O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kuchynske dvierka poradte
Prosim poradte kde si mam dar vyrobit kuchynske dvierka. Potrebujem vymenit v byte ktory prenajimam…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Prasknuta dlazba v obyvacke. Mozne priciny?
V obyvacke som si vsimla prasknutu dlazbu vid foto. Jedna sa o novostavbu,bola polozena firmou v ma…
michinajme
Pred 4 rokmi
9
Navlhnuty nobasil okolo komina
Zdravim, viete mi poradit, murari nam nedokoncili komin vtedy, ked mali. Strechu mame uz hotovu, a …
muska414
Pred 4 rokmi
3
Rez jablone po vysadbe
#jablon #rez chcela by som poprosit o radu ohladom rezu po vysadbe. Zasadili sme jablon a teda chap…
elanor1
Pred 4 rokmi
7
Vlhkost poteru
Dobry den Je velky problem, ak je anhydrit vyliaty uz rok a vlhkost ma 11%?? Tlaci ma termin, potre…
jan45
Pred 4 rokmi
17
Ako sa zbaviť bolševnika na záhrade.
Dobrý deň, Chcel by som sa spýtať respektíve poradiť ako účinne zlikvidovať bolševník. Rastie nám h…
mamato
Pred 4 rokmi
5
Strecha - Košice , Košice - okolie
Dobrý deň , Poraďte firmu na strechu , Košice , Košice - okolie + Krytinu akú ste dávali Budeme m…
erikacsala1
Pred 4 rokmi
1
Úrad nemá podklady k pôvodnej zakreslenej stavbe a máme ju dokončiť
Ahojte, máme povolenie na dokončenie stavby. Tedá máme platné stavbené povolenie, to je ale platné …
jan45
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Prestavba stolicovej strechy
Zdravym. Potrebujem prerobit podkrovie. jedna sa o budovu zo stolicovym typom krovu. budova ma celk…
jan45
Pred 4 rokmi
4
Laminátové podlahy Classen - skúsenosti
Ahojte. Chcem poprosiť tých, ktorí majú skúsenosti s laminátovými podlahami Classen, aby mi tie skú…
nicco
Pred 4 rokmi
10
Platna na dvakrat
Prosim Vas robili sme platnu na bazen rozmer 8 na 3,5.No rucne sa nam nepodarilo urobit ju v celku.…
cotibebemore
Pred 4 rokmi
18
Interiérové dvere Piešťany
Čaute, od koho máte interiérové dvere z okolí Piešťan? Ďakujem.
ladislavsevcik
Pred 4 rokmi
1
Folia vs mozaika
Ma prosim Vas niekto skusenost s mozaikovym bazenom? Neviem si vybrat medzi kvalitnou foliou a moza…
kingkongo
Pred 4 rokmi
1
Osvetlenie zahrady
Ahojte, ake svetla ste instalovali do zahrady? 220V alebo 12V? Dakujem vopred za tipy a inspiracie.…
martin1079
Pred 4 rokmi
3
Prerabka 95r. domu
Dobry den, prerabame takmer 100 rocny dom, postaveny z nepalenej tehly (hlina). Nakolko je to difuz…
igor256
Pred 4 rokmi
2
Sedacka Bobochic Paris Sweden
Ahojte, nemate prosim niekto skusenost s touto sedackou? Nenajde sa u niekoho?
slipper
Pred 4 rokmi
1
Vak proti piesku na čerpadlo
Ahojte, skúšali ste niekto dať vak z netkanej textílie na čerpadlo aby neťahalo piesok ? Počul niek…
janopopovec
Pred 4 rokmi
6
Premalovanie obkladu
Prosím poraďte čím by sa dal premalovat obklad z prírodného kameňa viď foto. Vďaka
nicicka
Pred 4 rokmi
1
Odporucte odbornikov na terenne upravy v zahrade - KE a okolie
Dobry den, potrebujeme vyspekulovat/vyriesit svahovitu zahradu okolo novopostaveneho domu. Zahradu …
strelnica
Pred 4 rokmi
1
Terasova stena
Ahojte, poraďte prosím akú stenu/zastenu vymyslieť na terasu. Južná strana, za účelom väčšieho súkr…
zltalienka
Pred 4 rokmi
4
Odporučte vanu
Zdravím, vyberané do novostavby vanu, bude obmurovana,chceme klasiku nie rohovu dajte pls. Info ak …
tomasuli
Pred 4 rokmi
9
Americká chladnicka- šírka dvierok
Dobrý deň Prosím vás ti ktori máte americké chladničky v jednej línii s ostatnými vysokými skrinami…
yokel36
Pred 4 rokmi
2
Interierove dvere zapadne Slovensko
Prosim poradte kde ste kupovali interierove dvere? Kde ste boli spokojni a kde nie? Prosim zapadne …
igorkoo
Pred 4 rokmi
5
Prečo máme suchý trávnik?
Ahojte. Prosim piradte mi co sa deje s nasou travou. Prva foto vidno ako tam je taka krasna syta ze…
maja_polakova_kendracova
Pred 4 rokmi
18
Opakovaná kolaudácia po roku od skolaudovaní domov ??!!
Ahojte strechári ! Píšem tu so snahou prísť k informáciám a pravde . Sme novovybudovaná lokalita , …
marekjahoda
Pred 4 rokmi
12
POZOR PODVODNIK Jozef Franko, stavebníctvo, JFE Trade s.r.o., jfetrade@gmail.com POZOR!!!!!!
Chceli by sme touto cestou upozorniť na podvodníka, ktorý vzal zálohu za materiál na zastrešenie pe…
stavbyps
Pred 4 rokmi
13
Vyrovnany pozemok co dalej
Dobry den chcem sa spytat na radu so zahradkou, uz mame vyrovnany pozemok sietku a ide saeste dorab…
zita19
Pred 4 rokmi
2
Tis - zltnutie
Dobry den, V kupenom dome na zahrade sa nachadza cez 2m vysoky tis. Nemame snim skusenosti a pocas…
petushko
Pred 4 rokmi
1
MDF obklad na strop
Prosim poradte, zvazujeme umiestnenie MDF obklafov v imitacii dreva na podkrovne stropy v dome ....…
veverka123456
Pred 4 rokmi
1
Otvarateľné mreže na okno
Zdravím. Viete mi poradiť, ktorá firma robí mreže na okno - ale Otvarateľné (aspoň čiastočne). By…
mama2406
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
837
838
839
840
841
…