Ako dokončiť ostenie okna po montáži okien?

Ahojte .Dnes mi namontovali plast.okná na parotesné a paropriepustné pásky.Potrebujem poradiť ako dokončiť ostenie okien z exterierovej strany pred zimou,keď dom sa nebude zatepľovať vôbec. Murivo je Ytong.Počul som o nalepení styroduru(2cmm) na flexi lepidlo a do rohu dať APU lištu a zaťiahnuť flexi lepidlom.Viete aj o nejakej inej technológii ako sa to robí?.
Odpovedať
nenájde sa nikto,kto už riešil takúto situáciu?
Odpovedať
@paradisefoot presne ako si napisal.
Odpovedať
@sysell vďaka za reakciu
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ paropriepustnú pásku zakryjete polystyrénom ,alebo styrodurom tak je tam tá páska na dve veci.Pásky sa dajú jednoducho omietnuť .
Odpovedať
@mesarosanton Ja neviem akoze tolke onanie nad paskou, A ked kydnem na pasku lepidlo a na to to omietku tak to bude aka paropriepustnost? Vonkajsia je ako tak citam udajne takmer zbytocna resp staci uplne parotesna cize tam riesit priepustnost je zbytocne. Cele mi to pride ako vela kriku pre nic, hlavne ako keby bol ytong dokonale nenasiakave tesne teleso a ta para sa do neho nedostala. Hlavne ze inde sa pise ako pohlcuje vlhkost, rosny bod v murive ... bla bla a potom ta vlhkost sa cez murivo co je par milimetrov od pasky nedostane.... myslim ze velmi precenovana zalezitost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?