Vysuvny digestor gorenje zo spodu netaha,ale z vrchu fuka ako fen.Vie mi niekto prosim poradit?

Je to vysuvny digestor s uhlikovymi filtrami.
Odpovedať
Ak hore vyfukuje, musí niekde nasávať.
Odpovedať
pozdravujem...hladam kto by mi vedel poradit.....prerabame kuchynua digestor nemame kde vyviest...respektive nechceme ho zasekavat do steny....kto ma skusenosti s digestorom bez vyvodu ?len na filtre?aky to ma saci efekt a ako sa casto musia menit filtre..dakujem za kazdu radu
Odpovedať
@sivarvan to je nieco podobne, ako cmulat zabaleny cukrik. Mate sice nieco v ustach, ale nic z toho nemate. Recirkulacne digestory a ich uhlikove filtre su podla mna na ozdobu, nie na funkcne vyuzivanie.
Odpovedať
sivarvan---- ak Ti môžem poradiť tak zasekaj hoci viem že je to asi dosť nemožné u Teba, ako píšeš dať digestor s vývodom.. Ak dávaš s uhlíkovím filtrom tak nie je to lacná záležitosť a samozrejme závisí ako často varíš.. Pri 4.čl.rodiny počítaj výmenu filtra 1/2ročne /niektoré sa dajú vyprať v UMR-tie sú ešte drahšie/ a sací efekt je o niečo horší, voči klasickému, nakoľko filter čiastočne /ako brzda/ zníži výkon digestora..Pri klasickom Ti odsaje a tlačí do vyústenia-do komína..Videl som také digestory ak je to ale nevyhnutnosť tak čo už spravíš...Ale ak máš len jednu možnosť tak bez filtra...Prečo by si musel zasekať do steny??? Nedá sa dať na stenu a pekne a vtipne ho obložiť??? ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
speed6 podarili sa ti to nejako vyriešiť lebo ten môj digestor tiež hore vyfukuje ako šialený ale neťaha nič priložil som k digestoru papier a ani naznak sania.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?