Čo so zažltnutou lesklou bielou kuchynskou linkou?

Zdravim, mame bielu lesklu kuchynu este len 2,5 roka a hlavne dolne dvierka su uz viditelne zazltnute :-( umyvam len jemnou handrickou a mydlovou vodou. Po montazi sme sa riadili instrukciami a tyzden nechali ochrannu foliu a potom neumyvali par dni.
Odpovedať
Ja sice mam matnu, ale tiez casom zazltla. Prisla som na to, ze najlepsie to pusta ked rozriedim fixinelu na mastnotu pol na pol, namocim dvierka cistou vodou, potom nastriekam, hned rozotieram handrou do peny a nasledne splachnem cistou vodou. Nesmie ti ta fixinela nastriekana stekat po suchych dvierkach, lebo narobi ciste smuhy, ktore budu kricat oproti tym spinavym. Proste namocit, nastriekat, rozotriet v rychlom slede. Tak skus ci nezaberie aj tebe.
Odpovedať
Pravdepodobne mas foliovane dvierka, ktore nie su odolne voci UV ziareniu, preto zozltli. Ak ano, potom tu fixinelu radsej vynechat. S foliovanymi nespravis nic.
Odpovedať
Profilova fotka
ako pise @ladislav_s to uz bohuzial iba vymenit
Odpovedať
Profilova fotka
tú fixinelu by som veru nedávala. a asi ani žiadne iné "drsnejšie" čistiace prostriedky. môže to rozožrať a to bude ešte horšie. ako píšu vyššie treba to vymeniť :-|
Odpovedať
Profilova fotka
moc si s tym neporadis, hlavne to nedrhni takymito cistiacimi srandami lebo to mozes len zhorsit. Je to velmi vidiet? nemohla by si pridat fotku? bud to daj vymenit alebo sa s tym nauc zit :-)
Odpovedať
@brunete neviem ci sa zena s takymto niecim vie naucit zit..teda aspon ta moja je detailistka a keby mala takuto kuchynsku linku tak ju hned vymiena..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?