O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Je toto Dokonalé Zateplenie?
Pozdravujem, už dlho rieším dilemu hlavne po prečítani modrej strechy ako ľudia čo stavali z Porobe…
jblaze
Pred 4 rokmi
12
Cementovy poter na podlahove kurenie
Prosim kto ste davali cementove potery na podlahove kurenie aku firmu ste mali? S kym ste boli spok…
veverka123456
Pred 4 rokmi
1
Aky rozpocet pre novu strechu bez krovu velkost domu 140m2
ahojte prosim vas co vas vysla strecha myslim krytina bez krovu ? dom je velky 140m2 nizkopodlazny …
nikushka2521
Pred 4 rokmi
1
Cena fasady na nizky dom 140m2
ahojte čo vas približne vysla fasada(bez zateplenia) na nizkopodlazny dom 140m2 cca (mozte dat aj k…
nikushka2521
Pred 4 rokmi
1
Omietané podbitie strechy
Ahojte, vedeli by ste mi, prosím, poradiť firmu/ partiu, ktorá by mi za nepremrštenú cenu spravila …
1anna12
Pred 4 rokmi
1
Rezanie cestného obrubníka
Pred vjazdom na pozemok ku garáži mám cestné obrubníky. Nechce sa mi ich vyberať a následne klásť n…
erik8989
Pred 4 rokmi
9
Potery
Ahojte máme dilemu. Na vrchu máme suchý poter lenže dole chcel priateľ liapor a niekde poter. Lenže…
majca1995
Pred 4 rokmi
1
Overený záhradný architekt- poznáte?
Ahojte Viete mi prosím odporučiť záhradného architekta s ktorým ste boli naozaj spokojní ?
topsprezent1
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Azbest
Ahojte omylom som vymazala spravy od chalanov co zhadzuju dole azbest resp. Robia strechy na komple…
dominiciatko
Pred 4 rokmi
1
Koľko vás stala vstavaná skriňa?
Chcem sa opytat, ktori mate vstavanu skrinu, kolko vas stala cca 4 metrova???? hladke dvere bez zrk…
akinom0077
Pred 4 rokmi
16
Dilema s kupelnou...
Zdravim vas, idem si po radu. Pridavam aktualny podorys, tak ako je to. Napadla ma varianta z wc ka…
hoblinka13
Pred 4 rokmi
17
Antracit okna a cierna fasada
Ahojte, okna mame vo farbe antracit. Na cast fasady by sme chceli tmavu/ciernu. Fasadna omietka bu…
zuzcek1988
Pred 4 rokmi
15
Dulux clasic white, smrdí
Cavte. Už sa chystame sťahovať do domčeka, a chcel som ešte premalovať neake oderky čo sa vytvorili…
matespo
Pred 4 rokmi
7
Spevnene plochy
Najde sa niekto, kto by mi vedel pomoct s navrhom spevnenych ploch (chodniky, cesta)? :slight_smile…
sprite001
Pred 4 rokmi
1
Farba vonkajsiej omietky
Dobry den, co hovorite na bielu farbu fasady a s hnedou okolo okien. Nevieme sa totiz s manzelom …
bruncak
Pred 4 rokmi
5
Aký marmolit k fasádnej omietke?
Ahojte, na domčeku mame fasadnu omietku weber SE4C a SE4E. Chceme tej istej značky aj marmolit. Vie…
bruncak
Pred 4 rokmi
14
Aku fasadu k mahagonovym oknam?
Ahojte, aku fasadu by ste zvolili k mahagonovym oknam? Teraz mame marhulovu a je to pekne, len soke…
bruncak
Pred 4 rokmi
5
Navrh,vizualizacia
Viete mi,prosim,odporucit nejakeho dizajnera,ktory by navrhol fasadu a vhodne riesenie pristresku n…
bruncak
Pred 4 rokmi
2
Ako často a čo kontrolovať na stavbe?
Ahojte, sme vo fáze výstavby hrubej stavby. Chcem sa vás spýtať, ako často ste chodili na stavbu ko…
treborztv
Pred 4 rokmi
7
Sadrokarton zapad SK
Ahojte, neviete prosim niekto poradit dobrych sadrokartonistov na zapade SK? Ide o strop v bungalov…
marcel714
Pred 4 rokmi
2
Vyrovnavanie podlahy nivelákom
Ahojte. Chystame sa klast laminatovu podlahu do obyvacky avsak v obyvacke bola stara podlaha - guma…
martinse
Pred 4 rokmi
20
Stavebne povolenie vs.drenáž
Pekný večer, prosím vás, môžeme urobiť drenáž aj keď ešte čakáme na vydanie SP pri rekonštrukcií do…
551petka551
Pred 4 rokmi
3
Pavinic a drevene stlpy
Mate skusenosti s pavinicom? Zaujima ma,ci velmi poskodi drevene stlpy alebo ak sa rozhodneme ho zl…
hoblinka13
Pred 4 rokmi
1
Automatické zavlažovanie na malom pozemku verzus súd na rínu
Potrebujem poradit, ci sa mi oplati na maly pozemok urobit automaticke zavlazovanie. Pozemok je 452…
crit
Pred 4 rokmi
7
Pozná niekto firmu Top House?
Už som sa to tu raz pýtala, ale nikto nereagoval :-| , tak skúšam tu vo fore. Chceme stavať drevodo…
nespokojnyzakaznik
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
67
Posúvacie brány
Kto pozná pána z Rosiny čo opravuje posúvacie brány. Neviem ako sa volá. Prosím o kontakt. Ďakujem
alla42
Pred 4 rokmi
1
Maximálna hrúbka fasady
Potreboval by som poradiť ako maximálne môžem ist s hrúbkou izolácie. Projekt hovorí 15cm, ale keď …
iban
Pred 4 rokmi
1
Fasáda - spodná časť domu - sokel
Caute, potreboval by som nejaké inšpirácie , ako ste riešili fasádu a sokel na na dome do svahu. Fa…
ivetaba
Pred 4 rokmi
2
Najlacnejšie riešenie odvodu dažďovej vody na štrkovom pozemku
ahojte, akym najlacnejsim sposobom by ste riesili odvod dazdovej vody zo strechy, ked pozemok tvori…
mpfnordy
Pred 4 rokmi
1
2
54
Problem so senzorovym svetlom na chodbe.
Zdravim, mam svetlo https://www.svet-svietidiel.sk/led-schodiskove-svietidlo-step-light-led-1-5w-23…
crit
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
835
836
837
838
839
…