O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Dať zástenu za kuchynský stôl?
jaaj prosim si radu :) mam jedalensky stol z masivu ktory mam nacapeny z jednej (kratsej) casti na …
lennaa
Pred 9 rokmi
13
Je nutné tepelné čerpadlo aj rekuperácia?
Planujeme stavat mensi poschodovy dom (prizemie + obytne podkrovie). Kedze nebude k dispozicii plyn…
fural
Pred 7 rokmi
14
Aké sú poplatky pri kúpe bytu?
Dobrý deň, rozhodli sme sa kúpiť byt. Prosím vedeli by ste mi poradiť koľko cca si mame pripraviť …
bulls7
Pred 9 rokmi
15
Posuvné dvere- menej ci viac skla?
Ahojte, neviem sa rozhodnúť, tak som sa prišla poradit. Dali sme robit dvere do celého domu, typ dv…
2v1
Pred 9 rokmi
4
Ploty kamen
Robi tu niekto ploty z kamena????
rosio
Pred 9 rokmi
1
Kde zoženiem takýto obklad a skrinku s umývadlom?
Uz davno som si ulozila obrazok tejto kachlicky s lesknúcou sa kvetinou a teraz neviem kde ju zohna…
zdendis
Pred 9 rokmi
2
Dvere DEXTÜRA vaše skúsenosti
Ahojte, som rozhodnutá pre biele dvere do RD... možností je veľmi veľa. Oslovili ma dvere Dextüra- …
seitzova
Pred 4 rokmi
24
Plastová nádoba na zber dažďovej vody zo strechy
Zdravim, potrebujem poradit. Mam nadobu na zber dazdovej vody zo strechy. Mam ju nechat na zimu upl…
viktor811
Pred 9 rokmi
18
sponzor fóra
Zatekanie odbocky na komine
Dobry den.Prosim poradte mi mame novy komin tuma folk aj s odbockou .Zacali sme prekurovat a z odbo…
jan45
Pred 9 rokmi
6
Parozábrana pod sadrokartón
Ahojte, potrebujem súrne poradiť, robia nám sadrokartony a zatepľujú stropy minerálnou vlnou, na vl…
rkorba
Pred 4 rokmi
1
2
51
Poraďte dobrého tesára z okolia Prešova
Potrebujem zastrešiť terasu nad garážou cca 25 m2. Otec s manželom si budú istejší,keď budú mať pri…
ghia
Pred 8 rokmi
7
Piniová Alej pri Malackách
Dobrý deň, býva niekto v projekte Píniová Alej? Ako sa tam býva? Plusy a mínusy bežného každodenné…
mateson
Pred 8 rokmi
15
Je potrebný veniec?
Aké máte skúsenosti so strechou bez venca? Dom máme previazaný v strope hranolmi no na nadmurovku r…
radoslav80stu
Pred 7 rokmi
21
Kupa domu s vecnym bremenom
Potrebovala by som sa uistiť v jednej veci. Plánujeme kupiť dom, no z LV som zistila, že je naň prá…
draik
Pred 8 rokmi
9
Odizolovanie terasy
Zdravím Vás strecháči, chcel by som Vás poprosiť o radu, čo by bolo dobré dať na terasu, ktorá je n…
peterpaulik
Pred 9 rokmi
7
Firma na rekonštrukciu domu v TT ?
Ahojte . Nemáte niekto kontakt na dobrú firmu z rozumnymi cenami s ktorou máte skúsenosti v TT kr…
davhydro
Pred 8 rokmi
3
Krbové kachle Romotop Riano N03
Caute strechaci. Planujem kupit krbove kachle Romotop Riano N03 a chcel by som to zadne napojenie d…
adius
Pred 8 rokmi
18
Vydražili sme dom v konkurze
Nakoniec sa nam podarilo dom vydražiť. Teraz čakáme, že sa majitel vysťahuje, dali sme mu ultimatu…
mateson
Pred 9 rokmi
1
2
33
Ako naučiť psa, aby chodil spať do búdy?
Dobrý deň, máme 5.mes psa, nechce spať v búde. Len počucha, a utečie preč. Poraďte prosím!
mishkabb
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
109
Spotrebný úver - predčasné splatenie
Milí strecháči, mala by som na Vás prosbu ohľadom poskytnutia spotrebného úveru. Nakoľko sú tu aj…
leri
Pred 9 rokmi
2
Ma niekto projekt tohoto domu?
Hľadám projekt na tento dom, chcela by som vedieť rozmery...či vôbec vojde na pozemok. Ďakujem za …
boywonder513
Pred 9 rokmi
10
Ako by ste navrhovali zariadiť túto kuchyňu 3x3m?
Nejake fotky? nejake navrhy? Nejaky interierovy dizajner na navrh? Okno z lavej strany este o 25…
ivantausk
Pred 9 rokmi
23
Červotoč v nových doskách na drevený strop pri novostavbe bungalovu, čo robiť?
Zo 120 ks dosiek som našiel asi 30, kde sa nachádzajú dierky po červotočoch a aj väčšie diery po in…
duzu
Pred 9 rokmi
7
Spoj medzi strechou garaze a stenou domu
Zdravim, mam otazku ohladom zateplenia. Mame garaz pripojenu k domu, dom je s obytnym podkrovim a g…
lubeno977
Pred 9 rokmi
7
Zalomenie hydroizolácie do pravého uhla na rohoch
Potrebujem nataviť zvislú hydroizolíáciu na vonkajšiu stranu steny. Medzi základovým pásom a múrom …
stavepeter
Pred 9 rokmi
6
Kde kúpim takéto umývadlo?
Ludkovia, pacia sa mi umyvadla typu "misa" 😊. Ale zatial som vsade videla len take, ze bateria muse…
katuska78
Pred 9 rokmi
13
Výsuvný digestor zabudovaný do skrinky
Ahojte, odporučíte mi nejaký fajn s ktorým ste spokojný? Mal by byť s uhlíkovým filtrom, nie príliš…
evica01
Pred 9 rokmi
3
Prosim o radu pozemok
Prosim o radu, chcem kupit pozemok (orna poda) za 43€ m2. Chcem tam stavat dom. Siete sa budu musie…
atlaska
Pred 8 rokmi
14
Zateplenie verzus vonkajsie rolety
Zdravim vsetkych, prosim vas, idy nam zateplovat bytovku a chcú aby som odmontovala vodiace listy n…
sylvia78
Pred 9 rokmi
1
Do koľkých dní robí banka prevod peňazí od kupujúceho?
Dobrý deň Chcela by som sa spýtať na pár vecí. V stredu sme podpísali kúpno predajňu zmluvu,predal…
katinka2323
Pred 9 rokmi
26
1
2
…
1989
1990
1991
1992
1993
…