O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako na kupnu zmluvu
Poprosim Vas o radu ako máme napisat kupnu zmluvu...Priklad: Chceme predať byt na ktorom máme hypo.…
draik
Pred 9 rokmi
8
Vonkajšie žalúzie pri predsadených oknách
Je technicky mozne spravit predsadenu montaz okien a kastlikove vonkajsie zaluzie? Pri tychto vstu…
kvalitnetienenie
Pred 9 rokmi
3
Set vstavaných spotrebičov
;-) Ahojte hľadám dobry set mikrovlnky a rúry na pečenie ...neviete o niečom? Ďakujem
megosoft
Pred 9 rokmi
2
Rozpočet bungalov 166 od Prodomu
poprosila by som Vás o rady, plánujeme vystavbu rodnného domu na jar 2017. Vybrali sme zatial bunga…
ezbrane
Pred 9 rokmi
4
Skúsenosti s fy oknoplast, a ich 4xglass
Ahojte máte niekto skúsenosti s oknoplastom Poprad ? Winergetic premium a ich sklo, ktoré je 3mm h…
magnetick87
Pred 7 rokmi
7
Kde vybrať CPL dvere so zárubňami do bytu?
Zdravím Vás, riešime kompletnú rekonštrukciu bytu a momentálne vyberáme CPL dvere + zárubne - má…
sysell
Pred 9 rokmi
7
Postupne financovanie Bf stavby
ahojte chcem sa opýtať ci má niekto skúsenosti s postupným financovaním firmy Bf stavby ? Akékoľvek…
malicka_1105
Pred 9 rokmi
2
Nejasnosti pri rekonstrukci vrzgajucej podlahy
Dobry den, vselico som cital aj tu aj inde ale stale som si neni isty presnym zlozenim novej podlah…
jetamko
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Aké je bývanie v Zohore?
Ahojte, mate prosim niekto skusenost s byvanim v Zohore? Co obcania inej pleti? nieje snimi prob…
petraa1
Pred 5 rokmi
15
Spotreba a pouzivanie plynoveho kotla v tehlovej bytovke
Ahojte. Chcela by som poznat vas nazor pripadne skusenosti ohladom spotreby plynu. V byte (50m2) m…
greta2017
Pred 9 rokmi
5
Polozit ciastocne plavajucu podlahu, ked sa este nekurilo?
Ahojte. Chcem sa opytat na nazor ludi, co sa vyznaju. Chcem pokladat plavajucu laminatovu podlahu. …
matrin1980
Pred 9 rokmi
25
Kupa podielov
Ahojte. Idem od priatelky kupit polovicny podiel jej vlastnictva pozemkov. Situacia sa ma vsak …
jan_es
Pred 9 rokmi
6
Ake exterierove zaluzie NA zateplenu fasadu?
Z dovodu znizenia efektivity tepelnej izolacie v mieste domca pre zasuvanie zaluzii nechcem mat zal…
kvalitnetienenie
Pred 9 rokmi
4
Krbova vlozka Spartherm Varia2LH-4S
Ahojte, co hovorite na krbovu vlozku Spartherm Varia2LH-4S? Kvalita vs. cena. Dakujem.
monikusa
Pred 9 rokmi
14
Www.rakuskedomy.sk
Zdravim Vás, potreboval by som vediet ci ste sa niekde stretli s firmou, ktora sa prezentuje na str…
jojo85
Pred 9 rokmi
1
Ake kurenie vybrat do bungalovu?
Chceme si postavit bungalov so zastavanou plochou do 130m2.My ako laici netusime ake kurenie vybrat…
matorado
Pred 9 rokmi
1
2
56
Ked je kari siete prilis malo
Co robit, ak mi kari doniesli v stave, ze mi chybaju 2 oka na to, aby som dotiahol kari aj nad veni…
dusantt
Pred 9 rokmi
6
Vstavaná skriňa Pezinok okolie
Zdravím, neviete o niekom kto robí v Pezinku vstavané skrine za fajn cenu? Dakujem
craft375
Pred 8 rokmi
3
Stavebný dozor okres Trnava
dobrý den,prosím poradte stavebný dozor okres Trnava ďakujem
hafo
Pred 9 rokmi
1
Čistenie sedačiek ?
nepoznáte niekto p. Nogu z Pezinku? - údržba kožených sedačiek. Ďakujem
kikimorka
Pred 9 rokmi
1
Z plochej strechy podkrovie
Nakoľko sa vlastnosti plochej strechy aj po výmene IPA pásov nezlepšili, (prehrievanie stropu), roz…
cesac09
Pred 9 rokmi
1
Scvrknuté gaštany
Ahojte, máme asi 6 ročný jedlý gaštan. Krásne narástol za tie roky a plodí pár gaštanov každý rok. …
brunete
Pred 9 rokmi
3
Väzníkový krov - ano či nie
Dobrý deň,mám jednu otázku ohľadom krovu, či je možné dať normálny krov ak nemáme vnútorné nosné m…
pacosk
Pred 9 rokmi
14
Akumulačná stena
Zdravým ľudkovia mám na vás otázočku. Staviam dom a chcel by som spraviť akumulačnú stenu. Krb je c…
gashtaan
Pred 9 rokmi
1
2
34
Sedacia súprava Orion
Dobrý deň, chcela by som sa informovať na sedaciu súpravu Orion, nakoľko ma na predajni informo…
zaba88
Pred 9 rokmi
1
Problém s elektrickou prípojkou ... Elektrárne ma odmietajú pripojiť do sústavy
Ahojte, prosím vás o radu ak niekto viete. pred dvomi rokmi som požiadal SSE o pripojenie do distr…
tomik39
Pred 9 rokmi
5
Diera vo fasade
Dobry den, zhodil som murik, ktory bol naviazany na roh domu. Dom bol pred tym zatepolovany tak,…
sysell
Pred 9 rokmi
4
Co na plochu strechu?
Prosim poradte, ma niekto na plochej streche modifikovane pasy? momentalne mame ipu a zateka tam-ne…
sekynka
Pred 9 rokmi
12
Ako nastaviť elektrické podlahové kúrenie v drevodome
Kúpili sme dvojročný drevodom a keďže sme dosiaľ bývali v byte s ústredným kúrením, tak nemáme skús…
ertezet
Pred 7 rokmi
16
Kombinacia farby/odtiena skridla a okna?
Mame ciernu skridlu rimsku bramac, budeme davat hlinikove okna odtien RAL7016 je to antracitovo-sed…
maniacus
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
1985
1986
1987
1988
1989
…