O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Linear 327 ( promiprojekt )
Dobry den, surne hladam niekoho kto ma uz postaveny tento dom, my uz mame nieco postavene a rada by…
leonardom
Pred 9 rokmi
2
Upevnenie izolácie pod krokvy
Zdravíčko, Moja skladba izolácie:vata 200 mm medzi krokvy, 120 mm pod ne, parozábranná fólia, 60…
blacksr
Pred 9 rokmi
20
Hladam revizaka plyn...
zdravim ku kolaudacii potrebujem citujem z tlačiva "Správu o odbornej prehliadke plynového zariaden…
marosh19
Pred 9 rokmi
2
Aku strechu na starú šopu?
Ahojte, kupili sme starší dom a na pozemku je aj šopa 2x5m, povodne slúžila na sklad uhlia a naradi…
mesarosanton
Pred 9 rokmi
3
Tondach
Ktorý druh strešnej krytiny tondach ste si vybrali? Ak by bolo možné poprosím pridať aj foto. Čo sa…
martur
Pred 9 rokmi
1
Fasada-tehlovy obklad
Zdravim,neviem ako sa na fasadu obklada tehlovy obkad hr.10-15mm. Chcem niektore casti fasady obloz…
bukowski
Pred 9 rokmi
3
Zakladova doska bez stav.povelenia
Chcem vsetkych ubezpecit,ze nechceme stavat nacierno,ze vsetky institucie a projekty a suhlasy suse…
bubulka722
Pred 9 rokmi
4
Aký kotol na tuhé palivo do RD
Dobrý deň chcel by som sa opýtať na vaše skúsenosti s výrobky značky Viadrus, mali sme doma 20 roko…
dodik13
Pred 6 rokmi
25
sponzor fóra
Plot z kamena
Kde v okoli Trnavy sa vyrabaju kamenne ploty?Poprosim o kontakt
rosio
Pred 9 rokmi
1
Marmoleum vyhodna cena?
Kupoval niekto v poslednej dobe(pol roka dozadu) marmoleum? da sa splasit na sr aj lepsia cena ako …
zuzcami
Pred 9 rokmi
1
Uzemný plán - nevhodná forma zástavby Nitra - je možné stavať rodinný dom?
Mám zdedený pozemok v širšom centre Nitry a chceli by sme s maželom postaviť rodinný dom. Pozemok j…
cache
Pred 9 rokmi
5
Zateplenie MAPEI
Dobry den, idem zateplovat a ponukli mi zateplovaci system MAPEI polystyren 16tka biely s nejakymi …
lujza00
Pred 9 rokmi
1
Centralny vysavac nesaje
Zdravim, kupili sme dom s centralnym vysavacom (15 rocny) a po dvoch vysavaniach, ktore boli ok, z…
rkorba
Pred 4 rokmi
1
2
32
Akú chladničku kúpiť
Ahojte. Prosim, odporucte mi aku chladnicku mame kupit. S cim mate dobru skusenost? V hlave ma napa…
lubos99
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
61
Markiza na terasu
zdravím, odporučte nejakú dobru firmu na kúpu a aj montáž terasovej markízy okolie NR. Vďaka!
y2k
Pred 9 rokmi
17
Rura na pecenie ako sucast krbu - skusenosti
Dobry den. Na chalupu chceme dat krbove kachle na drevo na kurenie v obyvacke a tiez som chcela do …
hiva
Pred 9 rokmi
1
Krbove kachle s rurou na pecenie - ano ci nie?
Dobry den mili majstri a majsterky :-) Na chalupu chceme dat krbove kachle na drevo na kurenie v ob…
hiva
Pred 9 rokmi
1
Zberná nádrž z PVD rúr o priemere 400mm alebo 500mm v dlžke 5m.
Ahojte, máte niekto skúsenosť pri výrobe zbernej nádrže na dažďovú vodu z PVD alebo korungovanej ru…
danytn
Pred 9 rokmi
5
Akumulačný krb s akumulačnými prstencami alebo bez?
Zdravim, Aky velky je rozdiel v akumulacnom krbe so 6timi akumulacnymi prstencami a bez prstenco…
sebo2
Pred 9 rokmi
25
Rozmiestnenie v záhrade
Prikladám obrázok ako približne vyzerá náš pozemok. Teraz náš dom (súčasť dvojdomu) prechádza rekon…
jojo2jojo
Pred 9 rokmi
9
Dod. stavebné povolenie
babenky, mám problém, máme postavený dom a teraz sa dorábala prístavba k domu, dom je ok, ale na p…
tinka2013
Pred 8 rokmi
3
Murovanie štítov
čaute, chcem murovať štíty z porothermu a moja otázka znie: Mám tehly dávať až ku krokve alebo mám…
marcel_
Pred 9 rokmi
1
Kupa vchodovych dveri do tyzdna
Dobry den, tak som sa zaregistrovala uz aj ja kedze si neviem rady :-) Dosial internet a modrast…
marek_norway
Pred 9 rokmi
5
Zapojenie odpadu kondenzu komina "opacne"
Ahojte, vodar mi zapojil odpad z kondenzu komina (Schiedel Absolut) "opacne" - koniec trubky nejde…
dusanmt
Pred 9 rokmi
5
Ako oblozit vela trubiek vody s podlahovym EPS?
Ahojte, rozhodol som sa pre instalaciu vodovodnych potrubi bez spojov v podlahe - tzn. z technicke…
pistikus
Pred 9 rokmi
11
Názor na Domček
Ahojte prosím o radu.Chceme tento domček na pozemok široký 16mb dlhý aj jaj jaj :) Chcel by som spá…
atak77
Pred 9 rokmi
1
2
34
Mám dobrú hydroizoláciu základov?
Dobrý deň, píšem sem ako úplný laik, so stavbami nemám žiadne skúsenosti, preto potrebujem radu. K…
leilak1
Pred 9 rokmi
8
Dostupný internet v Stupave
Ahojte, sťahujeme sa do Stupavy na ulicu Nová a začínam byť celkom zúfala čo sa týka internetu. Vie…
adkaak47
Pred 9 rokmi
4
Ako najideálnejšie zrealizovať hrubú stavbu z tehly – svojpomocne alebo odbornou firmou ?
Dobrý deň , plánujete stavbu alebo ste stavali aj vy svoj rodinný dom? Trúfate si na to sami, aleb…
marcel_wienerberger
Pred 9 rokmi
20
Ahojte, má niekto skúsenosti s firmou Kover robia strechy hlinik aj rovné z okolia Nitry?
prosím do správy, ďakujem
miyya
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
1992
1993
1994
1995
1996