Zariadenie predsiene

Ahojte, už dlho riešim, ako prakticky a zároveň pekne zariadiť predsieň, no neviem ako... Je dosť veľká a chcela by som v nej nejak rozumne vyčleniť "špinavú" časť, teda miesto, kde budeme skladovať topánky, botník a pod. ale zároveň by som tam chcela aj pekný nábytok a doplnky, ktoré udrú po vstupe do očí. Momentálne máme zavesené vetrovky a uložené topánky po vstupe vľavo, ale keďže v obývačke (izba 2) nemáme dvere, nie je to najkrajší pohľad z izby... Máte niekto nejaký nápad, príp. foto ako inšpiráciu? Ďakujem.
Odpovedať
@vcelickaaa A čo tak tam dať nejakú veľkú vstavanú skriňu ktorá na prvý pohľad bude vyzerať pekne a môžeš v nej mať ukrytý botník a ostatné veci
Odpovedať
Ja mam taku istu predsien a mne je mala. mam tam iba kvet,lavicu a zrkadlo. mame este stanik zvlast. v tej akoby ulicke uzkej casti sme mali kabaty, na stene izby 2 botnik. Nic moc to nebolo.
Odpovedať
Nerozmýšlali ste, že by ste presunuli dvere v izbe 2 bližšie ku kúpelni, aby tak vznikol v predsieni lepšie využiteľný priestor? V tom kúte by sa vám vytvoril nový priestor. na skrinu, prípadne iné.
Odpovedať
@atlaska no je velka na to, ze ide o 2-izbovy byt :) samozrejme, vedela by som si ju predstavit aj vacsiu. Kazdopadne, kusy nabytku, ktore si vymenovala su uplne OK, staci nam to, len to treba rozumne rozvrhnut.
Odpovedať
@tomstein nooo..uz sme za fazou prerabania, takze teraz to neprichadza do uvahy :(
Odpovedať
nemas vela moznosti skrinu na volnu stenu, uzke botniky na stenu oproti vstupu a do rohu ako je vana peknu stolicku, ku dveram do wecka velke zrkadlo. inak pekny byt.
Odpovedať
vstavanu skrinu vedla dveri obyvacky smerom ku kupelni. oproti wc. je tam strasne vela hlucheho priestoru. kludne mohla byt aj kupelka vacsia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?