Laminátové podlahy Classen - skúsenosti

Ahojte. Chcem poprosiť tých, ktorí majú skúsenosti s laminátovými podlahami Classen, aby mi tie skúsenosti napísali...Páčia sa mi niektoré dekory, ale cena je podozrivo nízka...Ďakujem :)
Odpovedať
@amalindaamalinduska na starom byte sme davali classen, ale vyssiu radu extravagant, 4V drazka, cize az tak podozrivo lacne neboli, cca 14€/m2. a tie boli dobre, spokojna som bola.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Classen nikdy viac, mam CLASSEN JOY DUB EDMONTON, najhorsia podlaha aku som zatial videl ta podlaha je snad z papiera. Nedajboze aby zo stola spadla lyzica, spravi do podlahy dieru.
Odpovedať
Aj my máme podlahu Classen, tiež 4V drážku, no lacná nebola, ccá do 20€ za m2 sme za ňu dali pred 8 rokmi, ale bola to super investícia, stále je podlaha ako nová. Do lacnej podlahy by som isto neišla, tu sa oplatí priplatiť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ozivym tuto temu, nakolko nas zaujal dekor classen-u.. niekto dalsi so skusenostami prosim?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ahojte, dával niekto aj ten nový typ Aqua Classen?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Možem sa spýtať ako ste dopadli? My sme tiež kúpili Classen Aqua 832 4v s Megaloc metódou spojenia a podlaháry hovorili že neosvedčená metóda kde dochádza z rozpadu na koncoch. Viete sa podeliť o skúsenosť s touto podlahou?
Odpovedať
@benjib98 Ako to u vas dopadlo s tou podlahou? Megaloc je nejaka firma, ktora si zaklada na svojom systeme ze by mal byt velmi dobry.
Odpovedať
ja mam na byte Classen, nepamatam si presne nazov, stala ma cca 6Eur/m2 a po 8 rokoch sa mi zacali mierne vyduvat rozky. pocitovo je to v pohode, je to vidiet iba ked sa pozries proti svetlu. Co sa tyka odolnosti tak v pohode, padlo mi tam vsetko mozne a prezilo to, jedine s cim som spravil jamku bol kamienok, po ktorom som presiel kolieskami stolicky 😄 Hlavne aby tie spoje drzali, boli s tym plastovym pasikom a pri niektorych kusoch bolo utrpenie to spojit aby to kliklo.
Odpovedať
Myslim,ze som to konecne pochopil. Classen sa snazi inovovat a zjednodusovat system instalcie. Tak pouzivaju Megaloc. Klasicke systemy ako ma napr Kaindl, su robene tak, sa panely spajaju po dlzke a potom sa cely jeden takto spojeny rad nadvyhne pod uhlom a zasunie do predosleho, uz ulozeneho radu. Nevyhoda je jasna. Musite byt min dvaja, a dvyhat celu dlzku miestnosti. Megaloc naistalujete aj sami, bez pomoci, lebo sa panely ukladaju po jednom z lava do prava. Najprv sa jeden panel pod uhlom napoji na predosly rad a potom sa polozi a "zaklikne" do gumy. Pripadna demontaz prebieha vysuvanim panelu pozdlz drazky, nie vyklikavanim, aby sa neposkodila ta zaklapovacia guma.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?