O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kataster žilina
Dobrý deň, potrebovali by sme pomoc, sme už zúfaly, potrebujeme posunuť jednu vec v ziline na katas…
blackomt
Pred 9 rokmi
3
Vydržia mi bylinky na záhone zimu?
Mám na kúsku záhrady pár byliniek - šalviu, materinu dúšku, rozmarín, oregano, ozdobné kari. Čo s t…
justina
Pred 9 rokmi
3
Strechari Nove Zamky,Nitra okolie
Ahojte prosim vas nepoznate nieakych sikovnych strecharov ktory by mi vedeli spravit rekonstrukciu …
niless
Pred 9 rokmi
3
Problém s termostatom po výmene radiatora
Dobrý deň, po výmene radiatora (z dôvodu prestavby za menší a výkonnejší) nám digitálny termostat …
duzu
Pred 9 rokmi
8
Nater smekovej dlazky
prosim o radu v dome mam cersvo vybrusenu 40 rocnu dlazku sem tam sa najde dierka po čevotoci cca…
akvi
Pred 9 rokmi
6
Problém borovica, opadáva ihličie
Zdravím. Potrebujem poradiť,začalo opadávať ihličie a schnúť.Je to borovica,pravidelne sa polieva,…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
9
Ako je to s OSB v stene montovaného domu?
Všade tu na fóre čítam ako musí paropriepustnost steny v DO stene smerom von klesat. Mam takuto skl…
imoo
Pred 9 rokmi
4
Hnednuti tují od vrcholu. Čo s tym?
Caute. mam otazku, ktoru doplnam fotkami, pre lepsiu ilustraciu. Videli ste uz podobne hnednutie t…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Hypo na uz kupeny dom
Kupili sme dom na ktory sme si od znameho pozicali peniaze. Da nam banka hypoteku na to aby sme moh…
finsluzby
Pred 9 rokmi
7
Obkladač/Firma na kúpelňu BA?
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú spoľahlivú a kvalitnú firmu/partiu na obkladanie kúpelne v …
huba2807
Pred 8 rokmi
5
Aká maximálna teplota vody má byť v podlahovom kúrení?
Ahojte, rozpraval som sa nedavno nezavisle od seba s dvoma ludmi co robia s podlahami a obaja mi po…
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
27
Kde na strednom Slovensku kúpim peletky za dobrú cenu?
Poraďte, kde sa dajú zohnať na strednom Slovensku peletky na dobrú cenu? Najlepšie aj s cenou, za k…
gumidzus
Pred 9 rokmi
7
Pex-al-pex Diamond rury na podlahovku (polsky vyrobca) - ano? nie?
Poznate niekto kvalitu tychto rur? Nejake skusenosti? Je riziko ich pouzit? Co sa moze stat?
jan45
Pred 9 rokmi
12
Kúpa-postup
Dobrý deň Neviem v týchto veciach chodiť preto by som potreboval radu. Chcem kúpiť 1/2 pozemku(v …
powerade
Pred 9 rokmi
3
Mapa inžinierskych sietí
Dobrý deň, prosím neviete kde zoženiem mapu inžinierskych sietí ? Ďakujem
oldoss
Pred 9 rokmi
2
Kupa zahradky v zahradkarskej oblasti
Ahojte,potrebovala by som radu.Chceli by sme kupit zahradku,400m2 a urobit si tam chatku,krb a podo…
jan83
Pred 9 rokmi
10
Hladam nazov umyvadla
Ahojte, mozno mi viete niekto poradit znacku umyvadla... Ja hladam uz 2 hodky a bezuspesne 😐 dakuje…
stanielle
Pred 9 rokmi
6
Material na hrubu stavbu
Ahojte! Kedy sa najlepsie oplati kupovat ytong? Teraz alebo budu nejake zlavy cez zimu??
bambi91
Pred 9 rokmi
1
Žiadosť na vybudovanie elektriny v záhradkarskej osade
Zhanam rady ako ma vzerat vzor alebo ziadost na vybudovanie elekrickej energii v zahradkarskej osad…
atlaska
Pred 9 rokmi
3
Protihlukový plot - prosím o rady
dobrý deň, mal by som otázku ohľadom protihlukového plotu do výšky 3 metrov. Zadná časť pozemku je …
betak83
Pred 9 rokmi
1
Aplikácia betónovej stierky na steny
Ahojte, chcem poprosit o Vase skusenosti s upravou stien betonovou stierkou. Je mozne zvladnut apli…
romana01
Pred 9 rokmi
5
Na akú sumu vám ohodnotili starší dom?
Mozte sa prosim podelit o informacie ohladne znaleckych posudkov?Z roku 1969 je rodinny dom,ktory j…
mama112
Pred 9 rokmi
9
Môže dážď poškodiť vykopané základy?
Zdravím.Chcem sa opýtať či môže dážď robiť problémy,keď mám vykopané základy,stihol som ešte nahádz…
duzu
Pred 9 rokmi
11
Ako sa zbaviť vytiahnutých koreňov stromov?
Potrebujem poradiť, ako sa zákonnou cestou zbaviť povyťahovaných kmeňov stromov z pozemku. Nejako s…
megdesign
Pred 9 rokmi
1
2
57
Lakovany laminat na dvierka kuchynskej linky
Ahojte strechaci/ky, v nemenovanej predajni mi ponukli kuchynu Nobilia, kde by boli dvierka z la…
robinho
Pred 9 rokmi
4
Hliníková brána Alumix
Ahojte strecháči, v januári nám dodávali a montovali hliníkovú bránu. Výrobca deklaruje najkvalitne…
pechop
Pred 1 rokom
1
2
...
...
5
6
164
Hľadáme architekta NITRA
Ľudkovia prosim vás odporúčate mi dobrého architekta v Nitre alebo v BA za dobre peniaze . Dakujem
majkasnula
Pred 9 rokmi
3
Kuchyne na mieru - severovýchod Slovenska
Hľadám kontakt a referencie na dobrých (kvalitou aj cenou) výrobcov kuchynských liniek na mieru zo …
stolar_rasto
Pred 9 rokmi
2
Vyhladanie parcely, jej vlastnika
Dobry den. Potrebovala by som vyhladat majitela parcely, plus cislo parcely. Najdem to niekde na st…
petronelka77
Pred 9 rokmi
3
Kto ma Bungalov 1471 a bol by ochotny ukazat ho?
Dobry den, chcem sa spytat a poprosit niekoho kto staval tento domcek ci by byl ochotny ukazat ho z…
mata38
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
1987
1988
1989
1990
1991
…