Problem zo zavlahou

Dobrý deň rád by som vás poprosil o pomoc s riešením problému. Namontoval som si závlahu ale vždy pri spustení čerpadlá sa otvoria všetky Ventily ale tak asi na sekundu čiže to znamená že sa zdvihnu postrekovače tak na sekundu. Ventily som pozeral a su krasne čisté a uz fakt neviem co s tym som zúfalí. Za každú radu Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mirecek146 https://youtu.be/y4avaOT9k9I?t=4
Odpovedať
Profilova fotka
@dominik_galaba malo to byť odkázané na 0:06 ... takto nejak som pochopil otázku ...
Odpovedať
@mirecek146 ...nerozumiem... ventily su ako/cim ovladane?
Odpovedať
@mirecek146 Postrekovačom trvá 5-10 sekúnd, kým sa zdvihnú, takže nerozumiem, ako sa ti môžu na 1 sek. zdvíhnúť. Aké máš ventily a ako sa ovládajú? Máš ich správne zapojené? Teda správnym smerom?
Odpovedať
Su to obyčajne Hunter hranate ventily a ano su správnym smerom 🙂. Tym videom ste chcel. Je to fakt zvláštne ako keby vzduch v systéme lebo vždy pri zopnutí čerpadla trosku zatrasie a zabuchoce v šachtici ventilami a prepustí ich. To znamená , že postrekovace sa nie vždy zdvihnú ale je napr len počuť ako keby tlačili vodu.
Odpovedať
@dominik_galaba ako ste prosim pridal video ?
Odpovedať
@mirecek146 Jednoducho - skopiruješ sem odkaz konkretneho videa zo stránky youtube.
Odpovedať
Máte na závlahe tlakovú nádobu a barometer? Mne to robí na minimum na 1 sekcii, keď vypúšťame komplet vodu a klesá tlak pod tlak balónu v tlakovej nádrži.
Odpovedať
@thecloverparadox ďakujem za reakciu. Nakoniec som zistil ze to bol vzduch v systéme ktorý časom ako som púšťal zavlahu vyfucal ale robilo mi to hrozne nervy než som zistil co to je. Vyzeralo ako zavzdušnené čerpadlo aj ked to nemohlo byť. Jeden ventil bol zlý chýbalo tesnenie v solenoide a podľa predajcu , tadiaľ sa natiahol vzduch do ventilov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?