Kde ste boli spokojni s vizualizaciou kupelne?

Mili strechaci. Chcem vidiet "vymysel kupelne" ktoru by som rada realizovala. Viete mi odporucit, kde robia peknu vizualizaciu? ...aby to vyzeralo ako real, pretoze raz mam to uz jedna firma robila a farby a dekor celkovo vobec nevyzerali ako v skutocnosti potom. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
siko
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si dali robiť u Ptáčka aj v Siku...ani v jednej vizualizácii nevyezeralo niečo (buď to bola dlažba alebo dekor či mozaika) tak ako v reále...oni nám aj povedali, že sa treba pozerať na to, ako to vyzerá v skutočnosti, že tá vizu je len pre predstavu...ale určite väčšia spokojnosť u Ptáčka ako v Siku...či už prístup či už tá samotná vizu...u Ptáčka sme platili 50 €, v Siku 40 € ale s tým, že ak sme chceli podľa nich niečo navyše do tej vizu (povedala som im, že chceme niku nad vaňou) tak nám povedali, že to nespadá do základnej vizu a teda cena je tým pádom už vyššia t.j. 80 €...tak som si tú niku radšej domyslela ako im dať za to ďalších 40 €...takže za mňa určite Ptáček :-)
Odpovedať
tu je pre predstavu vizualizacia zo sika. ja som ju mala v cene, pre predstavu mi to stacilo. neviem aky real ocakavas. http://www.modrastrecha.sk/blog/manil...
Odpovedať
@manilla take nieco, ze to vyzera takmer ako foto, nie ako kresba, lebo uz aj to som videla...
Odpovedať
@katuska78 katuska ako toto je uplna zbytocnost, takakto kvalita je absolutne postacujuca. Ak chces fotorealisticke textury a kvalitu si ochoptna vyvalit par stoviek?
Odpovedať
@sysell asi som to zle napisala. Mala tam byt bodka a nie ciarka 😊. Myslela som tym, ze ta vizu je uplne super.
Odpovedať
@katuska78 Ahoj ak budeš mať čas kukni do nášho albumu. Obklad a dlažbu sme videli naživo a aj vizuálne zatiaľ všetko sedí. Uvidíme ako to bude vyzerať keď to bude hotové.
Odpovedať
Profilova fotka
Na ukážku prikladám vizualizáciu z Keramika Soukup v Žiline. http://www.modrastrecha.sk/blog/linea...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?