O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dotácie na tepelné čerpadlo 2022
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť či môžem požiadať o dotáciu na tepelné čerpadlo v roku 2022? Tento…
fural
Pred 4 rokmi
19
Starý dom odpojený od elektriky
Ahojte, mám menší problém, zhruba pred 10 mesiacmi sme našli cez realitku jeden starý RD na predaj,…
barbie888
Pred 4 rokmi
11
Bazénová chemia
Ahojte chcela by som sa spýtať niečo ohľadne bazénovej chémie. Prvý krát sme na pustili bazén a vče…
kazmova
Pred 4 rokmi
6
Stavebny dennik- pomoc
Zdravim, chcela by som radu, co so stavebnym dennikom, ak firma co nam realizovala dokoncovacie pra…
halnas
Pred 4 rokmi
13
Cena rekonštrukcie staršieho úzkeho domu, pôdorys cca 6 x10 m
Ahojte, je tu niekto kto rekonštruoval podobný dom? Aké boli náklady? Na poschodí (resp. vyvýšenom …
pepe7
Pred 4 rokmi
21
Smrekovec sibirsky - sive fliacky po 2 tyzdnoch
Ahojte, Pred 2 tyzdnami manzel dorobil terasu - mame sibirsky smrekovec bez akejkolvek upravy. Ter…
ernesti4
Pred 4 rokmi
4
Sklenený drez
Čaute strecháči, máte skúsenosti so skleneným drezom v kuchyni? Mám vyhliadnutý Alveus Altone 20 bi…
ernesti4
Pred 4 rokmi
8
Dostanem stavebné na dom keď prístupovú cestu vlastní pozemkový fond?
Prosím vás petrebujem radu.Mám pozemok chcem naňom stavať rodinný dom,ale na stavebku mi povedali ž…
551petka551
Pred 4 rokmi
21
sponzor fóra
Zaradenie prístupovej cesty
Ahojte chcem sa opýtať mam prístupovú cestu ktorá mi celá nepatrí kus z nej je iného človeka ktorý …
jan45
Pred 4 rokmi
2
Náradie
Zdravím partia, chcel by som sa spýtať na tipy na náradie. Mohli by ste tu hádzať nejaké akcie, sk…
mino124
Pred 4 rokmi
19
Biele okna a tmave vonkajsie zaluzie
Ahojte chcem sa spytat, mame biele okna, biele vchodove dvere, bielu garazovu branu hned vedla okna…
zizzinka
Pred 4 rokmi
9
Terran Coppo Modena - farba odkvapu
Dobrý deň, nemá náhodou niekto strechu Terran Coppo Modena? Nevieme sa zhodnúť na farbe odkvapu, či…
juditkap242
Pred 4 rokmi
3
Má niekto prosím skúsenosť?
Dobrý deň, prosím Vás má niekto skúsenosť s firmou Žumpy - STAV s.r.o - Betónové žumpy a šachty, Do…
zuzu92
Pred 4 rokmi
1
Omietanie v starom tehlovom dome
Dobrí deň, chcem sa informovať. Idem nanášať nové omietky v starom tehlovom dome. Staré som dal dol…
daralbajda
Pred 4 rokmi
4
Vypínače pri plechových kamnach
Ahojte. Ideme kupovať plechové kamna. Vedľa budú vypínače obývačka/chodba. Má takto niekto? Ako ste…
zizzinka
Pred 4 rokmi
13
Bazén spodná voda
Ahojte skupina, vie nám niekto poradiť?Chceme bazén, ale máme spodnú vodu, najvhodnejší je betónový…
miriamka100
Pred 4 rokmi
1
Prečo schnú konce listov palmy?
Zdravim, dostali sme túto rastlinku, po krátkej dobe nám na nej začali vysychat končeky lístkov. Ni…
vackoo
Pred 4 rokmi
8
Podlahové kúrenie v starom tehlovom byte na 2 poschodí
Ahojte, plánujem kompletnú rekonštrukciu 3-izbového bytu v starej tehlovej bytovke s vlastným kúr…
poliacik321
Pred 4 rokmi
8
Prepinanie vody studna/obecna.
Planujem v dome dva rozvody vody. 1 - WC,Pracka,Vana,Sprchac primarne voda zo studne 2 - Kuchyna,…
petr1971
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
127
Výmena elektroinštalácie v dvoch izbách bytu-cena s materiálom
Koľko stojí cca vymena elektroinštalácie v dvoch izbách-17 m2 a 12 m2, plus predpríprava na bodové …
viktor_sekerka
Pred 4 rokmi
3
Rozdelenie miestnosti
Zdravim, plánujem predelit obývačku a spraviť vedľa nej spálňu. Plánujem to predelit zatahovacimi d…
tremmo
Pred 4 rokmi
6
Stretli ste sa s niečim takým ako je "soľ" na stene?
Prosím o pomoc a radu. S manželom sme sa pustili do prerábky rodičovského domu. Máme problém s 2 iz…
jabadaba
Pred 4 rokmi
8
Firma na potery - Žilina a okolie
Ahojte,vie mi niekto poradit dobru firmu/partiu ludi,co robi potery v Ziline a okoli? Ďakujem.
antons
Pred 4 rokmi
1
2
42
Zámková dlažba BA okolie
Ahojte prosím neviete mi poradiť šikovných majstrov na pokládku zámkovej dlažby, aj cenovo dostupnú…
adrika25
Pred 4 rokmi
1
Tatrabanka
V sobotu sme podpisali ako predávajúci v Tatra banka záložné zmluvy . Je normálne , ze mame cakat 1…
lucicert
Pred 4 rokmi
5
Zhutnenie cesty KE, KS - referencie
Mate nejake referencie na firmu v ramci Kosic a okolia, ktora by vedela upravit prijazdovu cestu k …
petkoga
Pred 4 rokmi
17
Poraďte, čo zlepšiť na projekte.
Zdravim dokončujeme projekt dvojpodlažný dom na rovine , obyvacka a kuchyna otocena na juho zapad,…
johnny_maslito
Pred 4 rokmi
13
Podhodnotený znalecký posudok
Zdravim, chcem poprosiť o radu, ak niekto má skúsenosť. Chceme brat hypo na vysporiadanie podielov …
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
10
Inštalácia bez sekania z káblov CYYP
Budem mať stavbu z vápenno-pieskových tehál, do ktorých je drážkovanie a sekanie pracné. Je možné n…
zefe
Pred 4 rokmi
12
Plafon
Ahojte, prerábame byt. Na plafone je nalepeny polystyrén. V kuchyni sme ho strhli, vybrusili, ale a…
santos950
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
843
844
845
846
847
…