Odpoveď na príspevok od wendi:
@borisss no dobre a je to o dohode, ze kto kolko … @wendi Tak to si nemyslím, že pri každom zákazníkovi by mali individuálne stanovené podmienky. Zbytočná robota pre nich.Odpoveď na príspevok od wendi:
@borisss no dobre a je to o dohode, ze kto kolko … @wendi to máš zakaždým nejaké percentá z danej sumy, ktorú máš zaplatiť, ale to je normálne, oni tiež proste musia mať nejakú istotu, že keď už si dáš niečo robiť ako zákazkovú výrobu, tak aby si potom necúvol, nech to zbytočne nevyrábajú.Odpoveď na príspevok od burdorka:
@wendi to máš zakaždým nejaké percentá z danej su… @burdorka jasne, to si aj ten zakaznik potom dvakrat rozmysli, ze ci bude spekulovat, ze by odstupil od tej zakazky. viem si aj sam nejak orientacne vypocitat cenu? byvaju uvedene ceny za m2 napriklad niekde?Odpoveď na príspevok od jerad112:
@svetlanik3 co sa montaze tyka, tak to v pohode v… @jerad112 toto zalezi od toho aka je montaz komplikovana, kolko je toho, to proste sa neda len takto od buka povedat, ale oni ti povedia, ze na ako dlho to cca budu mat, to mas rovnako ako aj s vyrobou, oni cca vedia, ze ako dlho to bude trvat :)Odpoveď na príspevok od svetlanik3:
@jerad112 toto zalezi od toho aka je montaz kompl… @svetlanik3 aj viacdnova moze byt ta montaz? ci to zvykne byt tak, ze za den aj viacej montazi obehaju?Odpoveď na príspevok od potocok:
@svetlanik3 aj viacdnova moze byt ta montaz? ci t… @potocok podla toho, co mi bolo povedane, tak moze byt, lebo je to fakt, ze zalezi ci si da niekto len branu spravit alebo oplotenie okolo celeho pozemku, to je dost rozdiel. pokial davaju dopredu vediet, ze si to vie clovek vsetko zariadit, aby aj doma bol a mohol to mat pod kontrolou, co sa mu tam deje vlastne na pozemku, tak pohoda.Odpoveď na príspevok od milanista:
ahoj, to bude u nich okolo 5-6000 s branickou, al… @milanista ano dakujem len este nie som uplne rozhodnuta tak ich nechcem spamovat. najskor by som si chcela pozistovat veci ako som pisala udrba a ci tie peniaze za to stoja.Odpoveď na príspevok od eva_ave1:
@milanista ano dakujem len este nie som uplne roz… @eva_ave1 kludne mozes, mne poslali asi 5 verzii kym sme sa rozhodli :) da sa to umyt wapkou, jedine ze by sa niekde mechanicky poskodila farba, tak isto ako na auteOdpoveď na príspevok od eva_ave1:
@milanista ano dakujem len este nie som uplne roz… @eva_ave1 Stoja tie peniaze za to. Toto máš takú investíciu, ktorá je jednorázová v podstate a oceníš to aj do budúcna.