O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Mate niekto tapetu ako zástenu?
ahojte, nemate niekto ako zástenu v kuchyni tapetu? Sú to tie originál tapety, čo sa dávajä do kuc…
brunete
Pred 9 rokmi
7
Porotherm 30 P10 profi vs. Ytong Lambda 30
Z coho by ste stavali vy bungalov? Obvodove mury 30cm + 20 EPS grafitovy.Tehla alebo Ytong, cenovu …
tina44
Pred 9 rokmi
22
Hladam niekoho, kto robi kamenne ploty
hladam niekoho, kto robi kamenne ploty, okolie ba a tt,dakujem.
rosio
Pred 9 rokmi
5
Ako riešiť prípojku na kanalizáciu?
Ahojte, chcela by som sa poradiť - zistili sme, že nemáme k pozemku pripojený prívod do obecnej kan…
alex9164
Pred 9 rokmi
12
Poraďte ako farebne zmeniť obývačku
Aka farba sa mi bude hodit ku tomuto gaucu a nabytku? Obyvacku - stenu chcem cisto bielu. Tapeta mu…
juliana434
Pred 9 rokmi
12
Excenter na dreze
Ahojte. Chcem sa poradit. Prosim vas, tí, co mate excenter na dreze, ste spokojní? A kde ho mate um…
kreola
Pred 9 rokmi
10
Elektricka podlahovka v 1 izbe
Ahojte, ti co mate el. podlahovku (rohoze, ci tie kable ...) kolko priemerne denne spotrebujete v …
mr79
Pred 9 rokmi
8
Starý alebo nový dom?
Tááááák milí strecháči, už som sa síce pýtala aký máte názor na prerábku strašieho rodinného domu, …
jakub26817
Pred 5 rokmi
1
2
32
sponzor fóra
Baumit silikontop za 34,-€?...
Ahojte! Prebehli sme si na okoli všetky stavebniny a dostali sme sa na cenu 37,89€ za 25kg vedro. M…
bubulka722
Pred 9 rokmi
15
Spevnený podklad pri dome
Rozmýšľam, ako urobiť dvor pri dome, na ktorom bude parkovať auto, robiť bežné činnosti, občas prej…
jan45
Pred 9 rokmi
4
Zateplenie áčkovej strechy s otvoreným stropom
Dobry den, chystame sa zateplit A-ckovu strechu , tak ze izolacia bude kopirovat strechu a tym pad…
chrobak7
Pred 7 rokmi
1
2
37
Prezimovanie stavby - nizka hlbka zakladov
Ahojte, robime prave zaklady, chceme tohto roku dotiahnut aj strechu s krytinou. Ale teraz zaklady …
milansilvia
Pred 9 rokmi
7
Hľadám partiu na strechu v MI, poraďte pls!!!
Ahojte, oslovila som viaceré firmy a len na ohliadu a cenovú ponuku sa čaká neskutočne dlho. Budem …
dolina852852
Pred 9 rokmi
1
PU lepidlo
Ahojte vedel by mi niekto znalý poradiť aký je rozdiel medzi týmito dvomi lepidlami? Chcem s nim…
kamenozrut
Pred 9 rokmi
1
Identifikacia skridle
Vedel by niekto pomoct s identifikaciou tejto škridle. Aky výrobca, typ?
jan45
Pred 9 rokmi
2
Obovodová stena
Dobrý deň dlhšiu dobu ma zaujíma jedna otázka a tá je či napriklad pri dome 8x14m na dlhšiu stranu …
jan45
Pred 9 rokmi
4
Cim rezat tvarnice z duvaru?
Caute, cim ste rezali tieto tvarnice? Mame pozicanu karbobrusku s diamtovym kotucom, ale asi malym …
babullka
Pred 6 rokmi
8
Satnikova skrina na severnej stene
Co si myslite o umiestneni satnikovej skrine na severnu stenu domu alebo na cast steny,ktora susedi…
danculd
Pred 9 rokmi
9
Mam zvysnu omietku..
zvysilo sa mi cca 12 vriec omietky Baumit Viva Maxima 25kg, ak by mal nieto zaujem z okolia SB, PO …
macejmatus
Pred 9 rokmi
4
Ahoj , vie mi niekto poradit, potrebujem odviest prefa garaz v okrese Zilina do vzdialenosti 5 km ?
garaz ma rozmer 3,3 m x 5,4 m, vyska 2,1m
evalipka
Pred 9 rokmi
1
El kurenie v bungalove
chcem sa spytat , ake elektricke podlahove kurenie ake odporucate? uhlikove folie alebo kablove.. r…
blacksr
Pred 9 rokmi
2
Univerzálne WIFI IR dialkove - ovladanie klimatizacie a nie len klimatizacie za par €
Vacsina klimatizacii nema moznost programovania. Bezne sa da nastavit zapnutie a vypnutie v stanove…
ban
Pred 6 rokmi
24
Fermacell tmelenie a finalny tmel
Chcel by som sa spytat, ci mate skusenosti s tmelenim sadrovlaknitych dosiek (napr. Fermacell) aj i…
nucka
Pred 9 rokmi
1
Mýty o tehle. Prečo sa hovorí že „Tehla je Tehla“?
Keď sa pýtam známych: „Z čoho si budete stavať svoj dom?“, často dostávam odpoveď: „Jasné, že z te…
marcel_wienerberger
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
115
Poraďte pri návrhu kuchyne a výšky pracovnej dosky
Ahojte! Poprosila by som Vás skúsenejších o rady ohľadom plánovaní kuchyne. Mám len predbežné náčrt…
bambula626
Pred 9 rokmi
21
Podľa akých kritérií si vyberáte murovací materiál pre Váš rodinný dom?
Ak si staviame dom, počítame s tým, že to bude „naveky“. Mal by vydržať viac ako 100 rokov. Menšia …
marcel_wienerberger
Pred 9 rokmi
1
2
37
Ako riešiť poškodenú rúru?
Mám doma za kuch. linkou rúru, ktorá slúži ako odtok vody z práčky z kúpeľne. Problém je, že je nej…
sysell
Pred 9 rokmi
17
Aký je váš názor, pripomienky na návrh kuchyne?
Kuchyna bude spojena s obyvackou. Zvyraznenie na obrazku je umiestnenie umyvacky riadu. V pravom ro…
petinsvet
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
62
Firma Slovakia Energy - ako zrušiť zmluvu?
Klasický prípad – včera boli u mojich rodičov, a tvrdili, že sú od ZSE, a rodičia podpísali zmluvu.…
stazovatel
Pred 8 rokmi
1
2
32
Zateplenie pivničných stropov
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať na Vaše reálne skúsenosti ohľadne zateplenia pivničných stropov v…
kristi1981
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
1991
1992
1993
1994
1995
…