O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kvapkanie vody zo stropu
Ahojte... už zopar tyždnov bojujem z docela zahadnym javom a nijako si to sam neviem objasniť,tak m…
niceman
Pred 4 rokmi
5
FPO/TPO folia - zostatok zo stavby
Ahojte. Nema niekto zostatok FPO/TPO folie (napr. Bauder Thermofin alebo podobnu)? Potrebujem asi 2…
marekjahoda
Pred 4 rokmi
1
Stolár Prešov - kuchynská linka
Poznáte šikovného stolára z okolia Prešova, ktorý by vedel urobiť kuchynskú linku?
ileas
Pred 4 rokmi
4
Problém s odtekanim vody v dreze
Zdravím vás, Svokra má v byte problém s odtekanim vody z kuchynskeho drezu. Vraj tam už naliali vše…
blems
Pred 4 rokmi
14
Hlinený dom a staré technológie
Neviete náhodou z akej knihy alebo stránky by sa dalo čerpať informácie o strých stavebných technol…
eeffka
Pred 4 rokmi
3
Pristresok pre psa
Dobry den, neviem ci to sem patri, ale potrebujem poradit. Robime psikovi koterec na mieste kde bol…
szivem
Pred 4 rokmi
6
Stavebny dennik k ceste
Prosím Vás nepísali ste si niekto stavebný denník ,ide totiž o to že ho potrebujem k predčasnému už…
patko33
Pred 4 rokmi
1
Zamurovanie dverí
Zdravím. Chcela by som sa spýtať či je nutné stavebné povolenie/ohláška na vybratie zárubne a násle…
stanlej
Pred 4 rokmi
4
sponzor fóra
Parapety biele
Pekný deň . Máte prosím vás niekto k antracitovym oknám biely parapet zvnútra , neviem či je to dob…
stanlej
Pred 4 rokmi
5
Monolitický strop výhody a nevýhody
Zdravim vás, som v štádiu stavby ,že čoskoro budem mat vymurované obvodové a nosné mury. v projekt…
abobo
Pred 4 rokmi
26
Silgranitovy drez Blanco - vyčistenie fľaku
Silgranitovy drez Blanco - robí sa mi postupne takýto fľak a nejde to ničím vyčistiť. Je možné že t…
cukrik25
Pred 4 rokmi
10
Zdvihnutie hranola do 2,5m vysky a osadit ho na dve podpery
Ahojte, viete mi prosim poradit, ako zdvihnut BSH hranol 140x280x6500 do vysky 2,5m a osadit ho na …
emilia25
Pred 4 rokmi
11
Nejaký interiérový dizajnér?
Dobrý deň potrebovala by som poradiť od nejakého interiérového dizajnéra ohľadom pár drobností v do…
daniela87sk
Pred 4 rokmi
1
Problém to zumpou
Kúpil som dom v dedine bez kanalizácie a celá dedina ako sa hovorí cika a kaja do potoka. Potok je …
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
5
BG žlab
neviete aký je to BG žlab ? je to aj toto ? https://www.obi.sk/odvodnovacie-zlaby/aco-odvodnovaci-…
tino2
Pred 4 rokmi
1
Les a odkopanie trvaleho travneho porastu
Dobry den, Nema niekto info ohladom odkopania svahu ktory je vedeny ako trvaly travny porast a suse…
jurp
Pred 4 rokmi
5
Zakalena voda
Ahojte. Poprosim o radu. Pocas dovolenky sa nam pokazila filtracia, nerobi chlor /cakame na bazenar…
chrobak7
Pred 4 rokmi
13
Kominovy digestor nastenny-dlzka vyvodu
Ahojte, viem diskusii o digestoroch neurekom, ale nikde, dokonca ani v montaznom manuale sa nespomi…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Ošetrenie dlážkovice
Ideme pokladať dlážkovicu z borovice na rošt, pod ním je betónový základ, hydroizolačná fólia a výp…
akvi
Pred 4 rokmi
2
Inteligentná domácnosť od xiaomi
Čaute, chcem sa spýtať či používate niekto inteligentnú domácnosť od xiaomi?
neutrino
Pred 4 rokmi
7
Podlahove kurenie - cena
Chcel by som sa opytat ci je cena 14 000 eur za instalaciu T.č + teplovodne podlahove kurenie Gabot…
sucky1
Pred 4 rokmi
4
Vynasanie sadrokartonu
Ahoj, prerabame byt a caka nas vynasanie kopy sadrokartonov na 6p v bytovke po schodoch...mate neja…
jankah77
Pred 4 rokmi
6
Sadrokarton, priečky aj podhľad
Dobry den, vzhľadom na to, že rekonštrujeme dom, nadstavením podkrovia, chcel by som sa skúsenejší…
profistavbari
Pred 4 rokmi
2
Sedačka Merašický Topoľčany
Dobrý deň. Máte niekto prosím skúsenosti so sedačkami od Merašického v Topoľčanoch? Myslím že sú pr…
michaela2727
Pred 4 rokmi
1
Dá sa prilepiť obklad na brizolitovú fasádu?
Ahojte, dá sa prilepiť obklad (kachličky) na brizolit? Mám kohútik s vodou čo trčí zo steny domu, …
dodok
Pred 4 rokmi
3
Odstránenie lepidla
Ahojte prosím Vás veľmi pekne neviete mi niekto poradiť ako odlepiť poličku prilepenu lepidlom mamu…
kejsix
Pred 4 rokmi
3
Bungalov vo svahu na veľkom pozemku ??? :-)
Prosim o radu. Máme veľký pozemok vo svahu, kedže chceme využiť priestor chceme postaviť rozlohou v…
ondrej_brlik
Pred 4 rokmi
1
2
32
Olej do krovinorezu
Zdravím, mám doma krovinorez STIHL FS 55, používam do neho original STIHL olej 1:50, no objavil som…
duzu
Pred 4 rokmi
2
Zrub
Hľadám majstrov na rekonštrukciu drevenej chatky. Poraďte kde nájsť šikovných a nie drahých majstrov
tomas_hajdu
Pred 4 rokmi
1
Madlo, kľučka na vchodové dvere
Kde by som prosím kúpila pekne madlo alebo kľučku ktorá by sa hodila na tieto dvere. Ďakujem.
duzu
Pred 4 rokmi
14
1
2
…
834
835
836
837
838
…