Ktorá varianta kuchyňe je lepšia?

Profilova fotka
Ahojte, riešíme kuchyňu, pomaly ju kreslíme, vymýšlame, poradíte, ktorá varianta je krajšia? Viem, že sto ľudí, sto chutí, ale chcela by som počuť aj váš názor :)
Odpovedať
@nikusssik urcite druha :-) ta je krasna
Odpovedať
Za mna tiez druha..aj ja by som chcela biele spotrebice :-)
Odpovedať
@nikusssik Urcite dvojka :-) Len by som to dal bez kachliciek.
Odpovedať
Profilova fotka
@17juraj17 a čo tam dať miesto kachličiek? Sklo? Ja som chcela biele leskle, no uvidime :) hlavne, že sa už kuchyňa trocha rysuje :D
Odpovedať
Profilova fotka
@erika1811 paradoxne, ja som ich nikdy nechcela, ale keď sa na to pozriem takto, tiež sa mi to pozdáva :)
Odpovedať
Urcite prva verzia, ale s bielymi kachlickami :-)
Odpovedať
@nikusssik Asi sklo. Bez tych kachliciek mi to pride take cistejsie a uhladnejsie.
Odpovedať
druha...aj s kachlickami
Odpovedať
V prvej mi nesedi digestor s trubou, esteticky prezentuju trosku ine styly, aspon z tejto foto to tak vnimam
Odpovedať
@nikusssik ja chcem vsetko v bielej s drevovym dekorom (dub sonoma) urcite tam ukaze krajsie biely spotrebic ako cierny.teda aspon mne sa to tak paci viac ale kazdy ma iny vkus :-) ale je pravda ze su tie biele spotrebice drahsie o nieco ako cierne :-( aj ked neviem preco...ked je to to iste v podstate
Odpovedať
Jednotka ale skrinky v rohu prec
Odpovedať
Profilova fotka
@fugas20 skrinky sme vymyslali najdlhsie kedze mame vela okien,nejake tam byt musia,sice mam velku spajzu a dole vela ulozneho priestoru ale skrinky by mi chybali casom...lepsie sme to nevedeli vymysliet
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikusssik co tak digestor do rohu a namiesto neho skrinky po okno
Odpovedať
Profilova fotka
@fugas20 no to nie,uz sme mali kadejake varianty,rohovy digestor a rura sa nam pozdavali najmenej...koli priestoru,zaberie to dost miesta a museli sme sa zmestit aj s umyvackou vedla...rozmiestnenie uz ostava :)
Odpovedať
prvá sa mi páči viac
Odpovedať
Profilova fotka
@nikusssik za mna 2ha :) my sme volili tiez biele spotrebice, s drevom je to nadhera.... inac krasna kuchyna fakt krasna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez za 2-jku :)
Odpovedať
Za mna dvojka, s malymi upravami. Dala by som bielu sklenenu zastenu, nie kachlicky. Tie su narocne na udrzbu, Zrusila policky nad pultom, su to len lapace prachu a nedala by som sklo na dvierka. Za sklom vsetko vidiet a treba tam potom odlozene veci udrziavat v estetickom a nie ucelnom prevedeni. Dobre su biele spotrebice v nejakom vintage prevedeni, nie minimalisticky dizajn k tym priznanym tramom. Chvalim taky drobny ale dolezity detail ako je bateria mimo okna.
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 skla sa nebojím, máme aj teraz také troška matné a je to v pohode :) police musíme mať na bonsaje :D no takže hádam to bude ok :)
Odpovedať
@nikusssik nebude tam bonsajom tma? Stena pri okne je paradoxne najtmavsie miesto v miestnosti
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 no je to možné, ale každopádne police nevadia, bonsaje máme v zime porozkladané všade vo vnútri, tak možno na niečo poslúžia :)
Odpovedať
Mne sa viac paci 2 ☺
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne by som volil verziu dva. Pôsobí vyváženejšie čo sa týka farieb a celkovo "útulnejšie". V tej prvej variante tie čierne spotrebiče vytvárajú príliš veľký kontrast s celkovou farebnosťou priestoru a zbytočne na seba pútajú pozornosť namiesto toho, aby ho vizuálne dopĺňali. Vidím, že tvorba vlastnej kuchyne je dlhodobý proces, však? Ku kachličkám a sklu. Tu sa treba zamyslieť. Sklo je fajn a dosť praktické. Mám k tomu iba jednu malú otázku. Ako ukončiť či neukončiť jeho hornú hranu, tak aby nepokazila celkový výraz kuchyne? Celkový výraz toho priestoru je tak trochu "starosvetský" a sklo zrovna nepatrí medzi stavebné materiály, ktoré sú preň povedzme bežné. Na tej vizualizácii kachličky pôsobia veľmi dobre pocitovo a podľa mňa aj vkusne dopĺňajú priestor. Vzniká tu však jeden technický problém spomenutý vyššie, a to realizácia a následne čistenie. Realizácia by nemala byť problém ak budete mať šikovného poriadneho majstra. Problém bude skôr s čistením, ani nie tak kachličiek ale skôr špár. Tam budete musieť použiť špárovaciu hmotu, ktorá bude mať nízku (najlepšie by bola žiadna) nasiakavosť, aby sa dala dobre čistiť. Ináč sa vám postupne časom zanesie a nebude to moc pekne vyzerať. Je to problém všetkých svetlých odtieňov. Problém by to mohol byť hlavne za varnou doskou. No aj na toto určite existuje riešenie.
Odpovedať
Profilova fotka
cislo dva skrinky radsej so sklom aby sa ti tolko do nich neprasilo
Odpovedať
Profilova fotka
@durim Ďakujem za odpoveĎ, inak ja som rozmýšlala už aj nad nejakou tmavšou špárovačkou, či by sa nehodila...bielej sa bojím, to je fakt, aby to nevyzeralo zle za pár rokov, aj keĎ čistotná som, ale v dome s veľkým pozemkom budem mať čo robiť aj bez kachličiek....zase sklo mi tam nepasuje práve kôli tomu štýlu, máme to také moderno drevenicové...čo ja viem,...veľmi rada si nechám poradiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
toto som našla tu na streche...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.rako.cz/produkty/chateau/d...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?