Prosim o radu pozemok

Prosim o radu, chcem kupit pozemok (orna poda) za 43€ m2. Chcem tam stavat dom. Siete sa budu musiet tahat od susedov cez cestu (oproti stoja domy). Oplati sa kupit taky pozemok?
Odpovedať
@taana chcem kupit pozemok (orna poda) za €2,3/m2. Chcem tam stavat chatu. Siete sa nedaju tahat. Oplati sa mi kupit taky pozemok? Nie, nerobim si z teba prdel. Co som napisal, odpoveda realite. Tiez si z toho mudra? Asi ako my z tvojho prispevku. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Pripojiť sa môžte spravidla na hlavné vetvy inžinierskych sietí (body napojenia určené prevádzkovateľom), nie napr. k elektromeru suseda.
Odpovedať
Profilova fotka
Najskôr si zisti ci ti zmenia z ornej pôdy na stavebný, či ti vôbec tam povolia stavať. Neznamená že keď su domy za cestou že môžeš aj ty. A k cene... kde je dopyt tam cena rastie.
Odpovedať
Je rozdiel ci je to pozemok v meste na ZS, alebo na dedine s 200 obyvatelmi niekde uplne v doline bez prac.moznosti... Tolko k cene..
Odpovedať
@bozsky_kaja tak nereaguj
Odpovedať
1. Pozri si uzemny plan obce, ci je mozne na danej parcele stavat 2. Pozri si ceny podobnych pozemkov priamo v obci/meste porovnaj s tvojou cenou 4. Zisti si od prevadzkovatelov sieti ci je vobec mozne sa na jednotlive siete napojit 3. Pozri si rozmery daneho pozemku (o ktorych nic nepises), popremyslaj aky projekt domu chces stavat, ci bungalov/poschodovy, a zisti si potrebne odstupy od susedov ktore musis dodrzat 4. Zvaz ostatne faktory ako napr. obcianska vybavenost, dostupnost sluzieb, pripadne limitujuce faktory napr. ochranne pasma a pod. 4. Rozhodni sa ci kupit/nekupit
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@andyno ak by to bol stavebny pozemok, tak cena je super. Je to orna poda, takze dalsie poplatky za vynatie, pripojenie sieti a to neviem kolko stoji.
Odpovedať
@andyno ten pozemok je vo fialovom, ako sú oproti domy :)
Odpovedať
Profilova fotka
To od oktobra 2016 si sa tersz zobudila a pridala nakres? To si este nekupila??
Odpovedať
@taana a co znamena ta fialova farba v legende k mape?
Odpovedať
@simik22 jasne, ze som nekupila.. stale zistujem, pozemok mi budú drzat pokial budem chciet..
Odpovedať
@andyno je to planovany vystavba rodinnych domov
Odpovedať
Článok sa načítava...
Siete od susedov je velmi siroky pojem, moze byt ze cena za meter stupne o20€ ale moze stupniy aj o 50€. asi tam nieje ani cesta vybudovana, navyse netusime lokalitu. Pre centrum Viedne je to supecena.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?