O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Dobry den prosim vas neviete ake su ceny buracich prac pri starom rod.dome??rozmer 10x12 dakujem
;-) ;-)
eva320
Pred 9 rokmi
1
Viktoriansky dom
Dobry den. 1. Chcela by som sa spytat najma slovakov zijucich v zahranici, konkretne v UK, ci by…
magdalenaa
Pred 9 rokmi
3
Cena pozemku a DPH
Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o cenach pozemkov na realitach. Chapete to tiez tak, ze ak je…
atlaska
Pred 9 rokmi
12
Skusenosti s firmou strechykofus
Dobry den, realizovala niekomu firma strechykofus/Mario Horvath strechu na dome. Mate nejake skusen…
martinsykora
Pred 5 rokmi
7
Čistička a umývačka riadu
Ahojte :-) chcela by som sa spýtať, ak máte doma niekto pri dome čističku vôd namiesto kanalizácie…
jan45
Pred 9 rokmi
3
Ja by som potrebovala poradit -co robit, ked sliepky rozhadzuju slamu z hniezda. Preco to robia?
kazdy den za posledny tyzden najdeme vyhrabanu slamu z hniezda, kde chodia znasat vajcia
pripad001
Pred 9 rokmi
4
Územné konanie - čo potrebujeme?
Dobrý deň. S priateľom sa chystáme stavať RD na pozemku, ktorý je vo výlučnom vlastníctve mojej rod…
petusa14
Pred 9 rokmi
1
Roboticky vysavac a mop- skusenosti
Dobry den, Zvazujem kupu robotickeho vysavaca a mopu, mam dlazku ktoru treba udrziavat kazdy den …
slavvo
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
7
8
221
sponzor fóra
Kupit zahradku bez osobneho vlastnictva alebo nie ??
Dobry den potrebovali by sme surne poradit. S priatelom sme nasli super zahradku ktora je na rovink…
mirkafu
Pred 9 rokmi
11
Stavebný dozor BA a okolie - koľko ste zaplatili?
Hľadáme stavebný dozor v BA a nemáme predstavu, aké ceny očakávať. Koľko ste prosím platili vy? Vďa…
aaajenka
Pred 9 rokmi
1
Architekt súrne
poprosím nejakého architekta, resp. kontakt, ktorý nám "rýchlo" spraví projekt na rekonštrukciu RD …
sibi13
Pred 9 rokmi
5
Pieskovacia pištoľ Parkside z Lidla
Ahojte strecháči. Chel by som sa s vami podeliť o moju skúsenosť a možno vám aj poradiť. V Lídli do…
emill22
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
133
Vysuvny digestor gorenje zo spodu netaha,ale z vrchu fuka ako fen.Vie mi niekto prosim poradit?
Je to vysuvny digestor s uhlikovymi filtrami.
scheilla01
Pred 5 rokmi
6
Drevená dlazkovica a podlahove kurenie.
Ozvite sa, prosim ti, ktori maju drevenu dlazkovicu a podlahove kurenie.
jblaze
Pred 9 rokmi
4
Strechari, prosim poradte, je vhodna drevena dlazkovica na podlahove kurenie ?
Dostavam velmi protichodne info, jedni hovoria, ze drevo je vhode, ini zasa , ze absolutne nevhodne…
viktor811
Pred 9 rokmi
9
Aké máte interiérové dvere?
Ahojte, dajte nejaké ukážky (fotky) interiérových dverí vo vašich bytíkoch? nevieme sa totižto už d…
evapistovic
Pred 9 rokmi
13
Ytong vs H+H Lambda
Dobry den, viem, ze je tu zopar info ohladne porovnania ale chcel by som poprosit o radu pri vybe…
sopeto
Pred 9 rokmi
6
Zábradlie na samonosné schody- oceľové lanká
Ahojte, má niekto takéto schody s oceľovými lankami? alebo nepoznáte niekoho,kto by vedel také záb…
sisadavid
Pred 7 rokmi
2
Jedalenský stôl z jysk
Ahojte máte niekto tento stôl??? Je pevny, nekýve sa a ako sa rozťahuje nezadrhava sa???? Za všetky…
angie099
Pred 9 rokmi
1
Ktorá varianta kuchyňe je lepšia?
Ahojte, riešíme kuchyňu, pomaly ju kreslíme, vymýšlame, poradíte, ktorá varianta je krajšia? Viem, …
nikusssik
Pred 9 rokmi
28
Poraďte obchody s nábytkom
Ahojte, pomaly sa dostávame k zariaďovaniu domu. Prosím, poraďte mi nejaké veľkopredajne s nábytkom…
juliana434
Pred 9 rokmi
3
Dá sa napojiť LEXAN na dĺžku?
Ahojte Máte niekto skúsenosti s nadpájaním lexanu na dlžku? Väčšinou som videl len spojovacie prvk…
robertw
Pred 8 rokmi
9
Elektrický alebo benzínový záhradný vysávač?
Ahojte, Potrebovali by sme záhradný vysávač, no neviem či sú benzínové alebo elektrické lepšie. …
andrea8019
Pred 9 rokmi
5
Máte skúsenosť s oknami KBE-GREENLINE?
Máte niekto slúsenost s profilmy KBE? je to dobry vyrobca? Dostal som na 12 okien celkom dobrú cen…
spilo
Pred 9 rokmi
5
Hydroizolacia prechodky a kanalizacne otvory
Zdravim, natavil som hydroizolaciu glasbit pod obvodove mury, ciastocne mi tam zasahuju prechodky …
jan45
Pred 9 rokmi
2
NR - kamenný koberec
Dobrý deň. Vedeli by ste mi prosím poradiť niekoho na pokládku kamenného koberca na chodník z NR za…
andymati
Pred 9 rokmi
9
Dvere do pivnice
V pivnici budem mat technicku miestnost - kde chcem dat aj mraziak a aj kotol na tuhe palivo - na p…
radoslavc
Pred 9 rokmi
4
Stavba bungalovu eko 120
Ahojte Je tu prosim Vas niekto, kto staval alebo v blizkej dobe bude stavat bungalov EKO 120. Chc…
manilla
Pred 9 rokmi
4
3D stvorcovy obklad
Ahojte, chcem poprosit o radu, ci ste nahodou na potulkach po kupelnovych studiach nenarazili na ta…
romana01
Pred 9 rokmi
8
Máte skúsenosti s firmou Mirano?
Poprosil by som vsetky skusenosti s touto firmou.
atak77
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
1997
1998
1999
2000
2001
…