O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Poľná cesta
Zdravim... Máme rodinný dom, ktorý stojí hneď vedľa vedľajšej poľnej cesty, ktorá vedie ešte k jed…
chrobak7
Pred 4 rokmi
10
Ako prirodzene osvetliť detskú izbu?
Ahojte, v krátkom čase čakáme prírastok, a mám menší problém s detskou izbou, ktorá je málo svet…
fragmo
Pred 4 rokmi
8
Odvodnenie
Zdravím, chcela by som sa poradiť. Sused zviedol vodu zo svojho pozemku na našu parcelu. Radi by sm…
marekjahoda
Pred 4 rokmi
4
Aká je cena za falcovaný plech?
Chcela by som sa spýtať ak tu je niekto, kto si dával falcovaný plech, akú cenu za štvorák vám dali…
mirka841
Pred 4 rokmi
18
Wc misa ideál štandard rimless , aqableid alebo laufen rimless
Prosím kto mi viete poradiť ktorú si vybrať veľmi budem vďačná za rady
rebecca1805
Pred 4 rokmi
8
Mlat
Zaujíma ma ci mi vie niekto poradiť ako na mlatovu cestu a chodníky. Aký je to vlastne material. Ak…
palo18
Pred 4 rokmi
3
Smaltovaná plynová varná doska
Rozhodujem sa pre kúpu plynovej varnej dosky. Je tu ešte niekto, kto má dosku so smaltovaným povrch…
jednoducha
Pred 4 rokmi
3
Velka skrina v chodbe
Nemate niekto riesenu skrinu v predsieni,chodbe ako viacucelovu? Mam jednu skrinu,kde su kabaty,top…
lucosina101
Pred 4 rokmi
6
sponzor fóra
Poistenie nehnuteľnosti - zmena poistovne
Prosím vás, ak mám hypotéku na nehnuteľnosť a spolu s hypotékou bola uzavretá aj zmluva na poisteni…
lucosina101
Pred 4 rokmi
5
Prečnievanie tehly
Dobrý deň, murárom pri murovaní nevychádzali uhlopriečky tak museli vysunúť tehlu 8cm von (30cm), …
matosl
Pred 4 rokmi
9
Plot z tehlového kameňa?
Prosím vás o inšpirácie, resp. Fotky vášho plota z tehlového kameňa. Chcela som plot zo starých teh…
ssp
Pred 4 rokmi
4
Dokladovanie uveru PSS
Chcem sa opytat, ci je mozne zdokladovat uver fakturou, ktora bola uhradena z ineho uctu, ako z uct…
blocky123
Pred 4 rokmi
5
Obhliadka strechy
Dobrý deň potreboval by som niekoho na obhliadku strechy a krovu. Máte niaku overenú firmu ktorá mi…
jan45
Pred 4 rokmi
6
Odvlhcovac
Pekný deň . Pomohol Vám odvlcovac s vlhkosťou v dome ? Ak áno je ich potrebné viac ?dakujem
zdenoo1
Pred 4 rokmi
6
Podľa čoho máme vybrať krbovú vložku?
Ahojte, nevyznam sa vobec v krbovych vlozkach.. netusim ako hladat taku aku nam treba - teplovodna,…
duzu
Pred 4 rokmi
1
2
52
Nové parceli
Zdravím, bol som RK, pýtať sa na jeden pozemok, ktorý ma zaujal...Je to jeden zo šiestich pozemkov,…
kenidar
Pred 4 rokmi
6
Kotlik na gulas
Hladam kvalitny nerezovy kotlik,poradte,prosim,kde sa da kupit? Vsade maju hrubku nerezu 1,2mm,taky…
hosmanikova
Pred 4 rokmi
9
Inzinierske siete, orna poda
Prosim je mozne ziskat pripojku na elektriku a vodu na ornu podu? S tym, ze sa tam nebude riesit st…
lukas_kojnok
Pred 4 rokmi
6
Domy Vitovic
Náhodou skúsenosti s firmou domy Vitovic ?
nikolarr
Pred 4 rokmi
1
Pestovanie izbových rastlín v zime
Ahojte, snažíme sa v dome o pestovanie pár kusov rastlín. Nejaký filodendron, lopatkovec, palma. …
slavvo
Pred 4 rokmi
11
Viete odporucit Polsku stavenu firmu pre stavbu RD?
Mate skusenosti s Polskymi stavenymi firmami, pripadne kde ste ich zohnali? Zhaname Polske stavebne…
daralbajda
Pred 4 rokmi
1
2
38
Sklenna vata, ci polystyren
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradit, cim zateplit dom s nepalenej tehly? Ci sklennou vatou alebo …
jan45
Pred 4 rokmi
3
Dom na kľúč
Dobrý deň, zháňame spoľahlivú firmu na stavbu murovaného rodinného domu ( najlepšie na kľúč), loka…
nikolarr
Pred 4 rokmi
1
Domcek
Ahojte. Potrebovala,by som poradit,co a ako urobit? Byvame v garzonke v BB,hypoteka 10 000 eur,chce…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
15
Plynová varná doska na tvrdenom skle - čistenie
Dobrý deň, prosím Vás, vedel by mi niekto poradiť, aký čistiaci prostriedok mám kúpiť na čistenie p…
luciaka1982
Pred 4 rokmi
8
Aky plynovy kotol do 380m2
Ahojte. Viete mi prosim poradit ohladom kotla na plyn " kondenzacny" ktory by zvladol vykurit 380m2…
matejoldrich
Pred 4 rokmi
4
Skúsenosť s kolaudáciou
Dobrý deň, ja sa trošičku inak opýtam :slight_smile: viete mi prosím Vás napísať akú ste mali skúse…
rav04
Pred 4 rokmi
5
2 záchody na jedných stupačkách v byte
Dajú sa urobiť 2 záchody na akýchkoľvek stupačkách? Máte niekto 2 záchody v byte napojené na jedny …
chrobak7
Pred 4 rokmi
7
Gresova dlazba kladena na zamkovu, ma niekto skusenost ?
Mame rok polozenu zamkovu dlazbu na terase a som nestastna z nej kvoli udrzbe 😡. Flaky od kavy aj g…
orlica76
Pred 4 rokmi
10
Kúpeľnové štúdia
Dobrý deň, ahojte, chcela by som Vás poprosiť o odporučenie kúpeľnových štúdií na základe spokojnos…
fantagiro10
Pred 4 rokmi
10
1
2
…
841
842
843
844
845
…