O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Má niekto skúsenosti so sporákom TermoCucinotta EVO-D.S.A.?
Sporák na tuhé palivo s výmenníkom LA NORDICA TermoCucinotta EVO-D.S.A.
gf565
Pred 4 rokmi
4
Elektrické podlahové kúrenie - skladba podlahy
Zdravim , chcel by som davat do novostavby el. podlahove kurenie , chcem sa informovat koli vyske p…
onka
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
69
Zle zalisovany spoj
Ahoj ,zle som zalisoval jeden spoj na rozvode vody ,vysunula sa mi rurka. Je to priechodna nastenka…
rapidek
Pred 4 rokmi
5
Štukové omietky
dobry den, hladam partiu na štukove omietky (vratane lepidla a sietky) niekedy na oktober v okoli p…
dodli
Pred 4 rokmi
1
Sadanie okolia betónovej žumpy
Ahojte. Pred 3 rokmi sme osadili na pozemok zumpu 10kubik 240x200x195+- Za ten čas kým sme minuléh…
gashtaan
Pred 4 rokmi
7
Dobrý deň. Vedel by mi z vás niekto poradiť dobrého maliara v Senci a okolí?
Ďakujem.
miroslav33
Pred 4 rokmi
4
Parozabrana a podhladove svietidla
Dobry den, V dome na poschodi mam stop zo sadrokartonu, nad nim je podkrovie kde je parozabrana a …
martinak15
Pred 4 rokmi
5
Bateria Mexen
Dobrý deň. Prosím o pomoc. Objednala som batérie Mexen z eshopu. Na jednej baterii nejde pohnuť pak…
zombie
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Výška geberitu duofix
Dobrý deň Teraz neviem ani sám. Od finálnej podlahy to je dlažka má byť 100cm vysoko čo je na geber…
martin272
Pred 4 rokmi
4
Pripojky
Ahojte, je lepšie spravit inžinierske siete keď nie je projekt a to na hranicu pozemku,ale dotiahnu…
zuzana838
Pred 4 rokmi
2
Akú rúru na pripust
Ahojte čo je vhodnejšie na priepust na vjazd k parkovaciemu státiu k domu ? https://www.vodomat.sk…
mgx
Pred 4 rokmi
8
Pracovna doska
Prosím poraďte. Budeme mat bielu lesklu kuchyňu do L a ostrovček spolu s obývačkou. Dat tmavú praco…
karins73
Pred 4 rokmi
9
Laminatova podlaha CLASSEN ARTEO dub serengeti alebo dub fiorland
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či nemáte niekto skúsenosti s podlahami značky ARTEO - vodeodoln…
harmoniard
Pred 4 rokmi
1
Vyzna sa tu niekto v duboch?
vyzna sa tu niekto v duboch?Dostali sme darom strom,zatial je maly,no darca nevedel presne o aky du…
daralbajda
Pred 4 rokmi
8
Kde ste kupovali koberce?
ahojte, potrebovala by som poradiť, kde kúpiť kvalitné koberce, doposiaľ sme vôbec nemali, ale chce…
jankazb
Pred 4 rokmi
11
Máte nejaké skúsenosti s firmou Fores z Galanty?
Ahojte! Keď máte nejaké skúsenosti s firmou FORES z Galanty, sem s nimi :-) Budú mi robiť cenovú na…
igorkoo
Pred 4 rokmi
3
Prekladka pripojky
Potreboval by som presunut plynovu pripojku smerom dozadu asi o 1m a do strany asi o 0.5m aby mi ne…
farky19
Pred 4 rokmi
1
Takéto parcely- čo sa s tým dá robiť?
Ahojte, prikladám obr. pre objasnenie jednej veci kto sa vyzná: môj otec a jeho brat vlastnia dve p…
dexter89
Pred 4 rokmi
9
Mymeranie zárubne
Zdravím. Mám otázku. Ako správne vymerať zárubňu, ak šírka múru v pravej časti zárubne je 180mm a …
chrobak7
Pred 4 rokmi
11
Plynový krb a vaše skúsenosti
Ahojte...Máte niekto skúsenosti s plynovým krbom? Budem vďačná za akékoľvek informácie :)
samuel_soltys
Pred 4 rokmi
1
2
52
Hľadám zhotoviteľa RD , Podbrezová
Viete mi poradiť s osobnými skúsenosťami firmu na stavbu murovaneho domu Podbrezovej?? Prípadne sta…
robert1411
Pred 4 rokmi
1
Zasuvky s usb
Ahojte, Oplatí sa riešiť zásuvky aj s usb? Keď to máte niekto doma aj to využívate? Rozmýšľam nad …
gashtaan
Pred 4 rokmi
1
2
36
Hľadáme obkladača na kúpeľňu - Nové Zámky
prosim, nejaky dobry obkladac ?! =-) potrebujeme oblozit 2mensie kupelne rektifik.dlazbou,obkladom…
lusia84
Pred 4 rokmi
3
Skúsenosti so stránkou supermobel.sk
Ahojte máte niekto skúsenosť s touto stránkou? objednával niekto odtiaľ? celkom ok. ceny, tak či ak…
k1803
Pred 4 rokmi
2
Dom na strome
Ahojte. Nevie mi niekto poradiť ohľadne stavby na strome. Idem robiť deťom domček a mam doma peknú …
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
14
Ako dlho moze zostat zaklebrovany dom, bez omietky?
Prosim Vas, ako dlho moze zostat zaklebrovany dom /sietka+baumit kleber/ bez omietky? Zatial je rok…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
10
Obklad na fasádu
Zdravím. Máte niekto skúsenosť s firmami, ktoré ponúkajú takéto obklady na fasádu ako je na obrázku…
lubosko23
Pred 4 rokmi
1
Typ podlahy
Ahojte, viete mi, prosím, poradiť, o aký typ podlahy ide? Je to klasický click systém, nie je to la…
bigjamajko
Pred 4 rokmi
2
Lisovacie klieste pex al pex
Poprosim o radu, mam lisovacie klieste na fitingy pex al pex a ked ich uplne dovrem a zalisujem fit…
kejsix
Pred 4 rokmi
10
Vysušanie poteru
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť ktorý z týchto pogramov by bol najlepší na čo najlepšie vysušeni…
mgx
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
829
830
831
832
833
…