Dobry den. Prosim vas chcela by som pocut nazor aj cudzieho na nas plot. Podla mna som uplne zabednila dom. Predstava bola ina a takto to nakoniec ukaze.som z toho nestastna😔
Dakujem za kazdy nazor😊
To ste ešte dobrí, v porovnaní s tou nadherou na štýl Alcatraz kde spoza betónového múru trčí len vrsok strechy s komínom a ku šťastiu majiteľa chyba uz len betonovy dekel na vrch, to celkom ujde. Co s tym teraz chcete? Zbúrať? Postavíte čínsky múr a teraz sa čudujete. Ach jaj
Nepanikar, este nemate hotovo. Vyplne na branicky vyber drevene, ak sa bude dat zasadit stromy, kriky pozdlz plota (najlepsie z oboch stran) a bude to dobre, zjemni sa celkovy dojem.
Mne by to neva, aspon budes moct behat po zahrade bez obav 🙂
Neboj, nakoniec to nebude take zle ako by sa ti teraz mohlo zdat. Mas aj obrazok, aka bola tvoja povodna predstava?
@metele dakujem za nazor. Ktomu sa aj priklanam ze tam musim vysadit zelen. Pred aj za ohradu. Teren este pojde vyssie minimalne o 15cm.mne by stacil este jeden vyrez vedla plynovej pripojky. Len mi to nechceli vypilit ked boli len dt zaliate ze to moze cele prasknut🤔.
@robo91 ja som chcela vypilit este otvor do zaliatych dt kvoli statike a ze to moze prasknut mi to nechceli spravit. Brana branka maju 150cm tak som si predstavovala ze cele to bude vysoke 150cm.len je to vyssie mozno 160cm to bude mat. Kedze s terenom pojdeme este vyssie.
@adrianasaty ja by som do takéhoto plotu nikdy nešiel. Síce zabezpečí takmer max. súkromie na záhrade ale za cenu vzhľadu pevnosti. tie plné plochy chcelo radšej nahradiť nejakými plotovými dielcami, výplňami, bárs aj málo priehľadnými na zachovanie súkromia ale by zjemnili celkový dojem. Na to je už ale asi neskoro 🙂 už to nejako sanovať spôsobom ako napísala @metele .
@adrianasaty podľa mňa to dobre vyzerá, ešte keď dáte na to nejakú fasádu alebo kameň, tak to podľa mňa bude dobre vyzerať. Neboj sa, ono to je len o zvyku a uvidíš, že časom sa ti to začne páčiť.
Nie je to až také strašné. Chápem, že ľudia chcú mať súkromie, ale načo sa takto zadebňujú? Zo strán od susedov nepoviem, ale z ulice? Isto by som to robila ináč, nízky plot, vložky kovové alebo drevené latky. Ale nech je vidno dom, krásne vchodové dvere, kvety na oknách ... isto by som pred plot vysadila záhon trvaliek a popínavkami, aby tú masu murika trochu zjemnili. Ak sa to nedá, lebo je tam cesta, tak aspon vedľa plotu nasadit napr.pavinič, ktorý sa prevalí aj na stranu ulice
@profistavbari podla vas sa stym neda uz nic robit? V blizkej buducnosti planuju vystavbu bytoviek vedla nas. Ale aj tak som to prehnala. Neviem si predstavit ako to ukaze ked sa teren zdvihne este 🤔