O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Nalepovanie fototapiet a dekoračných nalepiek.
Aký typ dekoračných obrázov, nalepiek a fototopiet použiť pri nalepovaní na stenu, aby som ich moh…
martins1
Pred 9 rokmi
2
Odstupová vzdialenosť
zdravím, neviete mi poradit, aká je najmensia odstupova vzdialenost medzi stavbou zastavky autobusu…
jaroonkel
Pred 9 rokmi
2
Grilovacia panvica.
Aké mate skúsenosti s používaním grilovacej panvice? Poraďte mi prosím s jej kupou /keramická, tefl…
zdenka1122
Pred 7 rokmi
9
Izolacia potrubia v exteriery
Ahojte. Privod studnovej vody do domu musim riesit na malom kusku, cca pol metra nad urovnou zeme v…
mareklin
Pred 9 rokmi
1
Nosná stena v projekte
Zdravím, chcel by som sa zbaviť nosnej steny na prízemii (označená červeným). Vzhľadom na projekt a…
nicicka
Pred 9 rokmi
10
NeoTherm - šedý polystyrén VS Baumit Duo Contact
Ahojte. Dnes ma môj dodávateľ zo stavebnín naplašil že jednému čo dodával tento polystyrén NeoThe…
kajo873
Pred 9 rokmi
3
Zvislá hydroizolácia na DT tvárniciach
Idem robiť zvislú hydroizoláciu z asfaltových pásov. Na penetračnom náteri sa píše, že je potrebné …
stavepeter
Pred 9 rokmi
1
Eletrika do bungalovu
zhanam sikovneho eletrikara na komlet eletriku v novostavbe bungalovu, viete mi dat odporucania ref…
blackomt
Pred 9 rokmi
8
sponzor fóra
Krbove kachle na stenu
Dobry den, potreboval by som poradit...Velmi sa mi pacia krbove kachle zavesene na stene ale tie or…
vladosee
Pred 9 rokmi
13
Fines, Sarah sedačka - máte skúsenosti?
Máte niekto skúsenosti so Sarah sedačkou od Fines? Prípadne aký poťah od tejto firmy by ste odporúč…
janoss
Pred 9 rokmi
8
Hľadám šikovného stolára na výrobu moderného interiéru na mieru. Ak máte dobrú skúsenosť so šikovn
Prosim vas Hľadám šikovného stolára na výrobu moderného interiéru kuchyne na mieru Nr a blizke oko…
eva320
Pred 9 rokmi
2
Kúrenie automatický kotlom, pridávanie, ventilátor, nastavenia...
Zdravím Vás a prosím o radu... Mam automaticky kotol Stalmark 25kW, ekohrasok od Unipalu, vykuruje…
jan45
Pred 9 rokmi
4
Z OSB plné debnenie strechy áno alebo nie?
Strecha má 18° a chcem použiť škridlu. viem, že je aj škridla, ktorá nepotrebuje debnenie, ale je o…
veonka
Pred 9 rokmi
2
Zateplenie staršieho domu vatou alebo polystyrénom?
Aký je najlepší spôsob zateplenia 40 ročného rodinného domu, v tvare kocky, podpivničený, hrúbka st…
nobizol
Pred 9 rokmi
1
2
50
Šalovanie základovej platne
ma niekto skusenos zo salovanim platne z debniacich tvarnic ktore budu sluzit namiesto dreveneho sa…
purplesticks
Pred 4 rokmi
1
2
38
Ako dokončiť ostenie okna po montáži okien?
Ahojte .Dnes mi namontovali plast.okná na parotesné a paropriepustné pásky.Potrebujem poradiť ako d…
sysell
Pred 9 rokmi
6
Ake su smernice na ploty?
Zdravim,aka je povolena vyska plotu?Prosim o odpoved
jankazb
Pred 9 rokmi
2
Prieduchy v dome
Dobry den potrebujem radu. Firma nam stavia dom a ja by som chcela prieduchy do detskej a kupelne, …
pietro22
Pred 9 rokmi
4
Rozpis cien za bungalov od zakladovej dosky
Chcel.by som vediet priblizne ceny materialu na stavbu bungalovu o rozmere 12x10 s valbovou strecho…
pripad001
Pred 9 rokmi
2
Plastové palety
Máte skúsenosti plastové palety spravit z ných lôžko pod nafukovací bazén
paloz
Pred 9 rokmi
3
Stavebne povolenie - kurenie
Dobry den. Od 1.1.2016 plati nova energeticka norma. Mam otazku, budem povedzme 1.1.2017 ziadat o s…
majkoj
Pred 9 rokmi
8
Vhodná podľaha na elektrické kúrenie DEVIL
Dobrý deň Viete mi prosím poradiť, aká by bola vhodná podlaha na elektrické podlahové kúrenie DEVIL…
mega_parket
Pred 9 rokmi
5
Termodynamický panel, má niekto?? (príklad od firmy EN-MAR)
všetko o termodynamickom panely
dexterdexter
Pred 9 rokmi
3
Navazka pod platnu - spravna frakcia
Nemal som dost zeminy na spatny zasyp, robotnici mi urobili prekvapenie, pod dosku nasypali nejake …
megdesign
Pred 9 rokmi
7
Prosím o Vaše názory na projekt nášho domčeka
Ahojte, Ak by ste mali čas a chuť, prosím Vás, či by ste sa mohli vyjadriť ku projektu nášho domče…
kikabernath
Pred 9 rokmi
26
Cim namalovat OSB dosku aby nebolo vidiet strukturu?
Ahoj, skuste poradit, mame steny v podkrovy z OSB dosiek. chystali sme sa ich osietkovat a na to om…
zita19
Pred 9 rokmi
5
Ako prerobiť kuchyňu?
Dobry den, chceme prerobit kychynu v novom byte, pretoze v sucasnej podobe ma podla mna malo pracov…
lenkams
Pred 9 rokmi
12
Revizna sachta kanal - aku ??
Zdravim, aku reviznu sachtu na kanal ste pouzili ? Tu klasicku - cierne dno a plasvota orandzova ru…
dedo758
Pred 9 rokmi
2
Ako miesat vapenno-cementovu maltu, pomer?
Mnohe miesta v dome, ktory prerabam vyzaduju vacsiu vrstvu omietky...a lepidlo je drahe. V minulos…
mesarosanton
Pred 9 rokmi
5
Nákup matracov na výstave - oplatí sa?
Nemáte prosím niekto skúsenosti, ci sa cenovo oplatí ísť na výstavu a objednať si matrace priamo t…
lejka666
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
1982
1983
1984
1985
1986
…