O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hľadám dobrých murárov
Dobrý deň, neviete mi niekto poradiť dobrých, ale aj cenovo dostupných murárov. Najlepšie by boli n…
katka6161
Pred 9 rokmi
5
Skusenosti f. Idealne domy zo Ziliny
zdravím, nikde som nenašiel na fóre hodnotenie pripadne skúsenosti s f. ideálne domy (ideálne bývan…
stefan222
Pred 3 rokmi
17
Izolacia plochej strechy bazenovou foliou
Prosim ak by mi vedel niekto odporucit firmu alebo niekoho kto realizuje tento typ izolacie .Vopred…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Ahojte. Aký je najlepší rozmer garážovej brány aby nebola atyp a tým pádom aby nebola predražená ?
Ahojte. Aký je najlepší rozmer garážovej brány aby nebola atyp a tým pádom aby nebola predražená ?
ajko111
Pred 9 rokmi
1
Stavebne povolenie- chyba dokument
Dobry den. S partnerom sa chystame kupit rodinny dom, postaveny v roku 2003, prvy majitel ho predal…
finis
Pred 9 rokmi
16
Inšpirácie na prerabanie domu
Ahojte, chystáme sa prerábať rodinný dom. Kde mám získať nejaké inšpirácie na prerábanie. Zhruba vi…
bambula626
Pred 9 rokmi
2
Ako sa napojit na hydroizolaciu
Ahojte, chcel by som sa spytat ako by bolo mozne napojit sa na vodorovnu izolaciu zakladov/obvo…
matkop
Pred 9 rokmi
6
Posuvne presklenne interierové dvere na starú oceľovú zárubňu
Ahoj. Hľadám interiérové čiastočne presklenné posuvné dvere so systémom obloženia pôvodnej 80cm oce…
technik007
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Súťaž s Knauf Bratislava. Odpovedzte na otázku a ste v hre o skvelý darček.
Zapojte sa do súťaže s Knauf Bratislava a troch z Vás odmeníme malou a veľkou špachtľou, praktickým…
janamartish
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
67
Plávajúca dlažba
V jednom z posledných vysielaní relácie Nová záhrada ma zaujala montáž plávajúcej dlažby. (nie pláv…
richard71
Pred 9 rokmi
2
Rekonstrukcia starsieho domu do NED standardu
Ahojte, Je to mozne? Ake uskalia a financne 'ujmy' mozme ocakavat? Dom sa este hlada, vek od…
pacosk
Pred 9 rokmi
14
Rozdiely kontaktna a nekontaktna paropriepustna folia
Ahoj, proism vas o vysvetlenie pojmov a pouzitia tychto dvoch folii. Chapem dobre, ze kontaktna sa …
blacksr
Pred 9 rokmi
8
Extériérové žalúzie/ starší dom/ tepelné mosty ... čo s tým ???
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu resp. o vlastnú skúsenosť. Sme krátko pred zateplením sta…
ria78
Pred 9 rokmi
7
Stamp pecat na fasadu
hladam firmu ktora robi stamp pecat na fasadu - chcem dizajn stampu klasicka stara palena tehla... …
vader100
Pred 8 rokmi
2
Zatepľovanie veľkoformátovými EPS doskami – aké máte skúsenosti?
Dobrý deň, rád by som sa spýtal lepičov, ktorí pri svojpomocnom zatepľovaní použili veľkoformát…
samob
Pred 9 rokmi
14
Zle vypracovaný znalecký posudok
Dobrý deň, viete mi niekto poradiť ohľadne znaleckého posudku? Stala sa nám taká vec, že znalec vyp…
richard71
Pred 9 rokmi
9
Minibager PU
Ahoj,nevie mi niekto poslat ontakt na minibager z okolia Puchova,Buluse,Ilavy? Vopred dakujem
andyno
Pred 9 rokmi
3
Presun vchodovych dveri v byte v panelaku
dobry den , mate niekto skusenost s presunom vchodovych dveri ? tzn, zamurovat povodne dvere a urob…
technik007
Pred 9 rokmi
3
Reflektory s kolajnickou - hladam, prosim o radu
Ahojte, chcem poprosit, ci mi viete poradit kde by som nasla taketo osvetlenie. Ide o kolajnicku a …
romana01
Pred 9 rokmi
1
2
35
Presah strechy nad chodníkom
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať ..aký môže byť maximálny presah strechy nad okapovým chodníkom? …
stowasser
Pred 9 rokmi
4
Ako funkčne a rozumne zariadiť obývačku???
Ahoje :) Má niekto nápad ako zariadiť obývačku kde sú na 3 stenách dvere či okno?? Potreboval by s…
projektypekarsro
Pred 9 rokmi
2
Oplotenie musi prispiet sused ?
Ahojte, ako to je teraz s oplotenim ? Kupili sme pozemok a ani s jednej strany nemame susedov zatia…
silvia_peterr
Pred 9 rokmi
1
2
55
Ako ošetriť XPS
Ahojte. Chcel by som vás poprosiť o radu. Mám vytiahnuté 4 rady DBT nad základovým pásom. Rozmýšla…
maros11
Pred 9 rokmi
4
Vytiahnutie murov pred/cez zimu ?
Dobry den, dokoncievame zakladovu dosku a rozhodujeme sa, ci pokracovat vo vytiahnuti nosnych muro…
mesarosanton
Pred 9 rokmi
9
Poznate?
Vie mi niekto poradit spolahlivych majstrov z Liptova na fasadu ? Overenych, spolahlivych ? Dakujem
izkadavid
Pred 9 rokmi
1
Xps na preklady
Potrebujem zospodu nalepiť xps na preklady. Majster nechcel dávať pri šalovaní že sa zničí pri odbe…
abobo
Pred 9 rokmi
5
Nadstavba RD s rovnou strechou
Pozdravujem. Chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s nadstavbou rodinného domu s rovno…
nicolkaa
Pred 8 rokmi
10
Som tu nová - ajkovka
ahojte všetci ako som už spomenula viac menej zo zvedavosti a ak budem niečo potrebovať rada si dam…
technik007
Pred 9 rokmi
3
Máte niekto projekt bungalovu1205 od Euroline?
mate niekto projekt 1205 euroline ?
arieska
Pred 8 rokmi
4
Cistenie komina Schiedel
Ahojte, ma niekto skusenosti s dobrym cistiacim prostriedkom na komin? my kurime v krbe iba cez zi…
bzjz
Pred 10 mesiacmi
1
2
34
1
2
…
1998
1999
2000
2001