O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kedy osadiť parapety - novostavba z pálených tehál
Ahojte, kedy najlepšie osadiť parapety? Spolu s oknami? Je to novostavba, z pálených dierovaných te…
sajan
Pred 5 rokmi
16
Pomôže 10cm Nobasil proti hluku?
Idem robit sdk podhlad na prizemi a rozmyslam zeby som pouzil 10 cm nobasil ako zvukovu izolaciu. …
je_vin
Pred 5 rokmi
10
Skúsenosti s firmou Scandihaus....
Dobrý večer,ma niekto skúsenosti s firmou Scandi haus.sk ?Jedna sa o firmu s Prešova.
iwan
Pred 8 rokmi
11
Dlážkovica od tatranskyprofil.com - vaše skúsenosti
Máte skúsenosti s dlážkovicou od http://www.tatranskyprofil.com/index.html? Aké?
marcoy83
Pred 4 rokmi
4
Pokládka dlážkovice do ešte neobývaného domu
Je bezpečné klásť dlážkovicu v dome, v ktorom budeme bývať až o rok, a teda celú zimu bude nevykuro…
joshu
Pred 1 rokom
4
Škárovanie zámkovej dlažby
zdravim, asi som urobila blbost. od domu dole kopcom mame zamkovu dlazbu, pod nou iba obycajny st…
technik007
Pred 4 rokmi
9
Zapach v novom byte
Caute. Pristahovali sme sa do noveho bytu v ktorom 5 rokov nikto nebyval. V byte strasne nieco pach…
jan45
Pred 9 rokmi
5
Stavebný úver bez založenia nehnuteľnosti
Vedel by mi niekto vysvetliť ako sa rieši táto situácia.Máme nárok na štátny príspevok pre mladých,…
aduskatt
Pred 9 rokmi
25
sponzor fóra
Otázka teplovodný krb + plynový kotol v technickej miestnosti môžu bit spolu v jednej miestnosti?
dve zariadenia v technickej miestnosti
robopauer
Pred 9 rokmi
1
Firma na zasklenie balkona martin?
Dobry den, prosim mate niekto dobre skusenosti s firmou, ktora zasklieva balkony bezramovym systemo…
dianka33
Pred 9 rokmi
1
Premeranie pozemku
Dobrý večer, neviete mi poradiť či viem nejakým spôsobom nechať premerať hranicu pozemku so susedom…
tino2
Pred 9 rokmi
1
2
50
Treba izolovat terasu?
Caute.Treba izolovat terasu?Pod terasou nie je nic,iba stavebny odpad,ktory zhutnim,dam zelezo a za…
kudo
Pred 9 rokmi
4
Osadenie svetlika k susedom
Ahojte viete mi prosim poradit ako napisat suhlasne stanovisko, ze nam susedia povolili fixne okno …
lussinda2
Pred 9 rokmi
5
Kolaudacia-rekuperacia
aahoj ak zacinam stavat dom je potrebna okrem ineho aj ta rekuperacia. teda ci mi skolauduju dom aj…
lopin
Pred 9 rokmi
4
Žiadosti
Potrebujem vytýčiť ešte vodu a elektrické káble na akú adresu mám poslať žiadosti a najdem nejaké ž…
boywonder513
Pred 9 rokmi
3
Therran coppo Venezia
ahojte, zaujímalo by ma aké máte skúsenosti so strešnou krytinou therran Coppo Venezia. Ďakujem
adrianaas
Pred 7 rokmi
15
Izolácia pri drevodome
aká je vhodná izolácia pre drevodom? Rozmýšlame nad fúkanou penou, no odhovárajú nás od nej, aby sm…
kradino
Pred 9 rokmi
1
Problémy s kotlom
Dobrý deň, poprosím o radu. Kúpil som nový kotol na tuhé palivo Buderus Logano G211 D. Umiestniť so…
jdemovic
Pred 9 rokmi
2
Vodarenska stavba na nasom pozemku
Dobry den, kupili sme pozemok, ktory je vedeny stale ako orna poda, lezi v malej dedinke. Dali sme…
andrejkamala
Pred 9 rokmi
3
Stavia niekto z vás projekt Linear 318?
Dobrý deň, je tu niekto zo západného Slovenska, kto staval alebo stavia projekt Linear 318?
nicuscha
Pred 9 rokmi
3
Priznajte sa - koho je to bazén? :)
http://www.aktuality.sk/clanok/378830/video-v-bratislave-uzavreli-dialnicny-most-cestu-zablokoval-b…
atak77
Pred 9 rokmi
1
2
44
Ake mate skusenosti s plastovymi, hlinikovymi a drevenymi vchodovymi dvermi?
Prave sa rozhodujeme medzi dverami. Kedze dvere budu mat rozmer 250cm na vysku a 150cm na sirku, po…
slavikjs
Pred 9 rokmi
24
Mate někdo postaveny eko 120
Pokud ano, poprosila bych, zda by někdo z Vás poslal pospal ceny od střechy po vybavení vnitřku ori…
mac1nka
Pred 9 rokmi
1
Sedačka od Phase alebo Avaks
Ahojte, plánujeme sedačku máme vyhliadnutú cosmo od firmy Phase alebo toronto od firmy Avaks, resp.…
zanebudka
Pred 7 rokmi
13
Zháňam maliara z okolia Hlohovca, Trnavy
Máte nejaké tipy na maliara z okolia Hlohovca, Trnavy? Odporučte niekoho, s kým máte skúsenosť a bo…
multidekorsk
Pred 9 rokmi
6
Vonkajsie zaluzie - predpriprava
Ahojte, kolko ste zapustali preklady nad oknami koli kastlikom na vonkajsie zaluzie a aku hrubku iz…
tomcok
Pred 9 rokmi
1
Obvodove murivo z tehly 300 alebo 380
Zdravim Vas chystam sa v blizkej dobe kupovat tehlu a rozmyslam ci dat 300 plus vacsie zateplenie a…
leatea
Pred 5 rokmi
1
2
39
Rozpočet na Eko120
Ahojky, stavíme svépomocí EKO 120 a zatím jsme ve fázi, kdy čekáme na hypotéku cca 50tis aby jsm…
mac1nka
Pred 8 rokmi
10
Zumpa alebo cov?
Dobrý deň, potrebujem radu. Máme cca 6 rokov COV. Ale nie je zapojena, na dome sme boli len cez vyk…
jan45
Pred 9 rokmi
5
Fasada a omitky
Dobry den ludia. Chcem sa Vas opytat ci mozem robit sucastne zateplenie fasadu a vnutorne omietky? …
tomas9
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
1986
1987
1988
1989
1990
…