O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zastavovacia štúdia - nevyhovujúce umiestnenie domu a zákon
Ahojte strecháči, poprosím o radu ak máte info ako vyriešiť danú situáciu. Pri riešení zastav…
fantagiro10
Pred 4 rokmi
15
Vydajú nám stavebné povolenie bez elektriny?
Zdravím, prosím o radu... Vybavujeme stavebné povolenie, na pozemku ešte nemáme elektrickú prípojk…
551petka551
Pred 4 rokmi
1
2
32
Uzemnenie garaze
Upozornenie pre elektrikarov a slabsie povahy, toto bude trochu hardcore... Pri dome mam zelezobet…
megdesign
Pred 4 rokmi
9
Dá sa z rovnej linky poskladať rohová?
Dobry podvečer ja by som sa chcel spytat, či by sa dalo z rovnej kuchynske linky vyskladat rohova a…
chrobak7
Pred 4 rokmi
23
Lukabeton nikdy viac
Ahojte tak taketo paradne stlpiky nam dodali. Vyzeralo to ako mokre ale uz stoja 2 dni a po vceraj…
black481
Pred 4 rokmi
1
2
47
Komín - kam umiestniť vs priestor obyvačky a izieb na poschodí? aby nezavadzal
Ahojte, poprosím o radu kam by ste umiestnili dvojkomín (od keramickeho šporáka na varenie + kotol…
fantagiro10
Pred 4 rokmi
1
Akú značku vane?
Zdravím. Potrebujem vaňu. Obyčajnú vaňu do bytu. 160cmx70cm. Bola som sa pýtať v obchode, predáva…
marlo
Pred 4 rokmi
14
Plynové rurky
Dobrý deň, predávam byť v MT a potrebovala by som profesionála na premiestnenie plynových rúrok z j…
mgx
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Čo použiť na prekrytie dier okolo etážiek.
Ahojte, Vedeli by ste mi niekto odporučiť čo by som mohol použiť na prekrytie dier okolo etážiek?…
megdesign
Pred 4 rokmi
4
Eelektrická prípojka
Ahojte. Buduci rok by sme chceli začať stavať domček a tak sme sa rozhodli že tento rok by sme pori…
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
8
Skusenosti s dierovanym plechom?
Ahoj, riesim problematiku ktoru snad niekto uz riesil tiez a bude vediet poradit. Konkretne ide o p…
zita19
Pred 4 rokmi
5
Led svetla do sdk
Skúsenosti s ,, slim led bodovkami v SDK ''? Ake najlepšie použiť led bod. svetla do sadrokartónu…
megdesign
Pred 4 rokmi
7
Nastavenie kotla wolf
Dobry den Mam doma kotol cgb-2- 14 kw. Regulator bm2, vonkajsia sonda Problem je takto mame nast…
marek_cervenan
Pred 4 rokmi
3
Dodatočný zápis stavby k RD do katastrálnej mapy
Máme rodinný dom, ktorý je normálne zakreslený na katastri, postavili sme k nemu garáž, na stavebno…
mucikata2503
Pred 4 rokmi
16
Ako vyriešiť pripojenie vody? ne-povolenie napojenia vodovodnej prípojky susedom, obcou
prosím poraďte ako vyriešiť pripojenie - momentálne na vodovodnú prípojku -určený bod pripojenia a…
janetbla
Pred 4 rokmi
12
Trhliny na platni
Ahojte strechari. Vo štvrtok ráno sme zalievali platnu, teploty sú aké sú, hneď ako bolo možné, zač…
peter977
Pred 4 rokmi
2
Osvetlenie do zahrady
Ahojte. Hladam tipy, inspiracie, rady, aky system pouzit na osvetlenie zahrady. Myslim tym ovladani…
martin1079
Pred 4 rokmi
1
Kam umiestniť radiátor, ak je francúzske okno?
Ahojte, prosim mohli by ste poradit, kde umiestnit v izbe radiator ? Ide o to, ze v izbe bude franc…
peterarvai
Pred 4 rokmi
24
Developer
Zdravím vás, chceli by sme kúpiť dom od Developera Jaromíra Ručkaya z Rovinky aké máte sním skúseno…
navin
Pred 4 rokmi
1
Hormann garážovej brany
Dobry den, prosim vas objednaval si niekto z vas za posledne dva mesiace garážovú branu Hormann? Ma…
mirkapp
Pred 4 rokmi
2
Kabeláž do striekanej izolácie
Ahojte chcem sa spýtať, idem robiť elektriku v dome kabeláž budem ťahať aj vrchom aj spodkom avšak.…
muska414
Pred 4 rokmi
6
Stavebná firma MECON
Poznáte stavebnú firmu MECON z Banskej Bystrice? Aký máte na ňu názor?
adelheida
Pred 4 rokmi
18
Ako prebúrať múr
Zdravím, nejaký typ ako prebúrať v pivnici cca 70cm hrubý múr (70 ročný dom cca) v mury sú použité …
martinnitra
Pred 4 rokmi
7
Potichu-odlúčenie podlahy
Máte niektoré skúsenosti s odhlucnenim podlahy s doskami silio?
stefan_potocky
Pred 4 rokmi
3
Kondenzačný kotol atag-ptoblem
Zdravím, kúpil som byt a je v ňom kotol P20cr ktorý je ešte v záruke. Lenže pri predaji nám majitel…
daralbajda
Pred 4 rokmi
8
Bung
Dobry den. Prosim vas chcela by som pocut nazor aj cudzieho na nas plot. Podla mna som uplne zabedn…
profistavbari
Pred 4 rokmi
17
Portál dvere
Dobrý deň viete mi poradiť čím očistiť hliníkový rám pod portál dvermi? Vdaka
lubomir_svetlik_m
Pred 4 rokmi
4
Renovacia dveri
Nemáte niekto skúsenosti s kvalitnou firmou, stolárom, ktorý vykonáva renováciu 100 ročných dverí v…
pandorra
Pred 4 rokmi
10
Odporučte firmu/živnostníkov na rekonštrukciu domu
Dobrý deň, prosím o odporúčanie na serióznu firmu na rekonštrukciu rodinného domu - strecha, murov…
topper
Pred 4 rokmi
1
Vysoka vlhkost 70-80% rekuperacia
Zdravim, na ovladacom panely nam ukazuje vlhkost dnes napr 80%. Dom bol dokonceny 1.11.2020. Mame r…
zefe
Pred 4 rokmi
11
1
2
…
842
843
844
845
846
…