O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Mate dvere v odtieni dub jantar alebo dub europsky?
ahojte, chcela by som vidiet, ako taketo dvere vyzeraju v reale v dome :slight_smile: za kazdu foto…
mariynka
Pred 4 rokmi
1
Studna : potrebujem sachtu ?
Mam navrtanu studnu a uz nie som najmladsi. Rozmyslam nad tym ze tam kde je vrt dam iba mini plasto…
miselito
Pred 4 rokmi
10
Dobry tesar, ojres Krupina
Dobry den, viete poradit dobreho tesara na opravu starej usadlosti v Zemiaskom Vrbovku?
henriete
Pred 4 rokmi
1
Vodorovná plocha
Pekný deň prajem, Robím podklad pod terasu na terče pomocou DT s rozmermi 25x25x23cm. Tie betónujem…
chrobak7
Pred 4 rokmi
5
Samouk pri stresnej lepenke
Dobry den dokazem dat Sam asfaltovu lepenku na strechu. Cely postup mi vie niekto vysvetlit. Dakujem
epto
Pred 4 rokmi
5
Striekacia pištol DED7421
Zdravím, prosím o radu s používaním maliarského agregátu od značky DEDRA Ded7421. Nevieme kde by mo…
sp4jo
Pred 4 rokmi
6
Hľadám šikovného stolára ktorý pôsobí aj v BB
Hľadám šikovného stolára ktorý pôsobí aj v BB (ďakujem za tip)
valder
Pred 4 rokmi
1
Striekaná hydroizolácia pivnice (tekutou lepenkou)
Poprosím váš rozumný názor na túto variantu hydroizolácie pivnice, namiesto IPI. Ďakujem Striekať …
miselito
Pred 4 rokmi
26
sponzor fóra
Kúpa bytu bez realitného makléra
Ahojte! chceme kúpiť byt od známych, avšak bez realitnej kancelárie. Neviem, kde začať, najprv by s…
sandria
Pred 4 rokmi
10
Citystone Design Venezia senso ivory
Ahojte, mate niekto prosim tuto exterierovu dlazbu?Chcela by som poprosit o real fotky a skusenosti…
kima13
Pred 4 rokmi
1
Korozia
Dobry den, kupili sme prostiedok savo na vodny kamen a to mi vsetko rozozralo a sposobilo koroziu n…
srssen
Pred 4 rokmi
16
Problem zo zavlahou
Dobrý deň rád by som vás poprosil o pomoc s riešením problému. Namontoval som si závlahu ale vždy p…
mirecek146
Pred 4 rokmi
10
Samonivelizacna hmota
Zdravim, ma nekto prosim skusenosti s https://www.obi.sk/vyrovnavacie-hmoty/distyk-samonivelacna-h…
grallei
Pred 4 rokmi
1
2
52
Zapojenie práčky odpadu kupelna
Zdravim. Chcela by som zapojit práčku len mame malu kupelnu. Neni az taka malá ale je tam zbytocne …
mgx
Pred 4 rokmi
4
Susedova stavba nas ohrozuje
Dobry den. Vedeli by ste mi prosim poradit? Sused ma za domom v radovej zastavbe drevenu "pristavb…
dexter89
Pred 4 rokmi
27
Opravovať praskliny v dreve v exterieri?
Ahojte, je vhodne opraviť praskliny na dreve v exterieri ma drevenom zábradlí? Rozmyšlal som ich vy…
feriicko
Pred 4 rokmi
1
Hojdacka navod
Zdravim kupili sme z Kauflandu a nemam pribaleny navod, na infolinke dnes nerobia a v predajni nema…
matlies
Pred 4 rokmi
4
Skladba podlahoveho kurenia
Zdravím vospolok,prerabam starsi rodinný dom a chcem tam dať podlahove kurenie, (nebudem dávať syst…
muska414
Pred 4 rokmi
17
Trvalo travny porast - garaz
V zastavanej oblasti je pozemok pred nasim domom (cez cestu), ktory by sme chceli odkupit od develo…
551petka551
Pred 4 rokmi
3
Máte nějaké zkušenosti se spotřebiči Amica?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti se spotřebiči Amica. Našla jsem je na n…
soki
Pred 4 rokmi
24
Lišty
Zdravim.Chcem sa vás opýtať aké lišty rozmerovo idú ku klimatizácií potrubia, poprípade v akom obch…
fural
Pred 4 rokmi
3
Zelená strecha drevník
Mám postavený drevník na drevo zo železa. Rozmer cca 3x0,80 m. Uvažujem čo na strechu, nemá niekto …
sucky1
Pred 4 rokmi
5
Izolácia od suseda
Dobrý deň, chcem len radu. Mám rodinný dom po babke, ktorý je postavený na hranici. Sused, teraz po…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
8
Poraďte firmu na vrtanie sudne KE kraj
Poraďte prosím firmu na vrtanie studní. Je ich vela. Ako vyberať? Máte skusenosti s Ekovrt, Geotech…
soki
Pred 4 rokmi
2
Čo by ste urobili inak, ak by ste ešte raz stavali dom?
Ahojte strechári, keby ste ešte raz stavali, čomu by ste sa vyhli? čo by ste spravili inak? čo by s…
violaceus
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
111
Umývačka Whirpool
Ahojte, vie mi niekto poradiť, mám myčku Whirpool so systémom sušenia Natural Dry, po umývaní sa o…
jana_mesterova_zatkovova
Pred 4 rokmi
1
Sklamanie z postaveného domu - malý dom
Stalo sa vám, že keď ste stavali dom, tak sa vám pozdával, aj s projektom ste boli spokojní, ale ke…
akvi
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
76
Máte skúsenosť s čističkou vzduchu?
Ahojte strechaci, zvazujeme kupu cisticky vzduchu, nakolko mame doma alergika.Zaujimalo by ma ci ma…
dalaj
Pred 4 rokmi
31
Tepelne Cerpadlo Split alebo monoblok
Dobrý deň riešime TČ do novostavby Mame ponuky na viessman, Nibe, Buderus Viete mi povedať aký je…
gabikamatus2529
Pred 4 rokmi
1
Pomoc s nacenenim košov v zakladoch
Ahojte, potreboval by som pomôcť ohľadom, aspoň orientačnej ceny za klasický armovany kôš vs armova…
jan45
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
838
839
840
841
842
…