Cim namalovat OSB dosku aby nebolo vidiet strukturu?

Ahoj, skuste poradit, mame steny v podkrovy z OSB dosiek. chystali sme sa ich osietkovat a na to omietku, ale uz sa nam trochu nechce a ja vymyslam ako to zjednodusit, ak ma niekto skusenost ako natriet OSB tak sup s tym :}
Odpovedať
Profilova fotka
@jajabax Ja som natrela bielou vodou riedenou farbou z Lidla orámovnie vstupu na povalu z OSB . http://www.modrastrecha.sk/blog/mama1... alebo tapetu.
Odpovedať
Profilova fotka
Vzdy to bude vidiet, ale da sa to pretapetovat sklovlaknom http://ibarvy.com/sklovlaknita-tapeta... a potom klasicky premalovať.
Odpovedať
@jajabax skrutky sa dajú zatmeliť stolárskym, alebo karosárskym tmelom. ten stolársky neviem či bude na SDK držať (nemám overené) ale "karosársky" dvojzložkový určite bude.
Odpovedať
Strukturu bude pod naterom vidiet vzdy. Bud to vytmelis, ale to uz potom rovno mozte stierkovat, alebo prekryjes tapetou. Ale pred stierkovanim budes musiet davat tapetu dole. Este mi napadlo strukturovana farba na steny, len teda oskusane to nemam. Pisu, ze aj na drevotriesku, takze hadam by to bolo aj na OSB. Diery po skrutkach zatmelis, spary vytmelis (asi pruznym tmelom) a natries. Ma sa to tvarit ako jemna omietka http://www.farbyremal.sk/farby-na-mal... Podobne maju aj ini vyrobcovia. Skus vyhladat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?