Dilema s kupelnou...

Zdravim vas, idem si po radu. Pridavam aktualny podorys, tak ako je to. Napadla ma varianta z wc ka urobit velky sprchovy a vlastne komplet to poprehazdovat. Co si myslite o nazore ze dvere na wc zastavit urobit ,,za rohom,, velky sprchovy kut a do povodnej kupelne nahadzat vanu, wc, umyvadlo atd? Wcko mi pride zbytocne velke a kupelna mala nato aby tam bol aj slusny sprchovy a vana. Dakujem za nazory
Odpovedať
Prídeš o samostatné wc. Podľa mňa je kúpeľňa dosť veľká, ak tam má byť iba vaňa, sprchový kút a umývadlo.
Odpovedať
@zltalienka je to samostatne wc take potrebne? Nikdy som sa nad tym nezamyslal 😬 sprchovy by som chcel nejaky kvalitny, nie tie poloplastove boxy co sa nedaju ocistit a su nespolahlive
Odpovedať
@matoztt ano, samostatne wc je potrebne. Neviem ako tvoja zena ale pre mna je mat v 1 miestnosti toaletu a kozmetiku ci zubne kefky je nechutne
Odpovedať
tak my máme aj samostatné wc a aj wc v kúpeľni, pre istotu. Ak by sme mali mať iba 1 wc v dome, určite by som chcela mať samostatné wc.
Odpovedať
@matoztt 🙃
Odpovedať
@eeffka nemam zenu 😄 ale fajn, rychlo ste ma presvecili... ok, a este vanu, dat ci nedat? Ja osobne ju nepotebujem jak je rok dlhy, ale co zeny?
Odpovedať
@matoztt v sprchaci sa zle holia nohy 🤣
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Samostatne wc urcite ano, ani nie je nejake privelke. Ak bude zavesne, murik 20 +misa 50 +otvaranie dveri 70. Aby aj na vytocenie pri otvoreni/zatvoreni bolo miesto. Kupelna ma priestor aj na vanu, aj na sprchu. Aky je pre teba slusny sprchovy? Okno tam nie je?
Odpovedať
@lenkito10 necham to tak ako je nebudem to teda menit. V kupelni bola vana aj sprchovy. Lenze sprchovy bol malicky. Slusny sprchovy si predstavujem tak ze aby hlavne nezatekal, idealne liaty mramor dole ale nechcem zas murovat jednu stenu. Idealny by bol cely zo skla, len tym komponentom z ktorych sa to sklada moc nedoverujem. Preto ma napadlo z wcka urobit velky sprchovy a len sklenenu zastenu a mozno dlazbu vyspadovanu do zlabu. To by som este strovil 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Sprcha 90x150
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ako ti aj ostatní poradili, tak ti radím aj ja, že treba ponechať samostatné wc, to je dobrá vec aj pre návštevy a hlavne aj to, že máš súkromie na samostatnom wc. Je to lepšie ako keď je wc v kúpelke. Prečo tomu nedôveruješ?
Odpovedať
@matoztt my sme mali v predchádzajúcom bývaní kúpeľňu s wckom a vždy, keď som sa sprchovala, tak mi niekto klopkal, nech si švihnem, lebo súrne potrebuje ísť na wc 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ (mali sme 2 spolubývajúcich)
Odpovedať
@matoztt len tak pre predstavu 🙂 ak máte len jednu kúpeľňu tak wc určite samostatné
Odpovedať
@matoztt je dobre mat samostatne wc, to je proste dobra vec, ked je to oddelene, aj to sukromie aj vsetko, osobne to ocenujem 😉
Odpovedať
Dakujem za nazory. Ponecham to tak ako to je, teda rozdelene. Ostatne uz necham na grafika v Siku nech nieco vymysli
Odpovedať
@matoztt ja som velmi chcela vanu a dala som,nejako sme to natesnali,aby sa vsetko zmestilo. A teraz uz aj zacinam lutovat. Mala som sa vykaslat na vanu a radsej nech je kupelna priestrannejsia. Ale zase,keby som vanu nemala,fnukam,ze sa chcem kupat 😄
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?