O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zakladova platna - salovanie, stirodur alebo DT tvarnice?
Zakladove pasy mam zabetonovane. 1. Vychadza mi to tak, ze ked by som dal rad DT tvarnic tak so…
14054
Pred 9 rokmi
31
Prodom bungalov 106
Dobrý den,chcela by som sa informovat,ci niekto z vas alebo vo vašom okoli ma postaveny bungalov 10…
diesirae
Pred 9 rokmi
1
Akú nopovú fóliu použiť ?
Budem mať múry so zvisle natavenými zvislými asfaltovými pásmi a na to chcem dať nopovú fóliu, na n…
dedo758
Pred 7 rokmi
11
Zastresenie terasy - pol na pevno a pol na zasuvanie
Ahojte, mame terasu 8x5m, teraz sa rozhodujeme ako ju zastresit. moc sa nam nepozdava na pevno ju z…
lenka674
Pred 9 rokmi
4
Zhanam tento koberec, poradte.
Prosim Vas kde sa da u nas na SK kupit tento koberec ?videli ste ich niekde? Dakujem
cocacola3
Pred 9 rokmi
5
Šikmý strop
Ahojte,v projekte mám navrhnutu izoláciu drevostropu hrúbky 40 cm.Strop bude nakoniec Ytong 20 cm b…
stowasser
Pred 9 rokmi
2
Poraďte elektrický ohrievač na prikurovanie
Dobry den, poradite ohrievac na doplnkove kurenie ? Mame sice ustredne kurenie, ale nepaci sa mi ak…
matorado
Pred 9 rokmi
17
Indukcna doska napatie 220-240
Dobry den, chcem sa opytat,ci mate niekto skusenost s indukcnou doskou tak maleho napatia a ci ste…
technik007
Pred 9 rokmi
1
2
41
sponzor fóra
Kuchynský stôl z Poľska
Ahojte, kupovali ste niektorá kuchynský stôl so stoličkami z Poľska? boli ste spokojní? Nemáte kont…
dariucha
Pred 9 rokmi
3
Hrdza na plastovych oknach
Necele 2 tyzdne po osadeni okien sa mi na 2 oknach a vchodových dverách objavila hrdza. Ako je take…
wilder01
Pred 9 rokmi
8
Vyber tycoveho vysavaca
Ahojte, chcela by som sa spytat na vase skusenosti s tycovymi vysavacmi, a aky by ste mi poradili? …
mirecr
Pred 8 rokmi
1
2
42
H+H
Mate niekto skusenosti s H+H?
bambi91
Pred 9 rokmi
1
Farba
Ahojte Počasie je také ako je. Mám natiahnuté vyše týždňa lepidlo so sieťkou. Budem dávať Baum…
sysell
Pred 9 rokmi
4
Rozdiel v odhadoch medzi montovaným a murovaným?
Ahojte, zaujímali by ma skúsenosti,ak teda niekto už také má alebo jeho známi, aký vie byť rozdiel…
ina_maklerka
Pred 8 rokmi
3
Kto posudzuje stav a príčinu plesní v byte?
Dobry den, potrebujem poradit ohladom plesni. Kupili sme byt - cca 10 rocnu novostavbu, ktoru idem…
drahhu
Pred 9 rokmi
5
Imitacia dreva v kupelni
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť- páči sa nám imitácia dreva v kúpeľni, máte niekto skúsenost…
suto75
Pred 8 rokmi
13
Vodar z okolia Trnavy
Dobry den, vie mi niekto poradit dobreho vodara z okolia trnavy. Na pokladku a rozvody kanalizac…
lubeno977
Pred 9 rokmi
4
Ake trávne osivo Barenbrug a ake startovacie hnojivo?
Ake travne osivo vyrobcu Barenbrug odporucate? Ma ist o odolnu travu nenarocnu na udrzbu do tazkej …
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
3
Zrušenie absolventskej praxe
ahoj, chcem sa spytat ci nema niekto skusenost s absolventskou praxou ? citala som na nete ze a…
dadankavay
Pred 9 rokmi
3
Symboly na porcelánovom riade
Pomôžte mi rozlúštiť symboly na porcelánovom riade. Je vhodný aj do MV? Je šedo biely alebo čiernob…
topvideo
Pred 9 rokmi
7
Priprava stavby na mrazy.
Ako ste riesili pripravu stavby na mraz? Ide mi najma o vodu. Mam do stavby zavedenu vodu a rura ma…
sysell
Pred 9 rokmi
14
Tenka omietka
Zdravìm vospolok:) Takze ideme doma prerabat izby, kedze som elektrikar tak elektriku som potahat …
tomasino
Pred 9 rokmi
19
Máte skúsenosti so sprchovou zástenou walk-in?
prosím o radu, pri rozhodovaní sprchového kúta s dverami (100x100) alebo so zastenou walk-in (80x12…
mes1177
Pred 5 rokmi
1
2
47
Na čom môže byť položený drevený hranol ?
Potrebujem radu odborníka. Robím drevostavbu položenú na železobetóvých múroch. Používa sa pod hran…
ludvikus
Pred 3 rokmi
30
Elektricka podlahovka - firma Kosice, okolie
Zdravim, budem riesit v kupelni elektricku podlahovku. Poznate firmu z KE a okolia, ktora to robi?…
atak77
Pred 9 rokmi
1
Termalica ?
co hovorite na dom s Termalice?
zizzinka
Pred 9 rokmi
7
Miloslavov lietadla
Ahojte chcela by som sa informovat...kupili sme dom v Miloslavove v casti Anna Majer a dost casto(a…
stowasser
Pred 9 rokmi
11
Už viac ako dve týždňe bez prúdu!!!! Máme len mi takú smolu alebo v našom štáte je toto normálne :(
Dobrý večer všetkým, pred viac ako dvoma týždňami nám v bytovke horeli elektrické ističe. Komplet…
weggie
Pred 9 rokmi
17
Je riziko umožniť podnájomníkom trvalý pobyt v byte?
Ide o dvojicu, z ktorých jeden je cudzinec. Dôvodom je žiadosť o hypotéku. Vďaka za odpoveď, Vin…
milo2
Pred 8 rokmi
12
Radiátor na laminátovej podlahe
Dobrý deň, chcem sa spýtať, mám doma radiátory uchytené do zeme, teda ešte niesu idem tam dať lamin…
spamer
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
1984
1985
1986
1987
1988
…