O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prístupová cesta je orná pôda v správe obce
Dobrý deň, v lete by sme chceli začať stavať na pozemku, ku ktorému nejde riadna cesta, ta konci cc…
pitt2701
Pred 4 rokmi
7
Tarcha ani vecne bremeno
Dobry vecer. Nedavno som pisal ze mam problem sobsusedom ze na mna zavolal stavebny urad,lebo moj p…
brano1980
Pred 4 rokmi
8
Na vlastné náklady
Dobrý deň prajem chcela by som sa opýtať ako je to a ťahaním elektrickej prípojky na vlastné náklad…
erikacsala1
Pred 4 rokmi
4
Akumulačné obstavba krbu
Dobrý večer, mám zopár otázok. Ďakujem za odpoved. Budeme mať teplovzdušnu krbovu vlozku Kobok 6,5 …
atrac3
Pred 4 rokmi
6
Dlazba Ascot OpenAir White 60x60
Ahojte, Uz som ozaj zufala tak skusim aj tu. Nie je tu niekto kto zariaduje a kupoval tuto dlazbu?…
lina22
Pred 4 rokmi
1
Novostavba nedoplatok po pol roku?
Zdravim, mame novostavbu, dom odovzdany koncom Decembra 2020. Parametre k domu: Uzitkova plocha 98…
crit
Pred 4 rokmi
15
Otravné holuby
Prosím, poraďte účinný spôsob, ako sa zbaviť otravných holubov zo záhrady. Sú strašne krotke, skoro…
muska414
Pred 4 rokmi
12
Rekonstrukcia bytu na mezonetovy
Potrebovala by som radu. Zvazujeme kúpu 2 izboveho bytu (63m2) v tehlovej bytovke kde su len 4 byt…
bigjamajko
Pred 4 rokmi
5
sponzor fóra
Aký jedálenský stôl
Zdravím Vás, myslíte že ku kuchynskej pracovnej doske a skrinkám s dekorom dub nebraska prírodný, …
venusa915
Pred 4 rokmi
5
Unionstav - plastové okná Synego
Dobry den, dostal som naozaj velmi dobru ponuku na okna a montaz okien od Unionstavu. Posledne rece…
karidap
Pred 4 rokmi
13
Sused postrekuje travu na nasom pozemku
Potrebujem radu, sused chodí na nás pozemok a postrekuje nám trávu, kvety a zeleninu, ktoré rastu p…
lejak2
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
64
Popraskaný cementový poter
Ahoj, u švagra robila nám firma v Žiline cementový poter.Pekne ho polieval, tak ako mu doporučili.N…
igor256
Pred 4 rokmi
1
2
45
Mozaika z Merkury Market
Má niekto túto mozaiku z Merkury Market? Ako vyzerá na väčšej ploche?
zizzinka
Pred 4 rokmi
1
Komoda pod tv
Prosím odkial máte komodu pod tv? Od stolára či z obchodu? Prosím o fotku
slavvo
Pred 4 rokmi
16
Uvažujeme nad lokalitami Trnava, Ružinov, Rovinka
Dobrý deň, Vedeli by ste mi po ich pri výbere lokalít? Rozhodujeme sa nad Ruzinovom, Rovinkou a T…
marianka12345
Pred 4 rokmi
1
Vinylová podlaha do staršieho domu
Dobrý deň, máme v 50-ročnom dome zničenú podlahu. V kuchyni je staré linoleum, pod ním rozdrolený b…
chances
Pred 4 rokmi
1
Firma ekonomické stavby
Dobrý deň chcem sa opýtať ma niekto skúsenosti s firmou ekonomické-stavby ? Na internete všetko čo …
grankooo
Pred 4 rokmi
6
Vystavana kuchyna z kuchynskych skriniek z e shopu, prvykrat
Dobrý deň:slight_smile: Zariaďujeme si holý byt, takže financie prepočítavame dvakrát. Na drahú vst…
natalyzero
Pred 4 rokmi
5
Aky stolik mate k uckovej sedacke?
Ahojte, prosim poradte, aky stolik by ste si dali k sedacke v tvare U? Mam tam 130 cm miesta medzi …
kreola
Pred 4 rokmi
18
Ako by ste riešili rozloženie fasadnych farieb pri tomto dome?
Dobrý deň! Prosím o radu, plánujeme zateplenie 10 cm vatou+ fasádu na rodinnom dome. Jeho tvar je f…
emily81
Pred 4 rokmi
11
Obvodovy drot na kosacku - typ a pokladka
Ahojte. chcem sa poradit, musi byt ten drot naozaj ten specialny, co stoji 150€ za 200metrov? nemoz…
gashtaan
Pred 4 rokmi
5
Existuje alternatíva podlahového polystyrénu?
Existuje alternatíva podlahového polystyrénu? Existuje prosím vás cenovo porovnateľná alternatíva t…
mgx
Pred 4 rokmi
11
Škodca stromov - veľký červ - drevotoč
Vedľa kmeňa rakytníka som našiel drevené piliny. Po bližšej prehliadke stromu som pod kôrou našiel …
chrobak7
Pred 4 rokmi
7
Lepit drevenu podlahu alebo nie?
Zdravim, predajca mi nuka lepidlo na drevenu podlahu ale vyrobca pise ze sa da montovat bez lepenia…
slavka7_7
Pred 4 rokmi
10
Prístavba a stavebné povolenie
Ahojte chcela som sa informovať či máte niekto skúsenosť. Chceli by sme si postaviť dom, teda prero…
551petka551
Pred 4 rokmi
4
Liatinová krbová pec
Zdravím, Mám záujem kúpiť liatinovú krbovú pec Nordflam ADRIA. Máte skúsenosti s tou značkou, ich …
janno04
Pred 4 rokmi
1
Šikovný kúrenár / firma v Nitre a okolí?
Máte niekto skúsenosť s dobrým kúrenárom z nitrianskeho regiónu? Predmetom by mal byť návrh a dodá…
jancipe
Pred 4 rokmi
2
Výber radiatora
Dobrý deň. Ako vybrať radiátor do izby o ploche cca 18 m2? Vyhliadol som si tento ale bude to stači…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
2
Pivnica - okno
Dobrý deň, chcem vás poprosiť o radu. Staviame dom s pivnicami. Pivnica je robená z liateho betónu…
simona1121995
Pred 4 rokmi
6
Stavba na záhrade
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať až sa niekto vyzná, či stavba ktorá je na priloženej fotke môže b…
551petka551
Pred 4 rokmi
9
1
2
…
830
831
832
833
834
…