O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Program na vizualizaciu fasady,okien
Nasla by som volne dostupny program na vizualizaciu rekonstrukcie domu? Chcem odfotit dom zvonku a …
rebecca363
Pred 9 rokmi
3
Flak na stene (mokra stena) - help
Ahojte, existuje nejaky pristroj, prip. je na to nejaka finta, ako zistit, z ktoreho miesta tecie/u…
jan45
Pred 9 rokmi
4
Umyvacka bosh
Ahojte.chcem si kupit umyvacku bosh.ale sestra mi hovoti ze mi staci ta zakladna vybava.mate niekto…
daniela15
Pred 9 rokmi
5
Názor na projekt Euroline 1473 a vhodnosť vzhľadom na pozemok
Ahojte, vlastníme pozemok s rozmermi 18x33 (šxd) a vzhľadom na naše požiadavky na dom nám najviac …
adka707
Pred 6 rokmi
29
Plastovy obklad
Poprosim o rady, kde v nitrianskom kraji predavaju kvalitne plastove obklady na steny v interieri,m…
manky26
Pred 9 rokmi
1
Aká je reálna cena stavby domu typu bungalov?
Zatial sme v zahranici.Chceli by sme stavat .Nasetrene mame 120 000 eur.Stavba by bola v Nitre.Bude…
domum
Pred 9 rokmi
16
Aku kosacku kupit na zatravnovacie tvarnice
Ahojte, prosim Vas o radu. Spravili sme si pristup ku domu pre auta zo zatravnovacich tzv. vegetac…
topfield
Pred 9 rokmi
2
Sadanie novej strechy?
Zdravim Vas. Je normalne aby mi po 2 tyzdnoch od ulozenia krytiny terran ohlo vaznice cca 5mm po …
henry_sk
Pred 9 rokmi
8
sponzor fóra
Môžem jazdiť na rakúskych značkách?
mám otázku ak by som si kupila auto v rakúsku, je nutné ho prihlásiť u nás? nemôhla by som na nom j…
leontina77
Pred 9 rokmi
16
Vaznikovy krov nitra
Zdravim mozte mi poradit nacenili nam vaznikovy krov plus bsh hranoly na 7277 Skridla teran danubi…
verka171
Pred 9 rokmi
9
Strkovy travnik
Poculi ste uz o strkovom travniku? Mala by to byt zmes strku, kamena, piesku so specialnym travnym …
robcin
Pred 2 rokmi
21
Javor mliečny globosum
Máte niekto tento strom? Viem, že je to po.sly rastúci strom, ale predsa by som chcela vedieť , ko…
andreasiskova3
Pred 9 rokmi
3
Panelakova kupelna
ahojte, prosim Vas co mate panelakove klasicke komunisticke kupelky aky velky mate sprchac ? 90x90 …
babulina
Pred 9 rokmi
3
Sherlock bezpecnostne dvere
Ahojte, viete mi napisat ohladne bezpecnostnych dveri sherlock..ste s nimi spokojni? co sa tyka h…
danculd
Pred 8 rokmi
14
OTÁZKA: neviete kde by som našla takýto konferenčný stolík?
Zdravím, zariaďujem obývačku a totálne by sa mi tam hodil tento konferenčný stolík... Nemôžem ho na…
zita19
Pred 9 rokmi
2
Pripojenie 230V rúry do elektrického napätia s 380V?
Ahojte, chcela by som sa opýtať.. Máme v kuchyni elektrické napätie 380V a neviem, či môžem pripoji…
bemunchkin
Pred 9 rokmi
7
Pripojenie 230V rúry do elektrického napätia s 380V?
Ahojte, chcem sa opýtať... Máme v kuchyni trojfázový prúd (380V), môžem pripojiť elektrickú rúru s …
vrajmantak
Pred 9 rokmi
4
Kupim stavebny pozemok Košice-Okolie
Kupim stavebny pozemok najlepšie 20-30 Valaliky Geča Cana Haniska
luky007
Pred 9 rokmi
1
Televízor
ahojte potrebujem poradit pokazila sa mi telka a neviem sa rozhodnú akú značku si mám vybrať keďže …
glopa
Pred 9 rokmi
22
Projet Bugle od Aphaus
Dobry den, najde sa tu niekto, kto realizuje, alebo v minulosti realizoval projekt Bugle od fir…
verky5
Pred 8 rokmi
3
Autorské práva na projekt
Už ste sa stretli s absurditou, že ak chcete spraviť zmeny pri stavbe vlastného domu, musíte mať sú…
moratibru
Pred 6 rokmi
1
2
41
Zábradlie a poter
Ahojte, môžem ukotviť zábradlie cez cementovy poter pod ktorým je podlahové kúrenie? Prikladám aj f…
pripad001
Pred 9 rokmi
8
Poradte kvalitné okná
Ahojte , poprosil by som vás o radu. S priateľkou staviame dom a prišiel čas na výber okien. Rozhod…
lokso22
Pred 9 rokmi
1
Cena za komplet kupelnu na kluc v rodinnom dome
prosim poradte kolko priblizne stoji kupelna komplet na kluc v rodinnom dome? priblizna cena,ja by …
atak77
Pred 9 rokmi
23
Kurenie a priprava TUV - pasivny dom
Staviam dom, bungalov, takmer pasiv. Potreba tepla okolo 18 kwh/m2. Lokalita - Malacky Zastavana p…
robonr
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
62
Izolacie potrubia
Co poviete na tuto pracu?
porubsky
Pred 9 rokmi
13
Sadrokarton - nosné vs montážne CD profily
Dobrý deň, chcem sa spýtať, prečo sa používajú nosné CD profily? Mám nosný CD profil, ktorý je uk…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Tehlovy obklad biely
Zdravim, robil som tehlovy obklad zo starej tehly, potom som ho napenetroval. A nasledne som ho nam…
jan45
Pred 9 rokmi
6
Kuchyna s obyvackou 9x4m
Myslite,ze sa da ucelne zariadit tak mala miestnost? Na 4m strane bude okno a na 9 m dve francuzske…
lenkica
Pred 9 rokmi
14
Energetický certifikát - výsledok
Mozete mi niekto napisat co sme to vlastne postavili? :) Moc sa tym cislam nerozumiem. Je to taky s…
quakdafak
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
3
4
102
1
2
…