O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Náčrt
potrebujem urobit nacrt terennych uprav v akom programe to urobit? jedna sa iba o okrasny kamen oko…
santos950
Pred 4 rokmi
1
Aký máte vodný filter na tvrdú pitnú vodu?
Na trhu je veľa výrobkov a široká cenová relácia prosím o skúsenosti. Chcem riešiť čo najjednoduchš…
matlies
Pred 4 rokmi
1
2
44
Krabica na pracke
Rýchla otázka za milión 😄 upratujem technickú a jediné miesto pre krabicu na zemiaky je na susicke …
matlies
Pred 4 rokmi
6
Aku vŕtačka Makita alebo Bosch?
Prosim Vas o radu ktoru aku vrtacku: Bosch ma bezuhlikovy 18v motor,ale baterky 2x2ah-https://m.heu…
matlies
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
88
Bezpečnostné vchodové dvere - dvor so PSOM! - odolné voči poškriabaniu
Zdravím Vás, chcem sa opýtať, tí, ktorí máte na dvore psíka, aj dvoch, aké vchodové dvere - bezpečn…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
3
Podložka na hobru?
Dobrý deň, Mal by som otazku rozhodli sme sa polozit hobru pod laminat a ostala na podlozka selit.…
domolaaas
Pred 4 rokmi
1
PSS úver
Ahojte chcem sa opýtať koľko trvá schválenie úveru? Od podania žiadosť až po príchod peňazí??
niektoiny
Pred 4 rokmi
4
Čo s jamou po kedysi záhradnom jazierku?
Ahojte, poradíte mi? Kúpili sme dom, atď, atď, po jazierku je v záhrade už len jama, chceme to zahá…
nigmanka
Pred 4 rokmi
9
sponzor fóra
Ovladanie napustania IBC nadrze vodou zo studne
Ahojte. Vie mi niekto poradit jednoduchy a lacny sposob ako ovladat chod cerpadla v studni pri napu…
gazzz
Pred 4 rokmi
6
Ako umiestniť trampolínu
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Chceme deťom kúpiť trampolínu a umiestniť ju na miesto,kde sa …
zavana
Pred 4 rokmi
10
Okolo okien dlažba?
Ahojte, dobrý deň, chcem sa informovať či dávať v kupelni ak je obklad po strop obklad okolo okná z…
zavana
Pred 4 rokmi
9
Vaňa kolo
Má niekto skúsenosti so sanitou značky Kolo? Mám namysli vane a umývadlá poprípade
kliepa
Pred 4 rokmi
3
Elektrina cez strešník
ahoj rekonštruujeme dom , elektrina je cez strešník, je možné vymeniť elektrické rozvody a skrinku …
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
8
Otvor do sprchy 40 cm
Ahojte, zaujíma ma, či pri posuvných dverách do sprchy je otvor dverí 41cm dostačujúci, máte niekt…
ifik5
Pred 4 rokmi
10
Nektarinka
Poraďte mi ako a kedy ostrihať túto stvor ročnú nektarinku,tento rok plody nemala,lebo mráz.dakujem.
paev
Pred 4 rokmi
1
Klimatizácia Žilina
Ahojte chcem sa opýtať chceme si dať klímu do domu.,koľko to tak cenovo stojí?do 35m2 ma obývačka..…
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
3
Exterierove zaluzie ovladane cez Alexu (hlasoveho asistenta)
Caute, v dome mam pripravu na vonkajsie elektricke zaluzie. Ide o 3 samostatne izby a obyvacku kde …
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
15
Okenice. Áno či nie?
Ahojte, mam taky pocit, ze do mody idu opat domy s okenicami. Co vy na to? Davate si okenice na svo…
lehota
Pred 4 rokmi
1
2
50
Technické riešenie detailu
Dobrý deň , na náš dom sme kupovali strešný systém od Bramac konkrétne krytinu Bramac Classic prote…
cvajo19
Pred 4 rokmi
1
Villeroy boch farba vane star white
Ahojte, Našli sme si vanu, ktorá sa nám páči, už som ju skoro objednal, keď som zistil ze odtieň va…
mgx
Pred 4 rokmi
6
Osb dosky v podkroví nezavadnost
Dobrý večer Chcem sa spýtať čo je pravdy na Tom že OSB dosky sú nevhodné do obytného priestoru, že …
mimms
Pred 4 rokmi
2
Poliaci na prerabku rod domu
Zdravím,odporučiťe mi prosím vás nejaku serióznu firmu alebo partiu poliakov na prerabku staršieho …
jozefpepa
Pred 4 rokmi
3
Stará strecha zateplenie - ako ukončiť na previse
Dobrý deň, poprosím máte skúsenosti, alebo viete ako ako ukončiť zateplenie na streche s previsom. …
roman_kohyl
Pred 4 rokmi
4
Led pas so zmenou teploty farby
Ahojte, chcem poprosit o Vase tipy a rady ohladom led pasov. V obyvacke a kuchyni domu budeme mat n…
androo
Pred 4 rokmi
4
Napojenie parozabrany na podlahu
Zdravím stavebníci Partia mi zatepľovala podkrovie a robili aj SDK. Je detail napojenia na podlahu…
henry_sk
Pred 4 rokmi
1
Vymazanie z úverového registra
Zdravím mám otázku tento rok uplynie 5rokov od vtedy čo budem vymazana z úverového registra, chcem…
niektoiny
Pred 4 rokmi
9
Liatinové mriežky - čím čistíte?
Ahojte, prosím vás akými prípravkami čistíte liatinové mriežky varnej dosky? Skúsila som sprej Cif…
aandrea99
Pred 4 rokmi
6
Referencie YardPro
Dobrý deň, poskytne prosím niekto referencie na firmu YardPro?
domihan
Pred 4 rokmi
2
Hladám firmu na strojové omietky a potery
Poradte mi kvalitnú firmu ma strojové omietky a potery okres Lučenec,Rimavská Sobota.ďakujdm
kristian_agoston
Pred 4 rokmi
11
Skúsenosť s firmou DrevodomZvolen
Ahojte, Máte niekto skúsenosť s firmou DrevodomZvolen.sk ? Videla som, že sa tu už nachádzajú podob…
petr_hanus
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
840
841
842
843
844
…