O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako zabezpecit skrinku elektromeru?
Zdravim. Stretol sa niekto s tymto problemom? Elektromer mame umiestneny v skrinke v plote pristupn…
ernesttyukos
Pred 4 rokmi
20
Vaznikovy krov
Aké máte skúsenosti s firmou eskol ?
dominikl
Pred 4 rokmi
2
Vonkajsie zasuvky - umiestnenie proti Bleskozvodu
Zdravim, vedeli by ste mi poradit, ake by bolo idealne osadenie vonkajsich zasuviek voci bleskozvo…
lukino55555
Pred 4 rokmi
5
Zateplenie betonoveho mura
dobry den, mam vnutorny betonovy mur dlhy 10m a vysoky 4,5m. je to jedna stena celej stavby, ktora …
jojdos
Pred 4 rokmi
3
Ako odstranit lazuru zo zamkovej dlazby?
Dobry den, chcel by som sa poradit, ako a s cim je mozne odstarnit zaschnutu lazuru zo zamkovej dla…
sappa
Pred 4 rokmi
7
Nedoplatok- elektrika
Dobry den. Prišla mi dnes vyuctovacia fakt.za elektriku - nedoplatok 1 884 eur. Myslite ze je to re…
natalka_goralka
Pred 4 rokmi
1
2
41
Štít - strecha detail
Vedel by mi prosím niekto poradiť ako ukončiť tento detail na štíte? Ide o ten priestor od koncovýc…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
17
Elektricky navijak-dvihak
Ahojte, nie je tu dobra dusa, ktora by mi vedela poziciat Elektricky navijak-dvihak na jeden den? N…
matosl
Pred 4 rokmi
5
sponzor fóra
Sukromie na terase pomocou krikov
Chceme si spravit sukromie na terase a vysadit kriky,stromy. Hladam nieco,co nespravi velky tien ak…
zita19
Pred 4 rokmi
5
Rekonstrukcia domu-referencie
Ma niekto skusenosti s firmou DGS stavby, s. r. o., z okresu Poprad? Konatelom je p. Belekanič.
topper
Pred 4 rokmi
1
Napojenie zámkovej na verejnú komunikáciu
neriešili ste niekto že ste medzi zámkovu dlažbu a cestu dávali nejaký žlab alebo niečo iné na odvo…
profistavbari
Pred 4 rokmi
20
Prerábka elektriny v 3-izbovom byte
Dobrý deň prerábam 3izbový byt a dal som elektrikárovi potiahnuť všetko na novo (káble, zásuvky ,vy…
merak
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
64
Skladovanie vriec so separovanym odpadom
Chcem sa informovat ci mate dobru radu ako poriesit skladovanie vriec napr. s plastami niekde vonku…
oldiceq
Pred 4 rokmi
14
Pracovná doska - skúsenosti
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohladom pracovnej dosky a zásteny do kuchyne. Uvažujem nad kompa…
alenaf34
Pred 4 rokmi
1
Pomocka na utieranie prachu
gazdinky cím utierate prach? su nejake pomocky okrem handriciek? napr. na umyvanie okien je gumova …
zita19
Pred 4 rokmi
12
Nerezový BLANCO drez
Dobrý deň, aké máte skúsenosti s nerezovými drezmi od značky BLANCO? Aká je údržba, prípadne iné sk…
hoblinka13
Pred 4 rokmi
6
Samonostna brana z vonkajsej strany.
Zdravim, riesim taky problem. Chcem spravit elektricku branu, mam ale velmi specificky pozemok. S…
turbot
Pred 4 rokmi
8
Zdravotné stoličky SpinaliS
http://www.spinalis-stolicky.sk/?gclid=COSo7oG22aMCFcqR3wodP3wp9Q chcela by som vas vsetkych popro…
timea59
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
113
Rozdelenie 12m širokého pozemku
Dobrý deň, moc by ma zaujímal váš názor, či je možné rozdeliť zboku 12m široký pozemok (dĺžka 120m…
chrobak7
Pred 4 rokmi
5
Artefakty na vinylovej podlahe
Ahojte, potrebujem poradit s vinylom, uz som dost zufaly :disappointed: Firma dodala a a aj polozil…
sandria
Pred 4 rokmi
7
Obrazok na postel
Chceli by sme pre syna dat vyrobit obrazky / nalépky na čela postele s motivom Paw patrol. Viete mi…
hosmanikova
Pred 4 rokmi
15
Robíte na dome v nedeľu?
Dobrý deň,musím sa opýtať viacerých,či som jediný idiot ktorý robí na dome aj v nedeľu.Minuly rok …
vackoo
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
83
Extravilan, orna poda - stavba
Zdravim, mame takuto situaciu, pozemok je mimo zastavaneho uzemia obce, pricom je presne za hranico…
dariake
Pred 4 rokmi
1
Aký obrubník používate na vjazd ?
https://www.premac.sk/infrastruktura/cestny-obrubnik/obrubnik-cestny-nabehovy/ alebo toto na ležato…
chrobak7
Pred 4 rokmi
8
Najlepšie firmy pre stavbu domu na kľúč východné Slovensko
Zdravim, poprosím poradiť najlepšie firmy pre stavbu domu na kľúč na východnom Slovensku. Ide mi hl…
hosmanikova
Pred 4 rokmi
6
Trvalý trávny porast
Viete mi niekto povedať koľko zhruba stojí m2 trvalého trávneho porastu? Neviem či nám neponúkajú m…
antonia1602
Pred 4 rokmi
7
Co stoji frezovanie uchytov?
Mame CP od stolara na kuchynu (bez spotrebicov), mam pocit ze spekuluje, povedal koncovu cenu 4k a …
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Koeficient zastavanosti, ako je to v skutočnosti?
Zdravím, chceme stavať dom na jednom zo stavebných pozemkov na mape v prílohe. Na obecnom úrade a a…
turbot
Pred 4 rokmi
8
Cementovy poter zapadne slovensko
Prosim s akou firmou ste boli spokojni pri cementovom potere na podlahove kurenie? Dakujem za kazdu…
mgx
Pred 4 rokmi
4
Okna v podkrovi
Ahojte. Plánujeme spraviť v podkroví okná. Prikladám náčrt. Šírka hranola bude 15cm ale neviem akú …
jarobb
Pred 4 rokmi
1
1
2
…
833
834
835
836
837
…