O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Upínanie M14
Nevie niekto, aké to je upínanie? To je klasický 6-hran, aký majú NeSDS vrtačky?
richard71
Pred 9 rokmi
3
Prečo sa oplatí obuť dom do papúč?
Oblasť sokla, teda miesto styku obvodového muriva so základovou doskou, je kritickým miestom z hľad…
marcel_wienerberger
Pred 9 rokmi
1
2
53
Zatepľovať alebo nezatepľovať novostavbu?
Súčasné zvýšené požiadavky na tepelné vlastnosti novostavieb nútia investorov a projektantov hľadať…
marcel_wienerberger
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
72
Hlada sa dobrý pojektant/projektantka v Nových Zámkoch
ahojte, poradte projektanta/projektantku, ktorí su zodpovední a urobia si robotu ako sa patrí a neo…
anele22
Pred 9 rokmi
1
WC od JIKA alebo LAUFEN?
Ahojte, chcem poprosit o radu, rozhodujeme sa pri vybere WC a bidetu medzi znackami JIKA a LAUFEN. …
jullike
Pred 8 rokmi
15
Fenestra, salamander, slovaktuál - vaše skúsenosti s oknami
Ahojte, sme v štádiu riešenia okien, 3 sklo, geneo3+, montáž na pásky. Vaše skúsenosti a poznatky. …
btus
Pred 9 rokmi
18
Bleskozvod a zateplenie základov
Ahojte. Mám takýto problém. Mám vytiahnuté 4 rady DBT nad základovými pásmi. Šalung na dosku chcem …
megdesign
Pred 4 rokmi
21
Kúpeľňa a wc obklady
Dobrý večer.Mám otázočku :-) . Obklad do kúpelne - menšej,panelakovej. Neaké nápady, fotky,skúsenos…
jblaze
Pred 9 rokmi
11
sponzor fóra
Prerabka elektriny
Chceme prerobit elektrinu v 4 izb byte....ako sa pohybuju ceny? Cca 70m2. Musia sa ryhy po tahani…
jre
Pred 9 rokmi
7
Ako a čím najjednoduchšie vyplniť otvor v paneli?
... pri prerábke jadra sa do nenosnej steny (hrúbka 6cm) vložili voda a odpad(32mm), poraďte ako na…
strechamodra
Pred 8 rokmi
6
Kúpa domu z peňazí len jedného z manželov a BSM
Dobry vecer. Chcem vas poprosit o radu, ak mate skusenosti. Sestra ide kupovat s manzelom dom. Manz…
dinec
Pred 8 rokmi
1
2
51
Zateplenie bungalovu...
Ahojte, hľadám radu... Idem stavať bungalov a rozhodujem sa medzi uvedenými možnosťami: 1. Ytong…
richardsavko
Pred 9 rokmi
18
Solárne kolektory
Mali by sme záujem o solárne kolektory momentálne mame dve cenove ponuky jednu za 3800 - technologi…
rkorba
Pred 9 rokmi
29
Spotreba vody Geberit Duofix, Kombifix
Pozdravujem, na stranke vyrobcu sa neviem dopatrat k informacii aka je spotreba pri mensom, resp…
user
Pred 9 rokmi
15
Renovacia drevenych parkiet v Bratislave
Ahojte, hladame seriozneho a profesioalneho cloveka, ktory by nam zrenovoval drevene parkety. Na pa…
danushka23
Pred 9 rokmi
1
Nizka spotreba elektriky
Prosim Vas doslo nam vyuctovanie za elektrinu a mame vysoky preplatok a na papieroch mame spotrebo…
blacksr
Pred 9 rokmi
20
Napojenie priecky na vnutorne nosne murivo
Dobry den, priecne cez chalupu nam pojde nosna stena hr. 250. V mieste chodby bude preklad a napoje…
philos
Pred 9 rokmi
2
Kde koupit sanitu?Online nebo studio? Bratislava
Ahoj, jsem tu nová, rekonstruujeme domeček v BA a potřebujeme koupit sanitu do koupelny a samostatn…
dbe
Pred 9 rokmi
3
Drenaz pod zakladove pasy
Niekde som cital ,ze na pozemkoch s vyssou hladinou podzemnej vody je najefektivnejsie klast drena…
jan45
Pred 9 rokmi
6
Baumit life fasáda 0139 alebo 0149
Má niekto túto fasádu?
1katrin1
Pred 9 rokmi
1
Zateplenie pomurnice
Planujem zateplit pomurnicu este pred zimou, jednak aby mi do stavby nefucalo a aby sa mi tam nebod…
vianocnydarcek
Pred 9 rokmi
9
Penetrácia
Chcem sa spýtať akú mám použiť penetráciu na fasádu,konkretne predávaju aj hnedý penetrák lebo fasa…
bromid
Pred 7 rokmi
21
Teplovodne podlahove kurenie - udrzba
Zdravim. Vie niekto odporucit spolahliveho, dobreho kurenara v okoli BA, SC (Most pri BA, Malinovo)…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
3
Cistenie vonkajsej omietky/fasady na dome
Zdravim. Robia sa nam na dome, na omietkach, hlavne v rohoch take necistoty, vyzera to ako male pav…
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
5
Koľko cca trvá vybavenie búracieho povolenia ?
Dobrý deň, chcem sa informovať, za aký čas ste vybavili búracie povolenie, keď ste ho podali na OÚ.…
hora111
Pred 9 rokmi
3
Vysporiadanie pozemku - pravne sluzby v tomto odbore.
Pozna niekto dobreho pravnika ktory ma velke a dobre skusenosti ohladne vysporiadania pozemkov?Daku…
snowy66
Pred 9 rokmi
2
Infračervene podlahove kurenie
...dobry den,chcela by som vediet nazory na infračervene kurenie...kurime plynom,ale chceli by sme …
szivem
Pred 9 rokmi
23
Kupelna bez obkladu...len s farbou.
Idem si po radu...mate skusenosti s kupelnou v ktorej nie su obklady len fatba?....velmi sa mi paci…
adriaticamt
Pred 9 rokmi
7
Najskor dobry sused a teraz problem
Do nasho domu sme sa nastahovali zhruba pred mesiacom. Uz pri vystavbe sme spoznali nasich susedov …
weroni87
Pred 8 rokmi
27
Cena za vyburanie schodiska
Zdravim , chcel by som sa informovat ,ze kolko by stalo vyburanie betonoveho schodiska v dome , k…
m1stano
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
1995
1996
1997
1998
1999
…