Ake exterierove zaluzie NA zateplenu fasadu?

Z dovodu znizenia efektivity tepelnej izolacie v mieste domca pre zasuvanie zaluzii nechcem mat zaluzie v zatepleni. Nejake rozumne (efektivne a nievelmi odpudzujuce) riesenie? Nejaky dodavatel v okoli NR?
Odpovedať
Skús pozrieť toto http://www.rstrolety.sk/
Odpovedať
v com je toto riesenie lepsie od ostatnych? Pisu, ze sa nemoze pouzit ako nosny preklad a na fotkach realizacii mi to tak pripada :-o
Odpovedať
Máme predajňu v Nitre - Štúdio tieniacej techniky K-system na Beniakova 2 - oproti sídlisku Chrenová smer Janíkovce. Pokiaľ chcete takto postupovať, tak jediné riešenie je montáž na zateplenie. Máme také riešenia. Treba si ale uvedomiť, že celú žalúziu budete mať predsadenú. Šírka žalúzie v tomto prevedení by mala byť širšia ako je okno. Tento prípad sme riešili nie tak dávno s jedným architektom. Tomu sa riešenie páčilo a vytvoril žalúziou akoby dominantu na dome. V prípade záujmu ak nám pošlete dotaz na info.nr@ksystem.eu, môžeme Vám poslat k tomu technický výkres. Napíšte prosím, že po dohode s pani Kúdelovou, aby vedeli o čo ide. Vložiť tu technický výkres nie je bohužiaľ možné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?