Narazena hlinikova brana

Dobrý deň chcel by som sa opýtať dá sa hliniková brána vyrovnať ak ano ako najlepsie buchlo do nej nase auto na strede dole je prehnuta asi o 5cm. Hreben viem ze treba kupit novy ale ci sa da nejako vyrovnat hlinikovy hranol. Alebo treba dať urobiť nový rám ? Dakujem za kazdu radu
Odpovedať
Vyzera to na game over. Akokolvek budes ty vyrovnavat, tak znicis povrchovu upravu. Nechcem ti hovorit co nechces pocut, ale vidim to na poistnu udalost a novu branu :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lukineskosk:

Dobrý deň chcel by som sa opýtať dá sa hliniková …
@lukineskosk Skusil by som do nej buchnut z druhej strany... :-) to bol samozrejme vtip. Vyrovnat sa to mozno dat bude, za skusku to urcite stoji... jasne ze sa treba pripravit aj na verziu, ze bude treba dat spravit novy ram... Teraz ze ako... no kamarat napraval kovanu branu pomocou stvorkolky... toto by som videl skor na gurtnu, v lepsom pripade hupcuk... vsetko zalezi od moznosti a zrucnosti :-)
Odpovedať
ak hlinik, tak nahrievat a rovnat (nefrajerim, videl som to u Artura Tussika ked narovnava hlinikove diely na autach :) )
Odpovedať
Zatial som zvesil branu polozil na dva hranoly a na to miesto dal zatial 300l sud s vodou zajtra pridam ešte jeden a skúsim nahriať s pistolou a ked ani to nepomoze tak skusim to vyriesit cez PZP.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lukineskosk:

Zatial som zvesil branu polozil na dva hranoly a …
@lukineskosk cez PZP pravdepodobne nič nevyriešiš keď si si spôsobil škodu svojim autom sebe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?