ich produktami. ALPlast (schüco) Vekra (Salamander) Fenestra (Rehau)…
igisly
Pred 9 rokmi
15
Znižovanie stropu v byte
Ahojte, prosím Vás koľko stojí znižovanie stropu v byte na m2 práca + materiál? Máte kontakt na šik…
manuska1312
Pred 2 rokmi
5
Firma BAUSIP Kosice, skusenost
Ahoj, ma niekto skusenost s touto firmou?
peto1981
Pred 7 rokmi
8
Dom na pilotoch
Cim viac sa pohravam s myslienkou zalozit dom na pilotoch a vyriesit tym mnohe komplikacii.len svoj…
misoto
Pred 9 rokmi
12
Kde najdem rozmery kominu Scheidel Absolut???
Mam tento komin a momentalne sa snazim zistit jeho rozmery... verim, ze su tu aj taki mudrlanti, kt…
jr4
Pred 9 rokmi
6
Vodovodna pripojka terasa
Ako by ste riesili vodovudnu pripojku na terase? Hlavne by sa jednalo o umyvanie terasy, popripade…
megdesign
Pred 9 rokmi
24
Kuchyna dispozícia
Zdravým kupujeme starý domček a chcela by som poradít s kuchyňou je prechodna do jednej izby a ešte…
jobobe
Pred 9 rokmi
4
Skusenosti firma Adlet Trnava vs. Incon - montaz? profil Salamander bluEvo 92 vs. Inoutic Eforte?
Aktualne sa rozhodujeme medzi danymi profilmi, cenovo plus minus podobne. Ug=0,6 W/m2, avsak ako su…
au585
Pred 8 rokmi
25
Navrh kupelne- rada vylepsenie
Kto by urobil navrh kupelne? Aspon spravne riesenie. Maly priestor vana sprchovy kut umyvadlo prack…
dzuly9941
Pred 9 rokmi
10
Chranit obvodove mury pred dazdom?
Zhodili sme strechu z prerabaneho domu. Obvod tvoria podomacky vyrabane tehly, stare 60 rokov. Nevi…
radoslavc
Pred 9 rokmi
4
Zmena WC a odpady
Ahojte, potrebujem surne poradit.Viem,ze je uz neskoro,ale.... Uvazujeme,ze zrusime WC pre navste…
frantisekca
Pred 2 rokmi
16
Problém s plynovým kotol ATTACK
Ahojte, mám problém s plynovým kotlom ATTACK - 24KW, mám aj plynový a aj na drevo. Keď kúrim drevom…
zarevucky
Pred 5 rokmi
6
Vedení přípojek u základů
Ahoj, 1. mám naprojektovaný prostup vody do domu ve stejné výšce jako je dno základů (-1.400), mám…
hora111
Pred 9 rokmi
2
Prisadena čierna stropnica priemer cc 50 cm, prosim o radu, kde najst
Ahojte, chcem poprosit o radu, mozno ste pri patrani narazili na nieco podobne. Hladam takuto strop…
romana01
Pred 9 rokmi
1
Junkers ekvitermný regulátor CW 100
Ahojte, zakúpil som si nový kondenzačný kotol Junkers CerapurComfort ZSBR 16-3 A + zásobník ST 1…
ppo
Pred 5 rokmi
26
Treba a ako spraviť bleskozvod na drevenú garáž ?
Výška cca 2,20 pultová strecha a krytina plech
duzu
Pred 4 rokmi
5
Mokré fľaky
Začal som zatepovať EPS 250mm. Po zatiahnutí do lepidla sa mi asi po dvoch týždňoch objavili tri ma…
andiablo
Pred 9 rokmi
3
Smutna vrba
Chcem sa poradit co mam robit ked my na smutnej teda ovisnutej vrbe zacali trochu schnut listy a na…
petka456
Pred 9 rokmi
6
Kuchynsky stol s oblou hranou a vysokym leskom
Ahojte, prosim Vas, neviete kto by vedel vyrobit takyto kuchynsky stol s oblou hranou na jednej …
martinmatko
Pred 9 rokmi
4
Protihlukové žaluzie
Prosim vás vonkajšie rolety , alebo žaluzie mi odhlučnia izbu? Ak ano, ake, Aj cez plastové okna po…
pattkka
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
1978
1979
1980
1981
1982
…