Aký jedálenský stôl

Profilova fotka
Zdravím Vás, myslíte že ku kuchynskej pracovnej doske a skrinkám s dekorom dub nebraska prírodný, by sa mohol hodiť stôl dub riviera? Stôl chceme rozkladací, takže dať vyrobiť z materiálu dosky to nepôjde. Stolár by mi vyrobil, ale nie rozkladací a širší o 10cm než chceme. Alebo aký iný dekor zvoliť? Posledné riešenie je biely (ako dvierka).
Odpovedať
Pozerala som odtiene týchto dubov a za mňa to veľmi nekričí, že by išlo o iný druh, takže by to mohlo vyzerať fajn. Moji rodičia majú nejaké druhy nábytku z dubu ale druh je sonoma. Objednávali ho dokonca z viacerých stránok a celkom to ladí. Tiež ale uvažovali, že pokiaľ by to veľmi kričalo ďalej budú ladiť nábytok do biela, to je asi najmenšie zlo.
Odpovedať
Niekedy sa netreba presne na to aký je to dub zameriavať, lebo nájdeš rôzne stoly aj len pod názvom dub. To je najlepšie vidieť, ale ja osobne nemám rád, keď sa kombinujú druhy dreva, keď jedno má tie akoby oká a druhý typ nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Este by si nam mozno mohla napisat, ze aku mate podlahu, to je asi ine, nie je to nejaky drevodekor, ci ano?
Odpovedať
Profilova fotka
@lejak2 podlaha je dub, neviem aký, pracovnú dosku som dávala takú aby ladila k podlahe. Stôl čo som našla, má nohy biele a dosku dub riviera. Ale je možnosť kúpiť aj biely stôl (ako dekor vyzerá naživo nezistím,resp až po doručení, lebo je to stôl z internetu)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?