Smutna vrba

Chcem sa poradit co mam robit ked my na smutnej teda ovisnutej vrbe zacali trochu schnut listy a na listoch som zbadala biele flaky.Neviem ci to neni plesen ale som ju len v auguste kupila a zasadila.ak ste niekto mal takyto problem tak nech my napise ako sa zbavit bielych flakov.A co na to treba kupit a lebo niaky postrek.Za kazdu radu a odpoved Dakujem.
Odpovedať
Je jesen, takze na listnacoch uschynaju a opadavaju listy na zimu. Rastlinky netreba zbytocne "napchavat" od mlada nebezpecnou chemiou,zvacsa si vedia poradit same ;-) Vydrz do buduceho roku,uvidis,ze mlade,nove listocky uz budu pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 Pre pokoj Tvojej duše si pozri môj album, čo ja robím každoročne na jar s mojimi smutnými vŕbami. http://www.modrastrecha.sk/blog/jamk1... Nemaj strach, vŕba je veľmi odolná a životaschopná rastlina. :-)
Odpovedať
Nechaj ju tak, ona si poradi. To flakate listie do par dni spadne, pozhrabuj ho, hod na kompost a na jar bude krasna. A vrba vo vseobecnosti je riadna burina, tu netreba vobec ofukovat. Vsak pozri kde vsade rastie v prirode a ako sa jej dari
Odpovedať
@zita19 Dakujem za odpovede.Ja som sa nalakala ze my uz asi vyhinie.A ja uz som myslela ze pojdem do zahradnictva kupit horku sol a ze s nou ju pohnojim.Ale ked netreba tak pockam do jari ci si pomoze aj sama.
Odpovedať
@jamk1 No to mas riadne ostrihane tie vrby.Ja ju mam este mladu a este nema niake velke konare ale bahniatka som tam uz take malinke videla a tie uz asi nezakvitnu a ked na rok my zakvitnu a odkvitnu tak ju trocha ostriham aby my zhostla a zhrubli konarky ak to prezije tie flaky ale ja vam verim a nejdem s nou uz toho roku nic robit lebo je este mlada.dakujem za radu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?