Aku fasadu k mahagonovym oknam?

Ahojte, aku fasadu by ste zvolili k mahagonovym oknam? Teraz mame marhulovu a je to pekne, len sokel je z bordovych kachliciek-akej farby dat sokel? Do hneda? Oranzova a hneda a mahag.okna?potesia fotky fasady, ak mate mahag.okna🙂
Odpovedať
@mariynka mahagon je dost taky tmavy, tak by som skor isiel do nejakej hnedej ale mozno este nieco tmavsie ako si sem pridala tie vzorky len zase ci sa to k tej oranzovej bude hodit. Mozno by pomohlo, keby si si nejaku vizualizaciu dala spravit.
Odpovedať
Profilova fotka
@stano_33 to by bolo asi najlepsie, tam to je proste vidno, ci to spolu ladit bude alebo nie. no osobne by som napriklad do oranzovej nesla, skod do tej hnedej, aby to co najviac pasovalo k tym spominanym oknam
Odpovedať
Profilova fotka
v týchto tonoch ,ako píšeš to bude všetko splývať. Ja by som dala neutralnu farbu. Treba fakt skusiť vizualizaciu, to by mohlo pomôcť.
Odpovedať
Profilova fotka
Veľa záleží aj od architektúry. Niekde nevadí, že to bude splývať, inde to však môže pôsobiť veľmi zle. Skúste nejaký jednoduchý program od nejakého výrobcu alebo si nechajte vypracovať vizualizáciu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?