O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aky plynovy kondenzacny kotol ...??
Zdravím chcel by som sa informovať u používateľov kondenzacnych kotlov jedna sa mi skôr o skúsenost…
iviviv2
Pred 8 rokmi
18
Vysoka/nizka tarifa bez HDO signalizacneho kabla
Zdravim miestnych elektrikarov. Mam dvojtarifny elektromer, tarifa DD5 teda 20 hodin denne nizka ta…
duzu
Pred 9 rokmi
9
Podlahové kúrenie, či radiatory?
Sme pred rozhodnutím, či podlahové kurenie, či radiatory. Chceme dať lepiť 10/15mm parkety. Nevieme…
matorado
Pred 9 rokmi
18
Skúsenosti s firmou Ekonomické stavby
Dobrý deň, prosím Vás, má niekto skúsenosti s programom nulová hotovosť od spoločnosti Ekonomické s…
leonardom
Pred 9 rokmi
4
Druh stromu
V záhrade mi narástol takýto druh kríku, len neviem čo je to za odroda alebo druh? Viete mi poradiť…
duzu
Pred 9 rokmi
5
Máte škridľu Bramac Platinum?
Zdravim, ma niekto tuto novu skridlu?
stowasser
Pred 5 rokmi
21
Z čoho postaviť krb?
Ahojte vie nam niekto poradit z coho postavit krb (krbova vlzka)? Ci zo samotovych tehiel alebo ipo…
jakubbond
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
4
5
126
Potrebujem LV alebo len návrh na vklad
Dobrý den. Chcel by som sa spýtať či potrebujem LV alebo mi stačí len overený návrh na vklad vlastn…
miguelx
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Darovacia zmluva - kto dedí darovaný podiel, môže ho vziať darca späť dedičom?
Ahojte. Vedeli by ste niekto poradiť ako ošetriť darovaciu zmluvu na polovicu domu (prípad manželka…
snowy66
Pred 9 rokmi
25
Wifi signal vo velkom dome
Ahojte, zaujimalo by ma ake mate skusenosti alebo aspon vedomosti na zosilnenie wifi signalu s Ubiq…
uctik
Pred 1 rokom
16
Infra panely alebo rohoze? (speci situacia)
Je to specificka situacia. Dom je z valkov, k domu je pristavba. V pristavbe bude klasicka podlah…
mon777
Pred 9 rokmi
10
Nová chladnička
ahojte potrebujem rychlu radu pokazila sa nam chladnicka, ktoru sme kupili ani nie pred mesiacom ak…
megdesign
Pred 9 rokmi
13
Projektant kúrenia
Hladam projektanta pre realizacny projekt kurenia. Idealne by bolo ak by bol z okolia Presova. Ale …
janyke
Pred 9 rokmi
1
Gabionovy mur - partia
zdravim, neviete nahodou poradit schopnu partiu na stavbu gabionoveho muru? okolie Piestan, ubytova…
vilciii
Pred 9 rokmi
2
RD postaveny svojpomocne alebo dodavatelsky ?
Mam vydane stavabne povolenie na RD ktory je ma dve poschodia s rovnu strechu. Na stavebnom urade m…
monika2110
Pred 9 rokmi
2
Pergola o beton alebo porobeton
Dobry den. Mam dilemu, chcem pristavit mensi pristresok, pergolu, ale neviem ci bude lepsie ju uchy…
johny14
Pred 9 rokmi
8
Gerflor prip.iny vinyl kde v okoli BA prip.na ZS?
Kto mate vinylovu podlahu, kde na zapadnom slovensku ma neosklbu aj o topanky a zaroven maju siroky…
mimms
Pred 9 rokmi
5
Názor na pozemok
Zdravím,na fotkách je zobrazený môj pozemok na ktorom by som chcel stavať. Pozemok má 18a,susediaci…
ivan1988
Pred 9 rokmi
10
Zavesna hojdacka na loggiu
Dobry den, viete mi poradit, ako zavesit do stropu loggie zavesnu latkovu hojdacku pre dospelych? P…
erienka
Pred 9 rokmi
5
Vymena elektrickych kablov
Pekny den Vam prajem. Planujem rekonstrukciu teda vymenu elektrickych kablov plus zasuvky a vypinac…
gusti
Pred 9 rokmi
14
Moze byt RD ktory ma byt stavany dodavatelsky postaveny svojpomocne iba s dozorm ?
Dobry den, Mam vydane stavabne povolenie na RD ktory je ma dve poschodia s rovnu strechu. Na stave…
martin55555
Pred 9 rokmi
1
Teran synus evo mocca verzus teraz danubia antracit
mili strechaci , ake mate skusenosti s tymito skridlami ,,,ktoru by ste brali vy..co hovorite na …
topfield
Pred 9 rokmi
2
Znalecký posudok slsp
Ak mi vie niekto poradiť bola by som veľmi vďačná. S manželom si chceme vziať hypotéku zo SLSP, a i…
3petka
Pred 6 rokmi
10
Ako prepojiť video vrátnik, ked nie sú vhodné káble
Chcem objednať video vrátnik(zvonček). V balení je 15V adaptér a na prepojenie zvončeka(vonkajšia j…
technik007
Pred 9 rokmi
1
2
33
Sú podľa vás akustické priečky v rodinnom dome dôležité? Prečo?
Určite by ste vo svojom novom dome chceli mať ticho a kľud - máme na to riešenie - akustické priečk…
marcel_wienerberger
Pred 9 rokmi
21
Zateplenie a výmena balkóna, lodggie
ahojte všetci, chcem sa opýtať ako to je pri zatepľovaní celej bytovky vrátane balkóna a výmeny bal…
milan589
Pred 9 rokmi
9
Zly pouzity silikon na vlozku komina
Dobry az vcera som zistil po dokonceni dvoch komonov ze som pouzival na spoje vloziek silikon do 10…
schiedel_maros_plsko
Pred 9 rokmi
7
Skúsenosti s firmou A-Drevostav zo Spišskej Novej Vsi
Ahojte, má prosím niekto skúsenosti s firmou A-Drevostav zo Spišskej Novej Vsi? Chceme objednať dre…
emiliap
Pred 4 rokmi
7
Ako sa jednoducho zhotovujú drážky do tehlového muriva?
Aj do tehlového muriva je možné jednoducho a rýchlo zhotoviť drážky pre rôzne vedenia. Stretli ste …
marcel_wienerberger
Pred 9 rokmi
1
2
38
Záhradný domček (drevostavba)- zateplenie
Ahojte, idem stavat zahradny domcek 5x3m . Betonova platna , steny - drevenny rost z profilov 10x5…
richard71
Pred 7 mesiacmi
10
1
2
…
1993
1994
1995
1996
1997
…