O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Stavba na záhrade
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať až sa niekto vyzná, či stavba ktorá je na priloženej fotke môže b…
551petka551
Pred 4 rokmi
9
Elektrika nová či stará?
Zdravím chcel som ísť zapojiť svetlo a v domnienke že sme kupovali byt s novou elektrinou som si my…
neutrino
Pred 4 rokmi
15
Mur s plotom
Realizujeme od susedneho pozemku oplotenie, medzi nasimi domami je kaskadovy svah. Zial, hranicu ma…
noro_
Pred 4 rokmi
6
Hladam kachlickara
Ahojte, nasiel by sa tu niekto kto by mi vedel spravit sprchovy kut s vanou ako je na foto?
pavolkurej
Pred 4 rokmi
2
Existuje nenáročná odroda malín do tieňa?
V zahradnictve sa moc nevyznám, ale mám na dvore taky pekny pľac, kde by som si vedel veru predstav…
vebi34
Pred 4 rokmi
19
Poznáte túto dlažbu alebo podobnú?
Ahojte, hľadám takúto alebo podobnú dlažbu. Viete mi poradiť?
vebi34
Pred 4 rokmi
1
Má prosím niekto skúsenosti s firmou Top Wood, s.r.o. Sered
Ide o strešné centrum tiež robia aj okna. Zaujímalo by ma či má niekto z vás skúsenosť s touto firm…
kojotugly
Pred 4 rokmi
5
Firma SE,SI okolie
Dobrý deň, prosím Vás viete mi poradit nejaku firmu ktorá stavia murované domy? Mate nejaku skuseno…
tokos
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Plastové okná alebo Plastové okná s hliníkovým klipom
Koľko je rozdiel medzi cenami ? Kto už má plast.okná s hliní.klipom mohli by ste mi poslať fotky a…
daisy122
Pred 4 rokmi
1
Umiestnenie
Chcem pridať ešte jednu klimatizáciu na poschodie,kam by ste ju umiestnili na chodbu alebo do kúpeľ…
eno32
Pred 4 rokmi
2
Oprava plochej strechy
Chcem počuť vaše názory na opravu plochej strechy na klasickej streche, ako ste to riesili vy , ci …
marcipanovatorta
Pred 4 rokmi
8
Adaptér do zásuvky
Zdravím, prosím existuje nejaký adaptér do zásuvky, ktorý sa zastrčí a z hornej strany by sa dal do…
eno32
Pred 4 rokmi
13
Zmena dispozície 3i bytu s prepojenými izbami
Zdravím všetkých, vyzerá to tak, že budeme prerábať komplet 72m2 3i byt, ktorý má dosť nešťastne ri…
ramzesa
Pred 4 rokmi
13
Omietanie porfix v exteriery bez zateplenia
Ahojte, chystam sa omietat priamo na porfix,exterier. Mozem pouzit Baukleber c1t natiahnut,do toho …
zefe
Pred 4 rokmi
4
Veľkoformátová dlažba ako kuchynská zástena?
Ahojte. Do nového domu by som chcela bielu lesklú kuchynskú linku v kombinácií s drevodekorom. No m…
morciak
Pred 4 rokmi
4
Cena materiálov za m2
Ahojte. Keďže s manželom plánujeme, uvažujeme či ísť do kúpy už hotového domu alebo ísť do stavby -…
rkorba
Pred 4 rokmi
11
Pristavba novej bytovej jednotky
Dobrý deň, vedel by mi niekto doporučiť spoľahlivú stavebnú firmu z okolia Pezinka, na hrubú stavbu…
adriana725
Pred 4 rokmi
1
Schody 17ks
Zdravím chcem sa opýtať na cenu schodov. Majster nám narátal za 17 schodov a podestu 2190 eur, len…
dalaj
Pred 4 rokmi
8
Marimex Prostar 4
Zdravim vás , chcem sa spýtať tých čo máte túto pieskovú filtráciu , laky máte prosím prevádzkový …
yuri66
Pred 4 rokmi
5
Betónový el. stĺp - kde zohnať ZA a okolie
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradit, kde by som vedela zohnať betónový el. stĺp v ZA a okolí. Ďak…
gabika_sujanova
Pred 4 rokmi
1
Tehla na podlahu do chalupy
Prosím o radu. Na chalupe som z búračky dala tehlu na podlahu. Tehlu som pekne vyčistila a teraz ju…
kvjecinka
Pred 4 rokmi
1
PSS,Hypo,úver? Aké mam moznosti
Zdravím, vie niekto poradiť? Pred 5rokmi som kúpil dom na hypo so založením domu. Hypoteka stačila …
dariake
Pred 4 rokmi
4
Betónová žumpa KE
Ahojte, zháňam betónovú žumpu. Slovenské betonárky sú od KE vzdialené a dovoz je dosť drahý. Zvažuj…
eeffka
Pred 4 rokmi
10
Vibrácie stropných ventilátorov zo susedného bytu
Dobrý deň, prosím vás stretol sa niekto so susedom, kt. mal v byte namontované stropné ventilátory?…
epto
Pred 4 rokmi
20
Fľaky na stene po farbe
Dobrý deň, poprosila by som radu. Rekonštruovali sme starší rodinný dom a zmyslela som si, že dáme …
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
4
Máte niekto umývačku riadu vo výške očí?
ahojte, máte niekto umývačku umiestnenú vo výške očí, resp. trošku nižšie ako oči. Ak áno mohli by …
miika
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
127
Pred stavbou
Ahojte, chcel by som Vas poprosiť o radu.kupil som pozemok kde rohom pozemku ide vysoke vedenie.na …
dent
Pred 4 rokmi
8
Legalizacia studne
Zdravim, Kupili sme stary dom, na pozemku je studna, hlboka 15m. Citala som rozne clanky ( na CZ …
chrobak7
Pred 4 rokmi
6
Satnik
Ahojte prosím vás kto máte postavený projekt Eko 120 s verziou šatník ako máte zariadené šatníky?Fo…
bibli92
Pred 4 rokmi
1
Skusenosti so spoločnosťou Dom pre vás
Dobrý deň, môžte mi tu niekto napísať skúsenosti a postrehy na spoločnosť Dom pre vás? http://www.…
dadulda
Pred 4 rokmi
4
1
2
…
831
832
833
834
835
…