Priestorový termostat zapína aj pri dosiahnutí teploty

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte Rad by som sa spýtal ci je normálne ak termostat zapína čerpadlo od podlahoveho kúrenia aj po dosiahnutí teploty. Napr. Mam termostat nastavený na 22°C v miestnosti je 20°C termostat zapne čerpadlo po čase sa teplota v miestnosti dostane na 22°C a čerpadlo sa vypne to by bolo v poriadku ale po tom ho termostat ešte zapne zo par krát cca každých 10-20 min na par minút. Ako keby dokurovalo alebo co. Ale nechápem prečo keď tu teplotu už dosiahol. Termostat je Honeywell CM707. Ďakujem za každú odpoveď :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@supiiik @megdesign Caute experti. Tak ja som si to teraz cital a trosku mam obavy ze moje rozhodnutie nebolo spravne, o co ide? Teda ak este ste na tejto stranke aktivny poprosil by som vas o vyjadrenie k danej veci, termostat cm 707 je to vhdone riesenie k peletovemu kotlu? Podotykam vsak ze ten termostat prakticky zopina cez kotol trojcestny zmiesavaci servoventil ktori si miesa pozadovanych 38stupnov do podlahovyk, a prave to jeho cyklovanie ma tak trosku rozculuje, a mam pocit akoby mi rychlo vybyjal akumulacnu nadrz. Treba ho vymenit? Dakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?