O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vyznam zatierania spojov na bleskozvode pod zakladmi
Ahoj, prosim vysvetlite mi naco sa zatieraju spoje (srobovane, zvarane) na blezkozvode pod zakl. pa…
pavol_12
Pred 9 rokmi
3
Zateplenie komina.
Zdravim. Potreboval by som zateplit komin, teda len jeho jednu cast, ktora sa nachadza v nevykurova…
jan45
Pred 9 rokmi
8
Maliar Kosice - rodinny dom
Dobry den, chcem Vas poprosit o pomoc. Viete mi odporucat skuseneho maliara s kvalitnou pracou do r…
slnecnica28
Pred 9 rokmi
1
Ytong alebo biely porfix??
Co by ste odporucili?
dusantt
Pred 9 rokmi
7
Krocajova izolacia - urob si sam a.k.a. lacno
Zdravim vospolok. Riesim podlahy nasho rodinneho domu a dost ma zarazila krocajova (zvukova) izo…
trippler
Pred 9 rokmi
8
Technologia SIP vs Fermacell
Ahojte, na jar sa chystame staviat montovany dom, na fore som cital uz o vela firmach atd... vychva…
misoto
Pred 9 rokmi
5
Murovany dom na Liptove - poradte firmu
Prosim vedeli by ste mi poradit odporucit nejaku firmu na vystavbu bungalovu bezbarieroveho na Lipt…
dadi1
Pred 9 rokmi
1
Kvalita peliet
Ahojte mate niekto skusenosti s peletami z firmi skenergia cena za T/169€ u nas v okoli najlepsia c…
123michal
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Zateplit stary dom?
Dobry vecer, chcela by som Vas poprosit o rady a pripadne skusenosti. Kúpili sme 70rocny dom, v kto…
vincp
Pred 9 rokmi
5
El.podlahové vykurovanie
Ahojte, pekne vás prosím o radu. Som žena čiže sa do toho moc nerozumiem, no poviem to po svojom a…
lucia433
Pred 8 rokmi
6
Uponor minitec - skusenosti.
dobry den rekonštruujeme starsi rodinny dom a rozmyslame nad podlahovym kurenim. mame vsak problem …
luxy007
Pred 9 rokmi
3
Vybuch automatickeho kotla
cawte. Kedze ide vykurovacia sezona tak by som rad oslovil kurenarov. Pred par dnami u nas v ded…
poliacik321
Pred 9 rokmi
13
Ahojte, robil niekto zakladovu dosku pred stavebny povolenim?
Zakladova doska skor ako stav. Povolenie..
hora111
Pred 9 rokmi
10
Cena za sedacku na mieru
Aka moze byt cca cena podla nakresu? Stredna cast vysuvna (na spanie). Potahova latka by mala byt c…
tanka58
Pred 9 rokmi
3
Čo na to mastri?
Bola som na návšteve u známych a hľa čo na mňa z kúta vykúklo. Našiel by tam dobrý majster nejakú c…
maciakba
Pred 9 rokmi
18
Obliečky
Ahojte dievčata, chcela by som sa opýtať. Máte nejaké dobre obliečky ? Už som sa pýtala na viac fór…
tomdas
Pred 9 rokmi
7
Aké máte skúsenosti so sedačkami zo Sconta?
Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu ohľadom sedačky. Akého výrobcu by ste mi odporúčali, aby sedačka…
monikaj22
Pred 9 rokmi
8
Čo všetko je potrebné priložiť ku žiadosti o odkúpenie pozemku od obce?
Viem ze treba predložiť geodetický plán ale nie som si istá či je to všetko. Treba aj nejaké fotogr…
viktor811
Pred 9 rokmi
3
Zariadenie predsiene
Ahojte, už dlho riešim, ako prakticky a zároveň pekne zariadiť predsieň, no neviem ako... Je dosť v…
manilla
Pred 9 rokmi
8
Súťaž: „Ako vyzerá váš vysnívaný dom?“
Predlžujeme trvanie súťaže do 9.10.2016, do polnoci. Zapojte sa a vyhrajte! :) Zapojte sa do súť…
sutaz
Pred 9 rokmi
20
Firma vas dom z puchova
Ma niekto skusenosti s firmou vas dom z puchova.dakujem
jaroslav1969
Pred 9 rokmi
1
Poraďte, ako zariadiť malú kuchyňu s obývačkou
Neprerabali ste podobne miestnosti,kuchyna a obyvacka? Vlavo je obyvacka,vpravo kuchyna.Celkova dlz…
rybkal
Pred 9 rokmi
8
Ťahanie elektrického kábla na prípojku - 150metrov, cena?
Ahojte, len sa chcem predbežne informovať, čo nás bude stáť ťahanie elektrického kábla v dĺžke 150 …
technik007
Pred 9 rokmi
3
Predaj bytu po odkupeni od obce
Dobry den, chcela by som Vas poprosit o radu. Mama odkupila byt od obce na zaklade Zmluvy o prevo…
aklimka81
Pred 9 rokmi
6
Kurenie do domu v Dekysi...
Mame chalupu v Dekysi a potrebujeme v nej vyriesit kurenie... jedna sa o zrekonstruovany kamenny do…
hiva
Pred 9 rokmi
1
Kde ste boli spokojni s vizualizaciou kupelne?
Mili strechaci. Chcem vidiet "vymysel kupelne" ktoru by som rada realizovala. Viete mi odporucit, k…
linear324
Pred 9 rokmi
9
Lacné miešadlo z DAK stavebnin
Našiel som niečo takéto: https://stavebninydek.sk/pobocka-poprad/produkty/detail/2235100551-makita…
megdesign
Pred 9 rokmi
4
Domaci server/siet - NAS
Ahojte, chcem sa opytat ci ma niekto v dome nieco taketo: http://www.nasservery.cz/je-nas-server/ …
lenka_21
Pred 9 rokmi
15
Domaci server - NAS
Ahojte, chcem sa opytat ci ma niekto v dome nieco taketo: http://www.nasservery.cz/je-nas-server/ …
catscan
Pred 9 rokmi
6
Čím lepiť kameň za kachle
Ahojte Cez víkend sa chystám lepiť kameň do rohu na celú výšku stenu kde pojdu menšie kachle... n…
robertw
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
1994
1995
1996
1997
1998
…